Znam che mnogo ot vas shte kajat tq e edna glupachka koqto neznae kakvo iska..no ima mnogo momicheta koito sa bili v moqta situaciq.Ta taka vsichko zapochna april 2007 kogato ne sam predstavqla daje che skoro shte sreshtna momcheto na mechtite si..Naistina toi ne beshe ot hubavo semeistvo s malka kyshta..i nqmaha mnogo pari..dokato az bqh momiche..s mnogo vazmojnosti tui narechenata Nezadovolena Ligla..i taka sluchaino se zapoznahme.Sled vreme bqhme zaedno na nashata pyrva sreshta..sled nqkolko "perfektni" sreshti razbrah che prikazkata idva kam svoq krai toi si imashe drugo momiche..a az stanah nevidima za nego..naistina mnogo stradah minavah pokrai nego a syrceto mi pylno s bolka ridaeshe i iskashe samo nego..i taka..ot Mai mesec do Nova Godina..Kogato osaznah che trqbva da go zabravq i da ne se izmychvam..vseki mi kazvashe che toi ne me zaslujava no az postoqnno si zamazvah ochite..kogo li zablujdavah..mnogo puti opitvah da go zabravq no ne stavashe.Na Nova Godina makar da znaeh che toi e s drugo momiche az si pojelah nqkoi den da e moi i da obicha samo men..mina se mesec..dva jelanieto ne se sbydvashe..dokato edin den..toi doide.. i pojela sa sme zaedno zavinagi..naistina mnogoo go obichah i mu prostih vsichko..bqhme zaedno..obichahme se..imashe mnogo krasivi..migove..no..kakto kazvat horata mnogo hubavo ne e na hubavo..Iuli mesec roditelite mi mi kazaha che ako iskash da imam hubavo bydeshte trqbva da go ostavq..skysahme..kato go prejivqh mnogo tejko..Plakah Den i nosht..minaha Dva meseca..na 30 oktomvri se sybrahme reshihme da se kriem..kakvoto i da stava..no sydbata opredeleno ne be blagosklonna..naistina v sluchaq az bqh vinovnata..Pozvolihme si da izleznem Zaedno..i taka maika ni vidq..i se naloji da skysame otnovo..tozi pyt bqh kategorichna vypreki liubovta mi vypreki vsichko koeto postignahme zabranihmu da se vijdame..zabranih mu dori da me tyrsi po telefona..otnachaloto ne mi beshe trudno..no v posledstvie otnovo osaznah che bez nego ne moga i che mnogo me boli za nego..zvynq mi nqkolko pyti..no sam kategorichna za da ne razocharovam roditelite mi shte go zabravq i shte produlja bez nego! do men ima drugo momche no ne go obicham..ne se vijdame prosto ei taka..Bolkata e oshte po golqma kogato polucha nqkoi sms ot nego a kgato go vidq..i usmivkata mu e za men me boli oshte poveche ;(( Nqma Protivootrova..

P.S
iZvinete za ezika neshto ne mi raboti Flextypa i go preinstaliram !! Nadqvam se temata da ne byde iztrita[/i]