- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Посвещавали ли са ви любовно стихотворение
Posve6tavali li sa vi nqkoga lubovno stihotvorenie (ili pove4e ot edno) i kak se po4uvstvahte kogato go pro4etohte ???
Na men sa mi posve6tavali nqkolko i se po4uvstvah strahotno, za6toto sa ot muja s kogoto iskam da buda do kraq na dnite si !!!!
Т.7
swords1010
една бивша моя приятелка беше написала стихотворение за мен или по точно за нас и ме трогна много със него![]()
Определено пиша стихове,посветени са на едно момче.Но не вярвам,че някога ще му ги прочета.Просто такива са обстоятелствата.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Уау мъжа..Край на живота на колко си ?
Hah emi ne misql 4e ima zna4enie na kolko sum. Prostoooooo ponqkoga 4ovek namira, polovinkata bez koqto se 4uvstva prazen, a toi zapulni moq jivota ....![]()
Първоначално написано от aka6a_vamp
Kakvo mu e bilo sramnoto, prekrasno e !?
да,но аз съм страшно срамежлива принципно,абе голяма особнячка...и ми беше много неудобноПървоначално написано от Evanescense
Aham qsno, emi vseki s predpo4itaniqta i razbiraniqta si ... :P
Ти си била срамежлива?Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Не са... Но за момичето което в момента обичам съм написал и съм и дал над 10 стихотворения, които съм написал само за нея..
идея нямаш колкоПървоначално написано от Glorious
![]()
На мен никога не са ми посвещавали стихотворение.Бих се трогнала много,но за мен е по-важно човека до мен да ми доказва,че ме обича.Има и други начини,все пак не на всеки му се отдава да пише стихове ...![]()
Права си, хич не ти личи по коментарите.Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Не, не съм заслужила![]()
![]()
nicolepcd
Ее имам предвид в такъв тип ситуации...като цяло не.
Имах едно бившо гадже,което за 8-те месеца,през които ходихме записа ... хммм може би 6-7 песнички за мен![]()
![]()
![]()
+ Това имах и едно гадже,което щом се скараме и почнем да си пишем само СМС-и го обръщаше на "поезия" и все едни такива сладки рими мислеше,че нямаше как да не му прощавам всичко![]()
Единствения човек, който съм обичала е писал стихотворение за мен...Но сега всичко е свършено по моя вина![]()
стихотворението беше най - хубавия подарък, наистина се трогнах
Bsi4k0 zAn04вА i sBъР|_|_|вА s t3б
у}|{asH0 mHor0 t3 o5i4aM
Моя приятел ми пише редовноимам към 100 и нещо
![]()
Не никога. А би било толкова милооо...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Песен и стихотворение![]()
Първоначално написано от Evanescense
Мъжа ли?!?!на колко е? На 15-16? И вече мъж........
![]()
Не, до сега никой не го е правил![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от ivsan4eto
Няма значение на колко е. И е по-голям,но няма значение. Има значение само с кой съм и какво чувстваме.... Не мисля че можеш да кажеш нещо след като не го познаваш.![]()