- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта и...времената....
Сега времето и любовта не се съчетават.Но знае ли човек?
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Да времената се променят за добро или за лошо,хората се развиват,искат различни неща... Любовта съществува,но е трудно да я задържиш-трудно е и сега ,и преди е било трудно. Не липсва любовта а романтиката според мен,май вече малко хора имат време за нея.Първоначално написано от ramaiana
Не смятам,че да имаш критерии е лошо-да във всеки ще се намери все някаква добра черта,но не може да се влюбиш във всеки-то това му е специалното. Търсиш,търсиш и накрая като намериш оценяваш какво си намерил след дългото търсене...
Аз лично не мога да се влюбя в глупав,безхарактерен,скуче н и т.н. човек...просто ако човека срещу мен притежава някое от тези качества химия няма...а да забравих да кажа-ХИМИЯТА също е важна,но на мен ми е непонятна-или я има или не..тва е.
Любовта съществува и от личен опит знам,че идва когато най-малко очакваш,така че който каквото иска да ми говори,аз вярвам в това!![]()
Кратко, точно, ясно. Няма какво да добавя.Първоначално написано от balu4ka
1.Не е вярно, на колко години си? ..Първоначално написано от ramaiana
2.Явно си дете, за да говориш така, нз аз съм на 18 не съм забелязал такова нещо сред връсниците си.
3.Ако си 14 годишна не си прави изводи за живота, смешно е + не можеш.
4.Не ми се нарежда ся, иначе още точки щях да ти извадя![]()
The Spark
Зависи от този "всеки" човек...И...аз съдейки по това кой с кого или...какво се захваща съдя че претенции май почти няма. Аз ще си призная имам адски много претенции и щото всяко момче може да се окаже и поредната свиняПървоначално написано от ramaiana
![]()
Първоначално написано от 5StaR
e айде де големия ,зрял батко,какво бързаш да нападаш.Това че сред твоите връсници не е така,не означава,че навсякъде не е...Кво искаш да кажеш,че твоите връсници на по 18-19 са тръгнали да се женят?!?!? Едва ли.... а те точно за това ти говорят хората,как родителите им са си заедно от по 18-19-20 (както и моите) и все още са заедно и евентуално са щастливи.... Да и сред моето обкръжение всички са сериозни,със сериозни връзки и т.н. ,но виждам и какво правят другите хора (млади).. Има го това ... гаджета за по 2-3 седмици,има го това 14 годишни ,без всякаква елементарна култура,да водят по интензивен сексуален живот от тебе и от мене взети заедно.... има го това вече да не се замислят ,с кой и защо.... и т.н. Аз незнам на какво се дължи това,но живота определено стана мн материален ...а и всеки гледа 1во да се изучи,да започне работа, да се находи по дискотеки (не че е нещо лошо) и тогава да се обвързва...защото ако се замислите по времето на нашите родители... не е било пълно с дискотеки,барове ,не е имало чак такъв шанс за реализация ( ако и сега изобщо има,щото май всичко си е до връзки) иии много такива неща,просто живота се променя,хората се променят,мирогледите се променят....Айде и със здраве!
такова е,такива са днешните времена.Но както прочетох зависи и на колко си,защото ако си на 13-14 години не се намира любовта,обаче при по-големите има любов.Вярно е,че на 22 години почти никой няма брак,но пък на всеки си му идва времето.Просто не може всичко да е същото както е било преди 20 или 10 или 5 години,нещата се променят![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
именно.... и то непрекъснато... ии за съжаление май на зле.... Всеки сам избира как да живее все пак...![]()
Отговорът е просто във времето- времето е друго..хората са други. Майка ми също се е омъжила на 20 и е родила сестра ми, след 6 години съм се родила и аз. Но и е било тежко- да отглежда сестра ми и да учи. В днешно време хората най-малко чакат да завършат висшето си образование, да намерят работа, да се установят. Никой не иска да рискува..
Аз съм на 18, приятелят ми е на 20. Ако бяха сега онези времена, вече трябваше да се оженимАми аз не мога да си го представя това. Не знам дали има някое съвременно момиче, което да иска да се омъжи на 18-19-20. С него сме заедно от почти 4 години и много се обичаме, но едва ли сме готови да заживеем заедно ..
Първо момичето е на 20+ не помня много добре ама някъде тамПървоначално написано от 5StaR
![]()
Второ това,че хората около тебе са такива не значи,че всички други са така,Аа пък едва им е до жененеНапълно съм съгласен със автора
![]()
Get what you can and never get back
Хехе..това е така, защото все пак живеем в модерен свят, в който искушенията,удоволствията и желанията се поставят на първо място.Първоначално написано от ramaiana
По- голямата част от хората на планетата са на мнение, че по-добре да си живееш живота така, сякаш е самолет и скоро полета ще свърши и гледат да направят всичко възможно до края на полета, да грабнат с пълни шепи от изживяването. Всеки опитва да открие любовта, та нали това е целта на всяко живо същество. Да намери партньор и да създаде поколение. Човекът е първичен.
В днешно време зад всеки ъгъл някой ти предлага нещо. Каквото си търсиш, вече можеш да го намериш. Любовта я има, но просто не е стигнал момента до откриването й. Има хора, който я срещат в ранните си години и тя се запазва цял живот, други я търсят в продължение на целия си живот и достигат до нея по един или друг начин. Всеки е различен..
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!