Цитирай Първоначално написано от ramaiana
Според мен сме прекалено претенциозни към това което чакаме...сякаш...оффф...не знам
Любов можем да намерим във всеки човек. Ако успеем да пригодим характерите си,да правим компромиси един с друг и...ако имаме желание да успеем...всичко ще е наред.
Но къде е този ентусиазъм Сякаш всеки чака да му дойде наготово
Да времената се променят за добро или за лошо,хората се развиват,искат различни неща... Любовта съществува,но е трудно да я задържиш-трудно е и сега ,и преди е било трудно. Не липсва любовта а романтиката според мен,май вече малко хора имат време за нея.
Не смятам,че да имаш критерии е лошо-да във всеки ще се намери все някаква добра черта,но не може да се влюбиш във всеки-то това му е специалното. Търсиш,търсиш и накрая като намериш оценяваш какво си намерил след дългото търсене...
Аз лично не мога да се влюбя в глупав,безхарактерен,скуче н и т.н. човек...просто ако човека срещу мен притежава някое от тези качества химия няма...а да забравих да кажа-ХИМИЯТА също е важна,но на мен ми е непонятна-или я има или не..тва е.
Любовта съществува и от личен опит знам,че идва когато най-малко очакваш,така че който каквото иска да ми говори,аз вярвам в това!