- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ме обича-аз не. И въпреки това...
Немога да се разбера!![]()
Имам приятел от 5 месеца. Учи другаде,рядко се виждаме (сега започна по-често да си идва). Още в началото на връзката ни всичко приличаше а и не само ,то направо си беше телефонна любов. 2 месеца почти не си беше идвал-Работа,лекции можеби знете как е. Още от деня в който се запознахме си личеше,че е луднал по мен.Приятелите ми го казваха,даже една гледачка при която отидохме съвсем на базик и даже без да седнем близо един до друг каза,че е много луднал по мен но моите чувства не са ясни. И до сега той пак си е все така привързан,а аз нищо не изпитвам.С него съм защото за мен така е по-добре.
И наскоро се появи някаква негова приятелка. Пита ме даже дали може да излезе с нея,дали иска да дойда ,но аз отказах. И последно най-накрая реши ,че иска да излезем тримата да се опознаем. Така се получи,че бях ядосана исках да говоря с него и изведнъж тя ми е пред очите. Побеснях още повече.Вдигнах му скандал на улицата,крещях му ,че е боклук и се е помъкнал с някаква повлекана курветина. Просто незнам защо!? Не го обичам,не би трябвало да го ревнувам,пък и няма от какво. Посто това момиче до такава степен ме издразни,че избухнах и не мислих какво говоря. После вкъщи пка размислих и не стигнах до логично обяснение. Не го обичам ,даже от една страна бих казала ,че не ми пука. Защо ли направих това? Дали от ревност и принципа моето си е мое каквото и да е то,или лично предубеждение към нея.
Все още и още изпотвам гняв.Макар,че нахраних момичето което даже мило се опитваше да говори с мен,и накарах приятеля ми пак да се влачи едва ли не по корем след мен,каза ми ,че заради мен няма да я вижда и т.н. Сама незнам какво искам.
Не бих казала,че ърся съвет ева ли някой може да даде. Търся просто мнение.
Просто според мен го имаш за своя собственост и не искаш да ти отнемат твоето
Мии, да го оставиш да тръгне с нея? Ти като не го обичаш за какво си с него, как за теб е "по-добре"?
понякога хората не осъзнават какво испитват , мисля че имаш по дълбоки чуства към него които и ти не осъзнаваш ? има мн такива случаи една малка истина просто без да изкаш си го заобичала![]()
Понякога поставяш стени около себе си,
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно,за да ги разбие
Добре ... по писаното горе долу разбирам че .. си осъзнала грешката си .. ами .... поправи се ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<