.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Тема: Чувства

Чувства

kakvo 4uvstvate kogato ste vlubeni...kogato obi4ate..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    чувствам че ми се прави тройка ама нали повечето момичета ревнуват и не става...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Shumen
    Mi chesno kaznoa predi....Abe vsushnost nikoa istinski ne sym bila vlubena.Prosot smao vlechenie imah....Pyk za obich Oshte mi e nepoznato tova chustvo ...nadqvam se skoro naistina da go pochustvam!!!
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    BurGasSs 8-)
    хах... чувстваамм.... "пипирудки" в корема някфо като го видя тоя човек и ... ми ста мно якичко такова....

Град
    Varna
    чувствам се тъпо... Unfortunately, i am not a pessimist.
    Когато Калигула вкарал коня си в Сената, всички коне в Рим се окуражили...

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от DjuDjiTo
    хах... чувстваамм.... "пипирудки" в корема някфо като го видя тоя човек и ... ми ста мно якичко такова....
    това означава ли че и аз съм влюбена
    това е гадно
    Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P

Не разбрахте, че чувствата не се обясняват, а се изпитват.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    BurGasSs 8-)
    що да е гадно..... аз някой път са чувствам така и като съм гладна... като в момента ама както и да е :P .... е мен пък мн ме радва... няква съм като в очакване... нз яко е... поне за мен

Град
    Русе
    що да е гадно..... аз някой път са чувствам така и като съм гладна... като в момента ама както и да е :P .... е мен пък мн ме радва... няква съм като в очакване... нз яко е... поне за мен
    да но понякога те обзема един страх едно гадно притеснение дали си струва и кога ще те нарани кога ще дойде този ден... на мен ми е мн кофти приемам ги нещата навътре и имам чувството че този човек си преправя път до сърцето ми без да се осещам..Естествено супер съм весела и щастлива но.. винаги го има това но в моите изречения..
    Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Когато обичам хм сложно е да го обясна ....

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    чувствам че ми се прави тройка ама нали повечето момичета ревнуват и не става...

me2

че ни се ака

Ave ne razbrahte li 4e liubovta ne sa6testvyva..ima vse pak nqkfo privli4ane tam..kolkot da ne e bez hi4 ..ama ni6ty poi4e [/b]

Мега фен Аватара на iiirish
    пука ми за дадения човек
    усещам липсата му когато го няма
    правя компромиси заради него
    не изпитвам нужда от друг/и
    боли ме от мисълта, че можем да се разделим

но точно какво е чувството да обичаш е прекалено трудно вече за обяснение

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    o0 o0predeleno0 i az imam peperudki..samo0 kato0 go0 vidq i..mi stava prite3snenY..pro0sto sega s1m flube3na..i kato0 go0 vidq i mi se3 obr16ta sto0maha..ide3 mi da mu sko4a..sko0ro sk1sah s gadjeto0 si..i samY za 2 dni se3 flubih v to0va mo0m4e..naprao0 go0 obojdavam..i to0i me3ne

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ако някой някога някъде е дал точна и ясна харакетристика на това какво чувстваме, когато сме влюбени, искам да го черпя... То това да не ти е рецепта за сладкиш, че да има първо, второ, трето... Просто го знаеш, когато ти се случи.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Чувството да обичаш е прекарсно. Носи ти удовлетворение емоции.Е разбира се не може да няма и моменти когато да се ядосаш на гаджето, но ако хубавите ви моменти се повече и вразката ви е серозна, а не от тези просто за развлечение или колкото да не е без хич , тогава е прекрасно.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Абе хора за вас търсачката ама ИЗООБЩО ли не съществува ?!?!
    just a kid۵

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Чувствам любов, но и страх..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Ами аз не мисля че мога да го обясня...Ама се чувствам много объркана, в един момент щастлива, в друг ми е някжо супер гадно! Ама иначе е страхотно чувство
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Голям фен Аватара на unicorn_f
    +1 аз обаче и се зачервявам,почват да ми треперят краката,ръцете ми стават супер студени инъче лицето ми гори като огън и почвам да обърквам думите...и чесно като го видя или ако си приказваме изобщо не виждам други хора,не обръщам внимание кой е наоколо,гледам само него и не ме е** за тва после като си припомням моментите и ми е трудно да се сетя кой е бил наоколо щото гледам само него

Град
    BurGasSs 8-)
    дам.... и аз съм така unicorn_f даже един път като играхме на карти в едно кафе и той като влезе и започна да ми върви..... ем кво да са напрай....

ами когато съм влюбена постоянно мисля за него и си спомням всяко негово докосване,всяка негов дума и....или съм най-щастливия 4овек на замята или пък най нещастния.

чувствам го хмм кога.. когато с човека ти почнете да си имате онези "малки моменти" (: когато мислиш за негоо преди да заспиш .. като се събудиш и си щастлив че мислиш именно за него.. обичаш когато правите неща заедно (разхождате се .. т.н.) смеете се .. (: обичате се. . . нз нз

Град
    Испания
    Любов ли е да го опишеш.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си