.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Странно !

Странно !

Знам ,че хората са различни , с различни идеали , с различно мислене и такт .. но искам един съвет , ако вие сте на моето място !

Та значи ... ако ви се наложи да избирате между :

- Човека , който познавам от малка - поне от 13 и за тогава той беше много харесван и всеки искаше да е на моето място , защото той беше споделил , че има големи симпатии ( да подчертая ,че не е така наречен "фешан" , а от средата на хората така по изтърсени и всички "фешан" момичета го харесваха) . Та той тогава не направи нищо , а аз се чувствах поласкана ,че съм от харесваните , но той все пак се едно изпращаше на вятъра послания и ме караше да чакам .. принца на бял кон (все пак бях дете)! . След години на погледи ,когато се бяхме забравили и аз си мислех ,че той е хубав спомен на детските ми години - се появи с цял блясък и започна да ме сваля .. като станахме по близки ..и го допуснах уж като приятел той поиска да се сближим още повече , но все пак ме спира онова което ми причини , а именно тогава пращаше на "малката хлапачка" (аз) надежди и аз страдах защото си мислех ,че в мен не е нещо както трябва .. провалих си успех и отношения с близките ми ! Но аз главно съм си виновна и все пак твърде съм страдала покрай него и сякаш нещо ме спира , но пак сякаш нещо се възвърна в мен !

-Човека , който съм си засичала погледа и съм го имала за страшно интересен и привлекателен ,но не съм имала възможност да се запозная .. пък и не съм търсила. Съвсем случайно съдбата ни среща и нещата потръгват … от дума на дума .. намираме сходство и аз се увличам … имам го за страхотен и много мой тип И тогава пристига 1вият човек от по-горе и ме обърква в чувствата ! Защото той е като детската ми несподелена любов !

Мисля .че 1вият не заслужава , защото се е върнал само защото сигурно е нямал по друга възможност или можеби не , но нещо ме пречупва или се заблуждавам , сякаш искам 2рия .. но нещо казва помисли и аз се обърквам адски !
    Съжалявам за сложнотията !

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Първо на първо, нали няма да взимаш наистина насериозно съветите, които получаваш във форума?
    И на колко си години, демек, от колко години познаваш първото момче?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.
    Знаеш, че на въпроса ти няма правилен отговор-предполагам.
    Ти сама казваш, оба4е, че първото момче е било твоята детска любов, заради, която си пожертвала наистина много, а към онези времена е било напълно напразно, защото той не е могъл да го оцени или пък може би ти не е трябвало да отдаваш толкова много надежди.Не те упреквам, била си дете, нормално...
    По-важно е сега какво ще направиш.Променило ли се е според теб първото момче има ли друга причина да бъдеш с него, освен детския ви романс?
    И от другата страна е второто момче-Имате допирни точки, разбира се, въобще нещата вървят добре.
    Аз лично бих избрала втория.По-важно е да бъдеш щастлива с този, който за момента ти дава това от, което имаш нужда, а не да се връщаш назад и да го търсиш от човек, който не само, че не ти е го е дал, когато е трябвало, а и ти е отнел, и то не малко, както споделяш...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Здравей.
    Ти сама казваш, оба4е, че първото момче е било твоята детска любов, заради, която си пожертвала наистина много, а към онези времена е било напълно напразно, защото той не е могъл да го оцени или пък може би ти не е трябвало да отдаваш толкова много надежди.Не те упреквам, била си дете, нормално...
    По-важно е сега какво ще направиш.Променило ли се е според теб първото момче има ли друга причина да бъдеш с него, освен детския ви романс?
    И от другата страна е второто момче-Имате допирни точки, разбира се, въобще нещата вървят добре.
    Аз лично бих избрала втория.По-важно е да бъдеш щастлива с този, който за момента ти дава това от, което имаш нужда, а не да се връщаш назад и да го търсиш от човек, който не само, че не ти е го е дал, когато е трябвало, а и ти е отнел, и то не малко, както споделяш...

Да така е наясно съм ,че няма отговор и мисля ,че си права ! Благодаря ти !

А за "Axe_vs_Sword" : Първо на първо или там което на брой искаш , ще реша АЗ , дали ще намеря отговор и мисля ,че сама ще се справя ! Искам съвет като съм упоменала ,че знам ,че хората са различни и няма как да сте на мое място ! Така ,че хайде .. дай малко такт .....

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от suunnseT
    Здравей.

Да така е наясно съм ,че няма отговор и мисля ,че си права ! Благодаря ти !

А за "Axe_vs_Sword" : Първо на първо или там което на брой искаш , ще реша АЗ , дали ще намеря отговор и мисля ,че сама ще се справя ! Искам съвет като съм упоменала ,че знам ,че хората са различни и няма как да сте на мое място ! Така ,че хайде .. дай малко такт .....
    Извинявай, не обърнах внимание на тези думи, признавам се но брат ми, 29-годишен, ми казваше никога да не приемам съвети от форуми

zamisli se bili ste deca no ne i mn malki vse pak vseki se promenq vremeto go promenq mnogo no ako se beshe promenil i ti tova go vijdashe mai nqmashe da pishesh tazi tema mislq che negovoto darjanie kato na princ e samnitelno . bi trqbvalo pone malko da se e promenil i to moralno .
    Понякога поставяш стени около себе си,
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно,за да ги разбие

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Брат ти е бил прекалено краен.
    Просто недей да се делиш от твоя си акъл и размишлявай, до колко полезен е даден съвет.
    В край на сметка, ако се ръководиш на 100% от това, което е казал брат ти, дай въобще да не общуваме виртуално...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Та значи по повод колко време е минало може би около 4 години .. много са , но за тези години сме се срещали , ако си кажем нещо , но аз бях адски раздразнена когато го виждах защото си припомнях много неща и не исках да чувам за него ! Той се е променил ... всеки се променя,но мисля,че след всичко той не каза една дума по този повод , а започна пак своите си игри .. а като казвам принц става дума ,че за тогавашните ми 13 години .. си беше така...

Мега фен
    аз бих избрала 2-ия. най- добре е да оставиш 1- ия в миналото.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Здравей.
    +1
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

амм може да се каже че съм преживяла пооочти същото..ии аз избрах втория и сега съм много щастлива
    вземи си новия господин ,другият си остава в миналото

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Здравей,

Ами все пак можеш само да си разгледаш шансовете.Ние не познаваме 1 и 2 следователно не можем да кажем обективно мнение.А и ако очакваш такова мнение от тийнейджър Та ние не знаеме да се справяме с първия проблем като срещнем във връзка и веднага се хвърляме на нещо познато от филм

П.С.Но като си хлътнала много по 2-я ще те разочарова много дълбоко,а първия няма смисъл да се занимаваш.Моя съвет е да си починеш малко и се развей малко с нещо,което ти харесва да правиш и вършиш
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Цитирай Първоначално написано от Whyniser
    Здравей,

Ами все пак можеш само да си разгледаш шансовете.Ние не познаваме 1 и 2 следователно не можем да кажем обективно мнение.А и ако очакваш такова мнение от тийнейджър Та ние не знаеме да се справяме с първия проблем като срещнем във връзка и веднага се хвърляме на нещо познато от филм

П.С.Но като си хлътнала много по 2-я ще те разочарова много дълбоко,а първия няма смисъл да се занимаваш.Моя съвет е да си починеш малко и се развей малко с нещо,което ти харесва да правиш и вършиш
    Ако беше прочел всичко на Seducti0n и това което аз казах Че съм упоменала за незнам кой път ,че хората са различни и няма как да мислите вместо мен .. щеше да разбереш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си