- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изненада
Здравейте, аз съм момиче на 14 и си харесвам едно момче от моето даскало. На няколко пъти съм го заговаряла, а и той мен, имаме общи теми и интереси. Но той не е сваляч и никога няма да направи първата крачка. Мислех си да му напиша валентинка за Свети Валентин и да я пусна в кутията за валентинки (всяка година 2 седмици преди празника, на масичка пред кабинета на директорът слагат кутия, в която пускаме картичките и след това ги раздават по класовете). Така ще ми е по-лесно да изразя чувствата си. Но се чудя дали да напиша коя съм, или да бъде от "тайна обужателка" и след това да говоря с него и да му кажа, че съм била аз? .. Вие как бихте постъпили?
Ааа я стига "тайна обожателка". Просто в тази картичка изрази чувствата си. Бтв и в предишното ми даскало правеха такива неща.
Отиваш и му го казваш в очите.. какво ще стане, ако не му го кажеш в очите - ще си нараниш женското самочувствие ?!
Айде стига лапешки истории.. щом изпитваш нещо му го покажи, а не да стоиш и да чакаш някога той ако изпитва нещо да ти го покаже...!
И аз като бях в 6-и клас бях направила такава Валентинка... но момчето замина за Испания и мисля, че не я видя![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Ако напишеш "от тайна обУжателка" определено ще остане с лошо впечатление... Аз ти предлагам да се сближиш с него и с времето да си тръгнат нещата, а не да му напишеш името си, например и той да се шашне и да потъне от срам у земята, като те вижда...Тогава и общи теми, интереси и сичко друго отива на майната си...
![]()
еlsy![]()
A не мислите ли, че това е банално да му давам валентинка?
Винаги съм си мислела, че всичките тези истории с валентинките са за малките деца, въпреки че и двамата сме на 14..
Много ясно, че е баналноПървоначално написано от mi6leto944
Не ме кефи идеята
![]()
еlsy![]()
Напиши му картичка, но се подпиши с твоето си име, няма смисъл да пишеш от "тайна обожателка". Надявам се нещата да се развият в твоя полза
Успех, миличка![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
sladko![]()
no znaesh li gi teq momcheta kak shte reagirat
![]()
Понякога поставяш стени около себе си,
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно,за да ги разбие
мисля че не трява ва му пишеш валентинка можеш да му го кжеш в очитепък и мисля че това наитина е много сладко но все пак би трявало момчетата да го правят
но ако се пак му пишеш по добре напиши коя си
![]()
айде успех
![]()
Всъщност и това ме притеснява- как ще реаргира той на валентинката..Първоначално написано от tedi_96
Той тренира (имам предвид, че не е нито от тези, които получават високи оценки, нито от тези, които излизат с момичета) и никога не съм го виждала да прави нещо романтично за някой, но пък веднъж ме покани на един танц(бяхме на коледно тържество)
Да не би да си си помислила че те харесва
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
В очите, бе хора.. там е истината.. какви ми картички,
валентинки.. тайни обУжателки.. тцтц... повече от детско е!!
А набор ли ти е?
Защото ако е, нещата значително се улесняват.
А и не трябва да прекаляваш с излиянията на чувствата, щото не съм убедена колко го харесваш, а и не съм убедена, че той ще реагира добре на някое сълзливо обяснение в любов.
Според е добре във валентинката да го поканиш да излезнете някъде, (а още по-добре да го попиташ на живо дали да не излезнете).. е, освен ако не си сигурна, че си "лудо влюбена"
о, я стига лиготии. картички, валентинки, бла блаа... излез с него и ако решиш, че искаш нещо да му казваш, кажи му го, ако пък те хване страх- пробвай с намеци (само не знам дали той ще се усети щом не е много на ти с момичетата)
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Почти убедена съм, че и той ме харесва поне малко, защото много често погледите ни съвпадат. А и когато искаше да танцуваме, мен ме беше много срам и отначало не тръгнах, но той взе една изкуствена розичка, падна на колене и ме помоли да танцувам с него.. е тогава вече нямаше как да откажа...
И да на еднаква възраст сме, но и да беше по-голям това не е от значение за мен.
Първоначално написано от mi6leto944
Абе май се ти харесва,НО никой неможе да каже това май само той си го знае.Защо вместо да пускаш валентинката в кутията не му я дадеш лично и тогаво до му го кажеш![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
Направи го .. това ми звучи интересно като замисъл .. но си оправи правописа ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Да иснимката ти не е лоша, но момичето не трябва да направи това!!! Аз, като момче бих ти казал:Първоначално написано от aka6a_vamp
1. Не си изказвай чувствата, защото не е особено голям и не би отреагирал адекватно!!!
2. Не му пращай картички или валентинки... тва са глупости
3. Опитай се да му покажеш, че е нещо повече за теб чрез действия, сама ше се сеетиш за к'во ти говотя![]()
Chudesna ideq.No ne pishi anonimno,a napishi ot kogo e.Inache ideqta ti e chudesna.Hayde uspeh i vsichko nai-hubavo![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/