Цитирай Първоначално написано от suunnseT
Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
Здравей.
Знаеш, че на въпроса ти няма правилен отговор-предполагам.
Ти сама казваш, оба4е, че първото момче е било твоята детска любов, заради, която си пожертвала наистина много, а към онези времена е било напълно напразно, защото той не е могъл да го оцени или пък може би ти не е трябвало да отдаваш толкова много надежди.Не те упреквам, била си дете, нормално...
По-важно е сега какво ще направиш.Променило ли се е според теб първото момче има ли друга причина да бъдеш с него, освен детския ви романс?
И от другата страна е второто момче-Имате допирни точки, разбира се, въобще нещата вървят добре.
Аз лично бих избрала втория.По-важно е да бъдеш щастлива с този, който за момента ти дава това от, което имаш нужда, а не да се връщаш назад и да го търсиш от човек, който не само, че не ти е го е дал, когато е трябвало, а и ти е отнел, и то не малко, както споделяш...

Да така е наясно съм ,че няма отговор и мисля ,че си права ! Благодаря ти !

А за "Axe_vs_Sword" : Първо на първо или там което на брой искаш , ще реша АЗ , дали ще намеря отговор и мисля ,че сама ще се справя ! Искам съвет като съм упоменала ,че знам ,че хората са различни и няма как да сте на мое място ! Така ,че хайде .. дай малко такт .....
Извинявай, не обърнах внимание на тези думи, признавам се но брат ми, 29-годишен, ми казваше никога да не приемам съвети от форуми