.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Лафчета за първа среща

Здравейте.Може ли някои,които е ходил на мн пъти на първи срещи да ми каже мн лафчета с който ще си помисли,че съм забавен вие сте

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    трябва да имровизирш
    така наизуст няма да направиш нищо

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    трябва да имровизирш
    мда... така е ""импровизацията е майката на успеха""

Мега фен
    Град
    София
    Със сигурност не си эабавен.Така че не се тормоэи.
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    То или си го можеш или не, не може ние да ти кажем 2-3 заучени фрази и ти да ги изречеш. Бъди естествен
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Еми като не ми идва музата да говора такиаа работи ко да правя да седа без момиче ли кажете някое лафче пък нищо не ми пречи да ги науча и ко кат ще ги казвам често нали на момичето ще и харесва ко ми пука. ..

Как да не става хора примерно като я питам каде учи и тя кам ти каже ще я питам там дали е яко...после като я питам каде живее ще и кажа,че сам там много често но не съм я виждал до ся каде се е крила ае някви такиаа

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    трябва да имровизирш
    трява си оригинален какво целиш да заприличаш на другите ако те хареса ще те хареса такъв какъвто си айде успех

А по хубаво ли е да малча и тя да малчи и да не зная ко да и кажа а???? ко е туи бади естествен всеки го казва..няма такива работи на едно момиче трябва да и завъртиш главата с приказки...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от salama
    Еми като не ми идва музата да говора такиаа работи ко да правя да седа без момиче ли кажете някое лафче пък нищо не ми пречи да ги науча и ко кат ще ги казвам често нали на момичето ще и харесва ко ми пука. ..
    За всеки влак си има пътници. Плюс това тази, която ще те хареса, ще те хареса такъв, какъвто си, а не такъв, на какъвто се опитваш да се направиш. Пък и не е достатъчно само да си забавен, има хиляди други фактори.

Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
    За всеки влак си има пътници. Плюс това тази, която ще те хареса, ще те хареса такъв, какъвто си, а не такъв, на какъвто се опитваш да се направиш. Пък и не е достатъчно само да си забавен, има хиляди други фактори.
    Този влак го чакам 7 месеца и се не идва а мене не ми е целта да си хвана някое момиче и с нея да бада а да са науча да забивам момичетата по вазможно най - лесния начин аз не съм влюбчив да седа с едно момиче

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Ела в нас да ти отрежа козунак.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Този влак го чакам 7 месеца и се не идва а мене не ми е целта да си хвана някое момиче и с нея да бада а да са науча да забивам момичетата по вазможно най - лесния начин аз не съм влюбчив да седа с едно момиче
    научи се да обичаш и мисли позитивно

Град
    Пловдив
    Търпението постига всичко! С бързане до никъде няма да стигнеш, остави се на течението, всичко ще дойде от само себе си. Стига си се отчайвал, живота е пред теб!

Град
    А по хубаво ли е да малча и тя да малчи и да не зная ко да и кажа а???? ко е туи бади естествен всеки го казва..няма такива работи на едно момиче трябва да и завъртиш главата с приказки...
    Тук си прав!
    "Бъди себе си!"-най-тъпото клише.
    Влюбим ли се,всички ставаме други.
    По-точно-показваме по-добра страна
    на собственото си аз.

Пич,говорете си на различни теми,
    пускай лафове,ако се сетиш,но не прекалявай,
    ще те помисли за палячо.
    Разходка + кафе е добър вариянт за
    първа среща,ще си говорите за всичко,
    което се случва около вас.
    Можеш да и разкажеш някоя любопитна история,
    но без да си фантазираш и да прекаляваш.
    Комбинирай от всичко,но с мярка.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Към автора: С риск да прозвучи много грубо - Забий се ти някъде! Лафове от сорта на "да забия момиче", или да я "... Абе вие не сте добре. Можеш да я зарибиш по наркотици ако искаш. Можеш да я набиеш. Ама да я забиеш и да я зарибиш по-добре се метни от някъде. Както някой по-горе каза - Научи се да обичаш и да уважаваш момичетата!
    Пък към бай тоя или бай ганьо: "Бъди себе си" не е тъпо клише. Ако момичето те хареса, то харесва това, което вижда. Имам предвид характера, който вижда. А след това ако нещата потръгнат и тя разбере, че всъщност не си такъв... Какво става? Тогава пишете теми "Тя ми даде надежда бла бла и после ми е*а майката" пфу...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен
    Хахаха, ти със заучени лафчета ли ще се правиш на забавен
    То отвътре си идва
    nicolepcd

Град
    [quote="MaLkaTa_LaDy"]Пък към бай тоя или бай ганьо: "Бъди себе си" не е тъпо клише. quote]

А какво е???
    Или просто не можеш да
    помогнеш на човека,и за това
    бързаш да се изкараш високоинтелигентна
    с НЕклишираната фраза "Бъди себе си"?
    Не си ли се замисляла над отговорите на
    много псевдо-интелектуални "звезди" на
    БГ небосклон?
    Въпрос:Еди-кой-коя си,какво си направил/а/показал/а?
    Отговор:Бях себе си.

Не,фразата не е клиширана.
    Тъпа е.
    И изпразнена от съдържаниие.
    Себе си съм,какво да съм?
    Да не би да имам раздвоение на личността?
    Всичко,което показвам е "себе си",
    дори да преигравам.
    Ти,пишейки този съвет(бъди себе си) си себе си.
    Но това не е съвет,а тъпизъм.
    Ако ме разбираш-ок,ако не-
    отивай се жалвай в темата за ПРИКАЗКАТА НА ЖИВОТА
    или както там беше.
    Там се гледа сламката в окото на другите,
    а не се вижда гредата в собственото.
    И все "ама не съм аз виновен"....

Защо ми се струва че тоя човек ще се изложи....А и пич,бил ли си досега с момиче?

Град
    in my world!
    трябва да имровизирш
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Здравей,

Ами просто и универсално-прави ти каквото сметнеш за уместно.Бъди оригинален,но не ставай банален.Не я карай да се засмее така . Най-добре си говорете на някаква тема,проблем,който имаш,ще направиш нещо специално за теб и споделяш просто какво става с тебе.Но отново говорете и си повечко и чат пат хвърляй лафове.Така ще направиш по-голямо впечатление отколко да ръсиш само лафчета.Успех
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Моят съвет е да попиташ чичко Гугъл.В нета има хиляди статии на тази тема и те биха ти били по полезни от "Бъди себе си".А относно лафчетата няма лошо да се опиташ да развеселиш момичето ,но ако през цялото време пускаш лафове къде се била крила и т н би било тъпо.Разпитвай я за интересите и,къде учи,с какво се занимава извън училище,каква музика слуша и т н.Остави я да говори повече

Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Ела в нас да ти отрежа козунак.

Виж сега щом питаш такива въпроси значи не ти е много времето да "забиваш" момичета. Както и да е...ако ти кажа да бъдеш себе си наистина ще е тъпо (тук БайТоя е прав), то няма какво друго да бъдеш. Една свалка с друга не си прилича много много, така че и да ти кажа лафчета и фрази няма да има никакъв смисъл - при една ще стане при другите не...не си мисли, че момичетата са балами и всички ще ти падат в краката като кажеш 2 хитри приказки и я разсмееш малко.

Бъди нормален.

Който си го има, си го има брат Не може да ти кажеме 2, 3 фрази и ти да ги повтаряш нон-стоп нали? Смисъл ако искаш да ставаш, като Къци много ти здраве . Ако не се притесняваш от човека пред теб и имаш дарбата, всичко ше си дойде на мемента

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си