.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Новата мода е да се направиш на скинар за 10 дена да се откажеш и после да разправяш на всеки,че си бил скинЪр.....ха
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

Супер фен
    Град
    Своге
    ^ прав си.

Хаха,сетих се за един от класа.Идва при мене и ми вика "а,бе ти знаеш ли,че аз съм скинар" в първия момент го погледнах ей така ,а после го попитах как така,а той "ми просто мразя мангалите" и в тоя момент като ме наби на смях .Смисъл такъв,че дори не знае какви са целите и идеите на тая субкултура,обаче тряя да е модерен Исках да кажа,че има доста псевдо "скинари",които просто заради името,се наричат такива.
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Грам не отбирам от "скинарство".
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Коментирайте и тука,че раздела "Политика" е умрял малко - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=225773
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

Re: Какво мислите за скинарството?

Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Най-мразя тъпо и кухо животно пред мене, от някой тъп град като Ловеч, Русе... ей-така някъв олигофрен станал скин. Ей така просто станал.
    Не искам да обидя градовете

Противоречиш си.
    От Ловеч или от Русе си ?
    От Русе. Дори и да не бях,авторката на това мнение просто си противоречи.Първо Ловеч и Русе бяха тъпи градове,после не иска да обижда.Както и да е.Ако бях и аз като една позната,да живея в Русе и цялата си лятна ваканция да я прекарвам в Ловеч,вече щях да съм двойно по-обидена.

Град
    Horrorwood
    Не ги разбирам тея хора кой знае колко, така че няма да кажа нищо съществено по въпроса. Но не знам защо хора, които също нямат особено мнение по въпроса трябва задължително да напишат нещо. За позьори и баба знае да говори все пак. Позьорщина и суб култури са две различни неща в крайна сметка.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Просто мода една година са ск8тари ,друга емота тая са скинари .Просто не е нужно да се обръща внимание на временните аномалии.
    Когато някой човек реши да влезне в дадена група трябва да има възгледите ,да знае начините на мислене ,да търси развитие като част от групата ,да знае ценностите и. А в случея тези момчета и момичета не знаят на истина какво е д си скинар те просто следват новата мода.
    Голяма е объркването за разликата м-ду скинари и фашисти .Защото доста хора примерно незнаят че за да си скинар не е нужно да си бял а е нужно само да вярваш в страната си Как ми се иска някой ден да вида някой скин ама скин скин не гаден боунхеад или мръсно нацистче

Нищо лично, но ми стана интересно. Някой последовател на идеята и по-точно скин да е стигнал до някаква престижна длъжност или до нещо с което примерно родителите му да се гордеят Или да е допринесъл за благото на човечеството / биенето на хора не е благо на човечеството, независимо каква порода са те /. Защото ако има такива, то това са единици и именно поради тази причина идеята се струва морално остаряла на много хора/ включително и на мен /.

ПС. Ще се видим по улиците Да живее първобитния начин на живот

\\// мир и любов, все пак сме една кръв!!! Въпреки че много хора са го забравили!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    да се бият хора, защото имат по-различно мнение вече не е готино!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от ImaLiBe
    Цитирай Първоначално написано от NSBM
    mitkom89,грешиш,както казах по горе, и тука ще кажа че от 1,2,5,10 скинари не мажеш да си направиш изводите за целия национализъм.
    Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    "Патриотизмът е последното убежище на всички негодници" ...
    Значи много умни начетени и здраво мислещи момчета,момичета и старци са негодници??? тази фраза сигурно я е казал някои антибългарин..
    особенно грешиш за 14.1.2009 за протеста..
    1.Там почти нямаше скинари,лично 2-ма видях.
    2.Имаше само БУДНИ граждани,а не наркозависими продажници които ни изкараха по всички информационни медий.
    3.Виж това клипче...... http://bg.altermedia.info/?p=3481

ScionOfStorm,
    Един от тея младежи съм аз,така че не сере против кежуалите,единствените хора дето действа,а не само да говорят
    черна нинджа
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    Нищо лично, но ми стана интересно. Някой последовател на идеята и по-точно скин да е стигнал до някаква престижна длъжност или до нещо с което примерно родителите му да се гордеят Или да е допринесъл за благото на човечеството / биенето на хора не е благо на човечеството, независимо каква порода са те /. Защото ако има такива, то това са единици и именно поради тази причина идеята се струва морално остаряла на много хора/ включително и на мен /.

ПС. Ще се видим по улиците Да живее първобитния начин на живот

\\// мир и любов, все пак сме една кръв!!! Въпреки че много хора са го забравили!
    И ако е достигнал и какво?

В Държавен вестник ли да го публикувам?

И изобщо какво ви разбира на вас главата от "скинарство", за да ръсите експертни мнения и да говорите за позьори?

И все пак, има хора които са се развили като "качествени" членове на нашето общество, които няма да повярваш какви са били на младини, най-малкото защото този начин на живот- скинхедс, пънкари, кораджии и т.н. ти дава един много ценен опит, който разните там чалги, негри и прочие жалки истории не биха могли да имат.

А сега си говорим празни приказки, всеки е чул-недочул, но има експертно мнение за т.нар. скинари и хайде да плюе в нета, колко са глупави и комплексирани, а на улицата- се свеждат глави и се гледа тъпо като видиш някой от тия комплексираните...

ПП. моите родители се гордеят с мен и това, което съм постигнал... тц-тц-тц...
    Да се гордеете с тях, защото май са единички... Виждам че сам си противоречиш, което ми харесва Уж не искаш да има мнения от хора които не са запознати, а коментираш другите култури / чалга, негри, работи.../ А за това на улицата мога да цитирам една умна мисъл " Накажи глупака с мълчание... ", защото повечето сте като кучета, не възприемате какво ви се казва... Плюс че вървите в група, явно имате страх от самотата / нищо лично /. Но в тези години е така, после тези които са се трудили да учат и просперират успяват / някои /, а тези които са се трудили да се бият и да се въргалят по земята за да показват, че тяхното мнение е правилно.... е те си остават такива... Тъжно но факт, защото вярвам че всеки човек има адски много потенциал, но малко хора го реализират! А и с това с наведената глава не ти ли напомня за една част от турското робство... Май нямате толкова много разлики със старите ни собственици...
    Оп малко се отплеснах да говоря истини и ще последват гневни нападки от не особенно интелигентни персони, нооо живота не е лесен.

Още веднъж призовавам за мир, любов и единство, но явно призива ми ще остане не чут...

\\//
    An Evil Man

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ^неска някъде беше казал, че скоро с никой не си спорил, намери се човек който иска да те обори с необорими аргументи
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    L.A. \ Moscow
    hasho що се пише за скинар не ми е ясно? кфи моди кфи чудеса?! миналата седмица беше за аватар с некфо олигофренично подобие на котка, днес си сложил white power и се мисли за скинар...
    веднага му порастна работата и стана про. по темата...
    Raise your fist!

[quote="Raybeez"]
    А негрите- ами просто ми е смешно, когато видя бяло момче, което си мисли, че е негър от гето, което е на 7000 км по въздух от него, и което никога не е влизало в подобно гето, а е накарало мама и тати да дадат 300 лева за грозен суетшърт, който е с около 8 номера по-голям от него, за да може да се прави на гангстер.

ще те посъветвам да се запознаеш с нещата, които коментираш и чак тогава да се опитваш да даваш "експертно" мнение. Така би постъпил един интелигентен човек, а виждам, че ти усилено претендираш да си такъв...

[quote]

харесва ми как подбираш думите си Но отново не се вслушваш в това което казваш.

1) Идеята на "негрите" не е да се правят на гангстери / факт - това е т.нар. позьорщина за която говореше и която не успяваш да различиш /
    Говоря именно за негрите и за т.нар. хип-хоп защото съм запознат с него, а ТИ говориш на изуст за това. Хип-хоп не е да са ти изсулени гащите или да ти е на криво шапката. Това е начин на разбиране на света / напомня ли ти за нещо ?!? / Това е нещо което всеки, вярващ в него интерпретира за себе си! И именно това е причината да има толкова много последователи / изключвам гангстерите, защото са смешни! /.

По въпроса за скинарството съм много по-запознат от колкото изглежда, но просто изтъквам отрицателните черти по начин по който могат да се интерпретират / правилен за съжаление /. Но мисля че не е най-важното кой за какъв се приема. Това е един от проблемите на българина, всеки гледа да се раздели от общото. Защото докъто има деление ще ни тъпчат! И докъто вие се делите от тези "овцете" няма да може да се направи нищо! / справка завладяването на България от турците /. И въпреки че хората са казали "човек се учи от грешките си..." Явно някой хора забравят прекалено бързо. И сега ако ми кажеш една причина вашето "разделение" да е оправдано / изключваща Остават най-силните и etc / ще ти кажа евала!
    An Evil Man

Нито аз съм започнал това разделение, вие сами сте се отделили от цялото и за това не само моето мнение не ви подкрепя много. Ако знаеше дори капка за хип-хопа щеше да си проличи... Не съм казал, че знам много за всичко, но просто когато се интересувам от нещо се интересувам до край, за да разбера за какво иде реч... За нещата които ми говориш са навсякъде. За тези които се влияят от сякакви неща. Както са тези с изсулените гащи, така са и тези с голите глави... Това просто е неизбежно да има групи от постоянно променящи се индивиди търсещи своето призвание сред дадена група от хора...
    Тук е мястото да се извиня, защото нещата с който свързвам скинарството са хитлер, Германия, SS и омраза към еврейте / и другите различаващи се - въпреки че това се нарича расизъм /. И това ми е достатъчно. Знам че вероятно има друга идея, но за мен е това... Както за теб хип-хопа е бронкс, харлем и негрите... /вярно от там е възникнал, НО.../

Виж все пак не се различаваме много.
    An Evil Man

Хора без работа !!!
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Е там...
    деца дето искат да са интерестни

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    деца дето искат да са интерестни
    еш па ти

Град
    то не е град,а джунгла...
    По въпроса за скинарството съм много по-запознат от колкото изглежда
    Тук е мястото да се извиня, защото нещата с който свързвам скинарството са хитлер, Германия, SS и омраза към еврейте / и другите различаващи се - въпреки че това се нарича расизъм /. И това ми е достатъчно.

Доста ме дразни това,че групичка от 14-15 годишни пишлигарчета с бръснати глави за който се води,че мразят цигани и тем подобни вредители се разхождат безнаказано по улиците вандалстват и нападат мирни граждани.Като държат нож или някакво друго оръжие са безсмъртни,но като и ти им извадиш оръжие изведнъж губят силите си и стават панически-агресивни в което си състояние не мислят за своето и чуждото здраве.И соответно като нариташ впросния индивид се почва едно намесване на други хора сбивания между групички и т.н.

Да обесня на скинарите в форума:Да си скинар не значи да биеш всичко което ти попадне,целта е прочистване на българската нация от утрепки (тоест в това число и вие тъй като не сте полезни за държавата)
    Да помагаш на съгражданите си в беда.Да изявяваш мнение за промяна към по добро.Има и още но просто не съм достатъчно запознат със скинарските закони.Такаче мляади българи който създавате хаос и разруха не е това целта на това на което се правите.
    Йога и мъдрост

Град
    то не е град,а джунгла...
    Цитирай Първоначално написано от Nitroglycerin
    Да обесня на скинарите в форума:Да си скинар не значи да биеш всичко което ти попадне,целта е прочистване на българската нация от утрепки (тоест в това число и вие тъй като не сте полезни за държавата)
    Да помагаш на съгражданите си в беда.Да изявяваш мнение за промяна към по добро.Има и още но просто не съм достатъчно запознат със скинарските закони.Такаче мляади българи който създавате хаос и разруха не е това целта на това на което се правите.
    грешен отговор. пак. скинарски закони. имаме си също така скинарски бог и скинарска библия. турските скинове си имат скинарски коран. всяка година правим скинарски жертвоприношения.

няма ли ПОНЕ ЕДИН човек извън тая субкултура, който пак може отговори на въпроса "що е то скинхед" ?!?!?!?!?!?!?!

Голям фен Аватара на Fiki_
    Град
    In the paradise
    Аз лично се плаша от такива хора поне от 1 човек де,запознахме се с него на една екс,той е на 19 и е скинар,троши всичко наред щом се ядоса,незнам позиор ли е или не ама не харесвам такива момчета/мъже ! [/quote]
    What i want is obvious , what i love is unique

аха

то не че аз претендирам да знам особено много, ама затова не говоря смело
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от Raybeez

любимата ми тема е това, ЕЙ!
    Цялата тема е един голям виц!
    Гледам се надцакват кой е по-голям скинар
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си