.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Защо го правят...?!?!

Въпроса ми е следния... защо когато момчето на което супер мн държиш разбере колко значи за тебе... след като все е бил с теб... и изведнъж като разбере... че е всичко за теб и донякъде се радва и го приема добре ааа после почва да се държи като дете незнаещо кво иска... което само те разиграва... и просто все едно се плаши и решава да те отблъсне като се държи като най големия кретен на земята който отново не разбира нищо.... .... толкова ли е срашно ... да разбереш че някой би дал всичко за тебе явно за мъжкия пол това е супер плашещо
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    имаш много грешна представа за нещата

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    ами я ни ги разясни малко нещата че и аз съм на нейното мнение и нямам отговор

не нямам може би просто не ти се е случвало нещо подобно + тва има и друг случай като този ....
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Град
    ^^това го правят най вече момчетата които не знаят какво искат и малките момченца които не разбират от любов.
    още ли да обяснявам
    по кратко и точно не мога да ти го обясня

Мисля, че използваш прекалено много емоутикони и на всичкото отгоре нямат общо с текста.

По темата: Не всички са такива, но наистина има някои страхливци, които се боят от по-задълбочена връзка. (надявам се да си имала това в предвид, защото това успях да разбера)

Град
    бълХаристан
    това го правят момичетата... точно като знаят че някой би направил всичко за тях и ги обича безкрайно много и им става безинтересно... личен опит

Цитирай Първоначално написано от mahoni
    ами я ни ги разясни малко нещата че и аз съм на нейното мнение и нямам отговор
    еми незнам кое по точно да кажа... просто съм останала с впечетлението... че повечето незнаят какво искат... или поне в моя случай... всичко е супер сложно... просто... един ден... той/тя разбира че си всичко за нея/него.. и ти показва че не е безразличен човека... и след това започва да се държи като пълен ЗАДНИК все едно се крие.. и все едно нищо не знае и не е показал... и няям думи... и всичко тва ме довеждо до мисълта че просто човека го хваща някав страх... и решава да те отблъсне с тъпото си държание както казах има два такива случай с най добрата ми фр и историйките до някъде много си съвпадат все едно говодим за един и същ човек

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Абе и аз често се чудя,защо го правят тоя номер
    По принцип хората,на който най-много съм държала в тоя живот са били момчета и винаги,когато им призная,колко много означават за мен се е получавало нещо подобно
    В два от случаите разбрах,каква е била причината ... Просто за тези момчета вече не бях най-добрата им приятелка,а момичето,което обичат и с което искат да са за напред
    При другите 2 случая все още не знам,какви са били причините ...
    Наскоро също имах (казвам имах,защото вече не съм сигурна,какво точно става) най-добър приятел момче и се получи почти същото с единствената разлика,че този път аз се отдръпнах от момчето ... А ако някой ме пита,защо съм го направила ... няма да мога да отговоря (явно случките с предишните ми "BFF" ми влияят отрицателно ...)

ами аз си признавам че ако едно момче ми покаже още в началото колко много държи на мен и ми става някак безинтересен.Но когато го направиха с мен ми стана наистина гадно с приятеля ми бяхме заедно 4ри месеца когато си казахме че нещата са станали по сериозни(той ми го каза)и резултата беше три дни без да се чуваме и сега вече не сме заедно.не ми даде никво обяснение.предпочете да си изключи телефона!!!

Цитирай Първоначално написано от mahoni
    ами аз си признавам че ако едно момче ми покаже още в началото колко много държи на мен и ми става някак безинтересен.Но когато го направиха с мен ми стана наистина гадно с приятеля ми бяхме заедно 4ри месеца когато си казахме че нещата са станали по сериозни(той ми го каза)и резултата беше три дни без да се чуваме и сега вече не сме заедно.не ми даде никво обяснение.предпочете да си изключи телефона!!!
    съжалям че така се е получило... наистина е много гадно... ам аз ако разбера че някой мн държи на мене нямаше да ми стане безинтересно щях да дигна банкет ако аз бях на мястото на момчето което в известен смисъл май ма прецака и честно вече незнам как да се държа мисля че той направи така че вече да не е както преди ... ама знам ли кво му се върти на човек в главата...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    ne samo mom4etata sa takiva a i samite nie malko e pla6e6to no tova e samo nqkolko dena posle osaznava6 4e nqma ni6to stra6no a naprotiv

Град
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    ne samo mom4etata sa takiva a i samite nie malko e pla6e6to no tova e samo nqkolko dena posle osaznava6 4e nqma ni6to stra6no a naprotiv
    понякога не го осъзнаваме
    а после съжаляваме....

Град
    Враца
    Тва и момичетата го праааааааат
    еlsy

еми да и момичетата сме така предполагам... никой не е казал че само момчетата правят грешки... ами възможно ли е по някъв начин всичко да се оправи по някав начин или се налага да се правя че не ми дреме

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Защото е лесно да бъдеш дете.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Да така е за съжаление... И аз нз защо го правим и момичетата
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Защото се плашат...Ей така изведнъж,ако започнеш да им говориш и да се обясняваш...И аз бих се стреснала...

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от love_enrique
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Да така е за съжаление... И аз нз защо го правим и момичетата
    Защото сме хора и защото сме още деца и си правим какво си искаме.Айде да видим някой възрастен дали ще прави всичките наши простотии
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си