.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    на бавни и нежни песни е супер
    опитай на тая Madona-Justy Fly My Love
    Madonna - Justify My Love се казва
    карай де... наистина песента е идеална
    АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?! там е отговора... не в сайта... !!!

м принципно, ако ще има музика е няк'ъф релакс... Nature sounds и т.н. тук таме някоя балада...

случи се веднъж да се пусне System of a Down - Chop Suey... не че беше яко.. но не спряхме
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

Най- готиное на някой индъстриал.
    Deathstars са подходящи.
    Иначе съм го правил и на блек и фолк метъл.
    Войни на Тангра

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    опитай на тая Madona-Justy Fly My Love
    моля те.. не ходи на Music Idol... една българска мадона в youtube ни стига...
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

Marilyn Manson - The Dope Show nqkak si mi deistva mn edno takova za sex se edno nqkak si vav hi6tni4esko nastroenie

Аз до сега не съм правила секс на музика,ама идеята доста ми харесва

Последния път на гръцка музика.. ха аз много си я обичам и за тва си я пускам.. на него не му прече а мен пък ме кефи още повече да я слушам до като правим секс
    IskaM v IbizZza

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Ние повечето пъти угасяме всичко(тв,лампи),защото така няма какво да ни разсейва и успяваме максимално да си се раздадем един на друг.

Еми на всякаква музика мога да правя секс, стига да не ме дразни, защото има песни, които не мога да понасям и ми убиват желанието за всичко.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си