.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Изненада

Изненада

Здравейте, аз съм момиче на 14 и си харесвам едно момче от моето даскало. На няколко пъти съм го заговаряла, а и той мен, имаме общи теми и интереси. Но той не е сваляч и никога няма да направи първата крачка. Мислех си да му напиша валентинка за Свети Валентин и да я пусна в кутията за валентинки (всяка година 2 седмици преди празника, на масичка пред кабинета на директорът слагат кутия, в която пускаме картичките и след това ги раздават по класовете). Така ще ми е по-лесно да изразя чувствата си. Но се чудя дали да напиша коя съм, или да бъде от "тайна обужателка" и след това да говоря с него и да му кажа, че съм била аз? .. Вие как бихте постъпили?

Голям фен
    Ааа я стига "тайна обожателка". Просто в тази картичка изрази чувствата си. Бтв и в предишното ми даскало правеха такива неща.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Отиваш и му го казваш в очите.. какво ще стане, ако не му го кажеш в очите - ще си нараниш женското самочувствие ?!
    Айде стига лапешки истории.. щом изпитваш нещо му го покажи, а не да стоиш и да чакаш някога той ако изпитва нещо да ти го покаже...!

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Може и да разбере, че си ти

Град
    Дълбините на канала :D
    "тайна обужателка" звучи страхотно

Град
    V MoQtA StAq
    И аз като бях в 6-и клас бях направила такава Валентинка... но момчето замина за Испания и мисля, че не я видя
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Град
    Враца
    Ако напишеш "от тайна обУжателка" определено ще остане с лошо впечатление... Аз ти предлагам да се сближиш с него и с времето да си тръгнат нещата, а не да му напишеш името си, например и той да се шашне и да потъне от срам у земята, като те вижда... Тогава и общи теми, интереси и сичко друго отива на майната си...
    еlsy

A не мислите ли, че това е банално да му давам валентинка?
    Винаги съм си мислела, че всичките тези истории с валентинките са за малките деца, въпреки че и двамата сме на 14..

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от mi6leto944
    A не мислите ли, че това е банално да му давам валентинка?
    Винаги съм си мислела, че всичките тези истории с валентинките са за малките деца, въпреки че и двамата сме на 14..
    Много ясно, че е банално Не ме кефи идеята
    еlsy

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Напиши му картичка, но се подпиши с твоето си име, няма смисъл да пишеш от "тайна обожателка". Надявам се нещата да се развият в твоя полза
    Успех, миличка
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

sladko no znaesh li gi teq momcheta kak shte reagirat
    Понякога поставяш стени около себе си,
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно,за да ги разбие

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    мисля че не трява ва му пишеш валентинка можеш да му го кжеш в очите пък и мисля че това наитина е много сладко но все пак би трявало момчетата да го правят но ако се пак му пишеш по добре напиши коя си айде успех

Цитирай Първоначално написано от tedi_96
    sladko no znaesh li gi teq momcheta kak shte reagirat
    Всъщност и това ме притеснява- как ще реаргира той на валентинката..
    Той тренира (имам предвид, че не е нито от тези, които получават високи оценки, нито от тези, които излизат с момичета) и никога не съм го виждала да прави нещо романтично за някой, но пък веднъж ме покани на един танц (бяхме на коледно тържество)

Град
    морската столица
    Да не би да си си помислила че те харесва

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

В очите, бе хора.. там е истината.. какви ми картички,
    валентинки.. тайни обУжателки.. тцтц... повече от детско е!!

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    А набор ли ти е?
    Защото ако е, нещата значително се улесняват.
    А и не трябва да прекаляваш с излиянията на чувствата, щото не съм убедена колко го харесваш, а и не съм убедена, че той ще реагира добре на някое сълзливо обяснение в любов.
    Според е добре във валентинката да го поканиш да излезнете някъде, (а още по-добре да го попиташ на живо дали да не излезнете).. е, освен ако не си сигурна, че си "лудо влюбена"

Мега фен
    о, я стига лиготии. картички, валентинки, бла блаа... излез с него и ако решиш, че искаш нещо да му казваш, кажи му го, ако пък те хване страх- пробвай с намеци (само не знам дали той ще се усети щом не е много на ти с момичетата )
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Почти убедена съм, че и той ме харесва поне малко, защото много често погледите ни съвпадат. А и когато искаше да танцуваме, мен ме беше много срам и отначало не тръгнах, но той взе една изкуствена розичка, падна на колене и ме помоли да танцувам с него.. е тогава вече нямаше как да откажа...
    И да на еднаква възраст сме, но и да беше по-голям това не е от значение за мен.

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Цитирай Първоначално написано от mi6leto944
    Почти убедена съм, че и той ме харесва поне малко, защото много често погледите ни съвпадат. А и когато искаше да танцуваме, мен ме беше много срам и отначало не тръгнах, но той взе една изкуствена розичка, падна на колене и ме помоли да танцувам с него.. е тогава вече нямаше как да откажа...
    И да на еднаква възраст сме, но и да беше по-голям това не е от значение за мен.

Абе май се ти харесва,НО никой неможе да каже това май само той си го знае.Защо вместо да пускаш валентинката в кутията не му я дадеш лично и тогаво до му го кажеш
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Направи го .. това ми звучи интересно като замисъл .. но си оправи правописа ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    "тайна обужателка" звучи страхотно
    Да иснимката ти не е лоша, но момичето не трябва да направи това!!! Аз, като момче бих ти казал:

1. Не си изказвай чувствата, защото не е особено голям и не би отреагирал адекватно!!!

2. Не му пращай картички или валентинки... тва са глупости

3. Опитай се да му покажеш, че е нещо повече за теб чрез действия, сама ше се сеетиш за к'во ти говотя

Град
    Shumen
    Chudesna ideq.No ne pishi anonimno,a napishi ot kogo e.Inache ideqta ti e chudesna.Hayde uspeh i vsichko nai-hubavo
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си