- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо го правят...?!?!
Въпроса ми е следния...
защо когато момчето на което супер мн държиш разбере колко значи за тебе... след като все е бил с теб... и изведнъж като разбере... че е всичко за теб
и донякъде се радва
и го приема добре
ааа после почва да се държи като дете незнаещо кво иска... което само те разиграва... и просто все едно се плаши
и решава да те отблъсне като се държи като най големия кретен на земята който отново не разбира нищо....
![]()
![]()
.... толкова ли е срашно ... да разбереш че някой би дал всичко за тебе
явно за мъжкия пол това е супер плашещо
![]()
![]()
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
имаш много грешна представа за нещата
ами я ни ги разясни малко нещата че и аз съм на нейното мнение и нямам отговорПървоначално написано от x3eme
![]()
Първоначално написано от x3eme
не нямам
може би просто не ти се е случвало нещо подобно
![]()
+ тва има и друг случай като този ....
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
^^това го правят най вече момчетата които не знаят какво искат и малките момченца които не разбират от любов.
още ли да обяснявам
по кратко и точно не мога да ти го обясня
Мисля, че използваш прекалено много емоутикони и на всичкото отгоре нямат общо с текста.
По темата: Не всички са такива, но наистина има някои страхливци, които се боят от по-задълбочена връзка. (надявам се да си имала това в предвид, защото това успях да разбера)
това го правят момичетата... точно като знаят че някой би направил всичко за тях и ги обича безкрайно много и им става безинтересно... личен опит
Първоначално написано от mahoni
еми незнам кое по точно да кажа... просто съм останала с впечетлението... че повечето незнаят какво искат...
или поне в моя случай... всичко е супер сложно...
просто... един ден... той/тя разбира че си всичко за нея/него.. и ти показва че не е безразличен човека... и след това започва да се държи като пълен ЗАДНИК все едно се крие..
и все едно нищо не знае и не е показал...
и няям думи... и всичко тва ме довеждо до мисълта че просто човека го хваща някав страх... и решава да те отблъсне с тъпото си държание
както казах има два такива случай с най добрата ми фр и историйките до някъде много си съвпадат
все едно говодим за един и същ човек
![]()
![]()
![]()
Абе и аз често се чудя,защо го правят тоя номер![]()
По принцип хората,на който най-много съм държала в тоя живот са били момчета и винаги,когато им призная,колко много означават за мен се е получавало нещо подобно![]()
В два от случаите разбрах,каква е била причината ... Просто за тези момчета вече не бях най-добрата им приятелка,а момичето,което обичат и с което искат да са за напред![]()
![]()
При другите 2 случая все още не знам,какви са били причините ...![]()
Наскоро също имах (казвам имах,защото вече не съм сигурна,какво точно става) най-добър приятел момче и се получи почти същото с единствената разлика,че този път аз се отдръпнах от момчето ... А ако някой ме пита,защо съм го направила ... няма да мога да отговоря![]()
(явно случките с предишните ми "BFF" ми влияят отрицателно ...)
ами аз си признавам че ако едно момче ми покаже още в началото колко много държи на мен и ми става някак безинтересен.Но когато го направиха с мен ми стана наистина гаднос приятеля ми бяхме заедно 4ри месеца когато си казахме че нещата са станали по сериозни(той ми го каза)и резултата беше три дни без да се чуваме и сега вече не сме заедно.не ми даде никво обяснение.предпочете да си изключи телефона!!!
Първоначално написано от mahoni
съжалям че така се е получило... наистина е много гадно... ам аз ако разбера че някой мн държи на мене
нямаше да ми стане безинтересно
щях да дигна банкет ако аз бях на мястото на момчето
което в известен смисъл май ма прецака
и честно вече незнам как да се държа
мисля че той направи така че вече да не е както преди ...
ама знам ли кво му се върти на човек в главата...
![]()
![]()
ne samo mom4etata sa takiva a i samite niemalko e pla6e6to no tova e samo nqkolko dena posle osaznava6 4e nqma ni6to stra6no a naprotiv
![]()
понякога не го осъзнавамеПървоначално написано от ivcheto0o
а после съжаляваме....
еми да и момичетата сме така предполагам... никой не е казал че само момчетата правят грешки...
ами възможно ли е по някъв начин всичко да се оправи по някав начин
или се налага да се правя че не ми дреме
![]()
Защото е лесно да бъдеш дете.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Да така е за съжаление...Първоначално написано от nicolepcd
И аз нз защо го правим и момичетата
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Защото се плашат...Ей така изведнъж,ако започнеш да им говориш и да се обясняваш...И аз бих се стреснала...![]()
Защото сме хора и защото сме още деца и си правим какво си искаме.Айде да видим някой възрастен дали ще прави всичките наши простотииПървоначално написано от love_enrique
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.