- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- оф за подкожните косъмчета..
ужас имам едно дето е направо брутално около него се е надуло стиснах го потече кръв и гной![]()
някви идеи как да го махна сама![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Ами промий се с кислородна вода или спирт за да не се възпали,след като е изтелка кръв и гной,следователно скоро ще се покаже,когато имаш възможност го дръпни.
имах абсолютно същия проблем. Беше много гадно и леко болезнено. Един ден се беше подуло адски много и леко го стиснах и то се спука, косъмчето се видя и го издърпах с пинсетка. След този случай вече използвам само бикче за подмишниците, просто ме е страх да не стане пак същото, защото е адски неприятно.
Fuck you You fucking Fuckers
еми и аз имах и то много гадно и червено беше там и го изтисках, мъчих се, опитвах колко пъти и накрая излезна едно като гной и леко се подаде косъмчето и го издъпахПървоначално написано от kat4enceto
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аз в продълвение на няколко месеца, а може би и година имах на триъгълника някакво образувание... като кръгче, някво такова твърдо и малко по- светло от кожата ми, но не като пъпка, а плоско.. преди 2-3 месеца за първи път отидох на козметик и добре, че беше тя да ме отвори, че е подкожен косъм.. иначе нямах идея.. изобщо не приличаше.. и в крайна сметка си го махнах сама.. пробих го леко с пинсета и понеже беше доста дълъг и така се беше завъртял, че го дръпнах и имах чувството, че ако го развия ще е поне 12-13 см.. Беше много забавно.. Но не ме е боляло, нито се е зачервявало... никакъв проблем не съм имала с него. Почти веднага си зарастна и сега все едно никога не го е имало.
здравейте,аз се обезкосмявам с епилатор и кола маска и ми излизат много подкожни косми!краката ми стават в нещо като червени пъпчици които стоят по доста време,не е красивосрам ме е да сложа къси дрехи въпреки че иначе тялото ми си е наред и се поддържам,моля ви помогнете ми,дайте някой съвет ако сте имали подобен проблем
наистина не знам какво да правя!!!!!
I'm the master of my faith.I'm the captain of my soul
Аз след епилатор си махам подкожните косъмчета с пинсета и нямам проблеми
След като се епилираш мажеш ли се с нещо![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Еее аз от една година имам един на крака...ама е бахти ....стискам го..кво ли не прая и не излиза![]()
![]()
И на мен ми излизат на триъгълника. Наистина е много неприятно.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Е, че какво им стискате не мога да разбера![]()
Аз моите си ги махам много лесно![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
не се бръсни, ползвай топла кола маска.
така няма да ти се налага да търсиш как да ги махаш![]()
Good girl gone bad