.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Град
    София

издънка в дневника

Издъних се мн...по-голяма глупост не съм правила ето каква е историята:трябва да имам 3 оценки по философия за да ме оформи и аз би трябвало да ги имам-три шестици обаче този по философия ми изгуби 1 есе и не иска от 3 месеца да ми нанесе оценката ,а като ги казваше ми каза ,че имам 6.помолих го да ми потърси работата поне 2 пъти и той все викаше "добре" ,но ето дойде края на срока и аз още нямам оценката.днеска преди да си тръгна ме наговориха да си я напиша сама ,щото тоя бил отвеян и хич няма да разбере и аз я написах....и сега съжалявам.някой знае ли как ще ме санкционират ,ако се разбере направо откачих от притеснение.тва ми е единствената издънка ,но може да ми спрат стипендията за това или още по-зле.някой да е чувал такова нещо и да знае какви са санкциите?

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    мит година един напеса на друг 6тица и госпожата даже не забиляза и не изпита момчето ама изпита тоя дето му я написа щот нямал достатъчно оценки .незнам обаче кфи са наказанията ако разберат ама са доста сериозни.Освен може да го убеждаваш че ти я е написал пък не помни той :P
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    София
    ох и аз тва си мислех.пък и той бил болен и не се знае дали изобщо ще се вясне.по принцип имаме часове в четвъртък ,а ваканцията започва в сряда,но пък трябва да ни оформи ,така че предполагам ,че ще се появи по някое време другата седмица дано не се усети

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Е браво...първо действаш и после се разкайваш...да, ама вече е късно. Сега само можеш да се надяваш учителят да не заподозре. Моят съвет е да не ходиш на часа му другата седмица, някои учители са твърде големи физиономисти, ако не си в час има по-голям шанс да не забележи.

Ако те хванат - нищо няма да ти направят,най-много забележка и мъмрене от класния ръководител,НО няма да е най-приятното нещо, учителите ще имат едно наум
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    О, според мен винаги можеш да отричаш, че не си била ти и можеш да предположиш, че някой друг учител ти я е нанесълк по погрешка. Абе изобщо нямаш идея какво е станало.
    Как ще докажат обратното?

Все пак дано не се усети..но ако попита нещо или кажи,че сигурно той ти я е нанесъл и е забравил..а ако помни..може да кажеш,че някой друг учител е объркал графата и я е нанесъл там.. Успех

Град
    София
    оу не се бях сетила за това с другия учител и все пак....а колкото до часа другата седмиця-няма да има такъв ,защото имаме часове четвъртъците ,а ваканцията започва в сряда

Мега фен
    момиченце, успокой се щом 2 месеца си го карала да ти намери есето и той все е забравял, смятай колко е добре с паметта и колко помни на кого какви и колко оценки е писал.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    София
    еее не само на моя номер имаше дупка от оценка

Правил съм го тоя номер и не е много приятно.Не се разбра, ама класната разбра, и молехме друга госпожа, сякаш "погрешка" я е написала.И се успокоиха нещата.

Хах миналата година един от класа си нанесе оценка и после си имаше наистина сериозни последствия..
    теб дано не те хванат, ама пък и ти за една оценка толкова ли си ?! като имаш само 6, значи 6 ще ти остави и без сама да си дописваш
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Лелле...какви тарикати сте Но от друга страна с тия дневници, мотаещи се от ръка в ръка Затова сериозните учители си имат собствени бележници. Имаш късмет, че тия по философия обикновено не са такива....
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Надявай се просто да не се усети.Друго няма какво да направиш.Иначе и м нашия клас миналата година или по-миналата си бях написали сами оценки и после имаха големи разправий

Цитирай Първоначално написано от gorska
    О, според мен винаги можеш да отричаш, че не си била ти и можеш да предположиш, че някой друг учител ти я е нанесълк по погрешка. Абе изобщо нямаш идея какво е станало.
    +1 освен ако някой от приятелите които са те накарали да я напишеш не изпита чуство за вина и се разплямпа ...
    кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Преди 2 месеца един съученик си написа оценка в дневника и се разбра, но нищо не стана Дори госпожата каза,че ще го изпита да изкара 6, за да не се налага да поправя в дневника :Д Но май никой друг не разбра освен тая госпожа... и все пак гледай да не се повтаря
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Лелле...какви тарикати сте Но от друга страна с тия дневници, мотаещи се от ръка в ръка Затова сериозните учители си имат собствени бележници. Имаш късмет, че тия по философия обикновено не са такива....

Ако не забележи-всичко е ок,пък ако забележи просто се правиш на гръмната...И ти не знаеш кой я е написал или нещо подобно...Туй то!Ама е по-добре повече да не правиш така дори и да ти се размине този път.Не си заслужават последствията след това*в повечето случаи знам,че са сериозни*

Повече от фен
    Абе класната ще каже пред целия клас "Няма да ви оформим докато не ми кажете кой е, или докато той сам не си признае" Все някой зубър ще те издъни, или теб ще ти стане кофти за другите и ще станеш..
    Не прави това..няма как да не ви оформят..просто заплаха, на която всички се хващат..
    бтв щом ти е за първи път няма да има никакви последствия, ако класната ти е печена и ако не правиш издънки. Просто и обясни защо си си написал оценката
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Супер фен
    МИналата година си извинявах отсътвията редовно като нямах бележки ... други от моя клас си пишеха оценки ... но не ни хванаха ...
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от gorska
    +1 abe ne se pritesnqvai
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Срока приключва скоро, ако онзи по философия си води в личен дневник справка за съответствията между това, което го пише в дневника и в неговите записки ще се усети и най-възможно е да ти смъкне оценката. Ако пък е гад би те и предложил за наказание. Пък и глупаво си постъпила, така с тези молби да ти пише 6-цата си се набила на очи. Вместо да почакаш оформянето и той да има в предвид, че ти дължи 1на единица по-висока оценка ти си взела, че сама си си я написала. Никога повече не действай по такъв начин! Единственото, което може да те оправдае е да лъжеш до дупка. "Не знам от къде се е взела, сигурно друг учител я ми я е внесъл по погрешка."

Кофти работа .. мисли преди да вършиш нещо .
    И само се надявай да не те хванат , че може да си имаш проблеми с класната,директорката ... даже и ваще могат да ги викат .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

ако разбере кажи че си я писала вместо него и тва е..ама глей да не става навик

Оф, дреме ти. Аз съм поправила половината дневник. Извинила съм над 100 отсъствия само от началото на годината.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ооо повярвай ми ако достатъчно убедително отричаш няма да се усети при условие че и предишните ти отценки са 6 ци .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си