Знам ,че хората са различни , с различни идеали , с различно мислене и такт .. но искам един съвет , ако вие сте на моето място !

Та значи ... ако ви се наложи да избирате между :

- Човека , който познавам от малка - поне от 13 и за тогава той беше много харесван и всеки искаше да е на моето място , защото той беше споделил , че има големи симпатии ( да подчертая ,че не е така наречен "фешан" , а от средата на хората така по изтърсени и всички "фешан" момичета го харесваха) . Та той тогава не направи нищо , а аз се чувствах поласкана ,че съм от харесваните , но той все пак се едно изпращаше на вятъра послания и ме караше да чакам .. принца на бял кон (все пак бях дете)! . След години на погледи ,когато се бяхме забравили и аз си мислех ,че той е хубав спомен на детските ми години - се появи с цял блясък и започна да ме сваля .. като станахме по близки ..и го допуснах уж като приятел той поиска да се сближим още повече , но все пак ме спира онова което ми причини , а именно тогава пращаше на "малката хлапачка" (аз) надежди и аз страдах защото си мислех ,че в мен не е нещо както трябва .. провалих си успех и отношения с близките ми ! Но аз главно съм си виновна и все пак твърде съм страдала покрай него и сякаш нещо ме спира , но пак сякаш нещо се възвърна в мен !

-Човека , който съм си засичала погледа и съм го имала за страшно интересен и привлекателен ,но не съм имала възможност да се запозная .. пък и не съм търсила. Съвсем случайно съдбата ни среща и нещата потръгват … от дума на дума .. намираме сходство и аз се увличам … имам го за страхотен и много мой тип И тогава пристига 1вият човек от по-горе и ме обърква в чувствата ! Защото той е като детската ми несподелена любов !

Мисля .че 1вият не заслужава , защото се е върнал само защото сигурно е нямал по друга възможност или можеби не , но нещо ме пречупва или се заблуждавам , сякаш искам 2рия .. но нещо казва помисли и аз се обърквам адски !
Съжалявам за сложнотията !