Според мен сме прекалено претенциозни към това което чакаме...сякаш...оффф...не знам
Любов можем да намерим във всеки човек. Ако успеем да пригодим характерите си,да правим компромиси един с друг и...ако имаме желание да успеем...всичко ще е наред.
Но къде е този ентусиазъм Сякаш всеки чака да му дойде наготово
Да времената се променят за добро или за лошо,хората се развиват,искат различни неща... Любовта съществува,но е трудно да я задържиш-трудно е и сега ,и преди е било трудно. Не липсва любовта а романтиката според мен,май вече малко хора имат време за нея.
Не смятам,че да имаш критерии е лошо-да във всеки ще се намери все някаква добра черта,но не може да се влюбиш във всеки-то това му е специалното. Търсиш,търсиш и накрая като намериш оценяваш какво си намерил след дългото търсене...
Аз лично не мога да се влюбя в глупав,безхарактерен,скуче н и т.н. човек...просто ако човека срещу мен притежава някое от тези качества химия няма...а да забравих да кажа-ХИМИЯТА също е важна,но на мен ми е непонятна-или я има или не..тва е.
Любовта съществува и от личен опит знам,че идва когато най-малко очакваш,така че който каквото иска да ми говори,аз вярвам в това!