Цитирай Първоначално написано от lorena
Цитирай Първоначално написано от kypo
колко познато само дето аз съм на мястото на момчето

аз те съветвам да си дадете един месец почивка, ако така беше ми казала моята щеше да ми е по лесно... а не направо да ми каже че нещо не е същото и да поиска направо да се разделим
след месец виж дали ще искаш да го оставиш след като премислиш всичко, щото след като го загубиш може и да оцениш какво значи за теб, дали ще намериш някой който да те обича така както той и тн. абе какво е тва на първата трудност и да се предавате, нали за това са хората по двама за да преодоляват препятствията заедно? може би това е момента във връзката ви който или ще я направи още по-силна, или ще я съсипе... ти решаваш

но мога да ти кажа какво ще му е на приятеля ти ако го оставиш сега - ще е съсипан и ще изпадне в едно полуживо състояние, ще се надява доста дълго време да си промениш решението, няма да спи, няма да яде, ще е депресиран - това е
Той изрично ми е казвал преди , като сме си говорели на такива теми...че веднъж сложи ли се край на една връзка , то е завинаги ... няма ден- два , няма месец .Ако прекратя връзката ни сега , той никога няма да се върне при мен , това ми е казвал.Казвал ми е , че никога той няма да поиска да се разделим и че иска да бъде с мен до края, иска да се оженим, като завършим. Ако ако разбере за влечението ми към приятеля му ..нз
Добре ти последно кво искаш ве,нали не го оби4аш ебаси,то по си4ко си ли4и 4е нямаш 4увства към него,защо лъжеш 4овека...