- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кик Бокс или Карате ви харесва повече?
Кой спорт ви харесва повече кик бокс или карате и защо
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Ем кик бокса ми харесва повече защото го тренирам![]()
Кик бокс!
Този който не пада, не се изправя.
kik boks![]()
mi 4estno kazano spored men nqma mn ob6i ne6ta osven boq koito 6te izqde6 parvite 2 godini da re4em...nz za kik boksa no karateto se bazira na uvajenie,respekt,pod4inenie i do nqkakva stepen kultura i religiq(pone edno vreme e bilo taka smisal 4e ne navsqkade prodaljavat tezi tradicii)
![]()
Кик Бокса определено-обичам по-жестоки спортове![]()
еми кик бокс щото съм тренирал и двете и кик бокса е много по як
И двете ме кефят. Предимството на каратето е, че не би трябвало да те бият по главата, което е полезно, ако ще следваш.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Тренирал съм карате 4 години и със сигурност няма да повторя. Супер т6к. Така че, галсувам за кик бокс-а.
Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!
карате
аресва ми .. тренирала съм![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
карате, кик бокса е ако искаш за 2 месеца да се научиш да се биеш на улицата, а за каратето се иска време!
boxa est 6tot go treniram xxx nai velikiq sport e tva (sun)
....
Мдам, и ако някой те спъне или е с ляв гард примерно ти се ебава майката...практично, няма що![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
някои се беше изказал по горе че нямали общо хаха а да питам киковете в кикбоха не са ли от каратето или тренера ме лъже изказваите се по подготвени.А по темата каратето се получава някак си по красиво иначе в живота кикбоха е по практичен лично мнение
Ако става на въпрос.. то таекундо-то е най-красиво, ама нали се сещаш кога на улицата ше почне да ми се върти така и няма да падне бързо!
Тренирам кик-бокс и мисля, че е по-добро, както горе казаха по-практично!
Този който не пада, не се изправя.
Виждал съм го това, и е наистина много ефективно...само че трябва да си машинка ^Първоначално написано от smeshnik
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
кикбокса е много млад спорт и е доста осавременен може би и за това е по приложим но ако исаш да тренираш боен спорт/изкуство за разтоварване и релакс по добре да се избере някои не чак толква високо интензивен като кикбокса
Първоначално написано от teenems
Non musique - non vie!
Кик бокс .
Тва съм тренирала .
Едно време .. докато не ми омръзна![]()
И в крайна сметка пак всичко опира до секс и пари .
КИК-БОКС
Viche, kimbo e мангал![]()
Тренирам бокс, просто защото кик-бокс няма на близо... но тренера ни учи и на ритници/не казвам, че сме близо до кик-бокса така/ затова ще кажа кик ^^