Iskam da popitam kakva spored vas e pravilnata taktika v slu4aq:

S priqtelq (17) mi sme zaedno ve4e mesec i polovina . Predi tova go bqh karala da 4aka okolo dva meseca i toi uporito si me iska6e i nakraq i pri men se poqviha 4uvstva .. ta toi e mn mil i mi e kazval 4e sum 1voto momi4e , koeto mu lipsva kogato ne sme zaedno , 4e me e sunuval mn puti i tn . No kato cqlo milite ne6ta koito mi kazva i vuob6te momentite v koito spodelq 4uvstavta si sa malko .. kazval mi e i 4e sum purvoto momi4e koeto 4uvstva tolkova blizko i 4e ako go zareja 6te mu e mn kofti .. <-- tezi priznaniq gi polu4ih sled kato bqh izvadila vsi4kite si komplekti 4engeli Znam 4e mn durji na men tova e sigurno .. no toi prosto ne pravi po4ti ni6to .. nqma gram romantika .. tuk tume nqkoq i dr me4ka ili celuvka v pove4e po skype .. na jivo si se durji dobre , no nikoga ne se e se6tal da mi podari rozi4ka ili nqkoe milo sms4e , za da mi pokaje 4e misli za men .. znam 4e sum specqlna za nego , no mn rqdko go use6tam ..

Ideqta mi e dali da ne go prenebregna i az malko .. da ne pokazvam 4uvstvata si .. do sega ne poznavam mom4e , koeto da ne se e pritesnilo ot nedost1pnostta .. i toi e su6tiq .. predi kogato ne go haresvah tolkova kak mi tur4e6e po zadnikaaa Znam 4e zvu4i glupavo no po dqvolite momi4e sum , a znaete ot kakvo imat nujda momi4etata ....

shadow4e
Заглавията трябва да са на кирилица