- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Бански, плуване, въпрос?
Ще почвам плуване и си взех бански(цял, черен), но ме притеснява че гърдите ми ще изглеждат дори още по малки и щръкнали отколкото сакакво ще ме посъветвате? Дали може да се сложи бюстие или някакъв малък сутиен?
Няма от какво да се притесняваш.Може със този бански да си караш.![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Ами пробвай де - облечи го и ще видиш.Първоначално написано от RubiGlum
Ако пък толкова ти стърчат и смяташ, че някой сам теб ще гледа и ще ти прави забележки отиди отново по магазините и си избери например с чашки. Но да знаеш няма лошо циците да стърчат.
Ааа, и не си слагай бюстие... супер тъпо.
Може би само на теб така ти се струва. Въобще не се притеснявай, нама кой да те разглежда толкова, все пак не отиваш на среща, а да плуваш. А пък и хората по басейните въобще не са перфектни, едва ли на някой ще му направи впечатление, важното е да ти е удобно. Не си слагай нищо, нама смисъл, а и ще се забелязва и може да изглеждаш смешно. Айде успех и да не ти пука.![]()
mersi![]()
Не отиваш да те гледат. (не,че няма да те гледат де,но все пак) А и няма нищо лошо да стърчат.Поне както аз си го представям.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Спокойно и моят бански ми стяга около гърдите , но е хубаво да си с цял ,защото когато например се изтрелваш не може да ти се развърже или нещо подобно.По-добре не си слагай бюстие или сутиен ще изглежда още по-зле.