Цитирай Първоначално написано от 5StaR
Цитирай Първоначално написано от ramaiana
Туко що се замислих зад нещо много сериозно.
Сякаш...в днешно врембла бла бла
1.Не е вярно, на колко години си? ..
2.Явно си дете, за да говориш така, нз аз съм на 18 не съм забелязал такова нещо сред връсниците си.
3.Ако си 14 годишна не си прави изводи за живота, смешно е + не можеш.
4.Не ми се нарежда ся, иначе още точки щях да ти извадя

e айде де големия ,зрял батко,какво бързаш да нападаш.Това че сред твоите връсници не е така,не означава,че навсякъде не е...Кво искаш да кажеш,че твоите връсници на по 18-19 са тръгнали да се женят?!?!? Едва ли.... а те точно за това ти говорят хората,как родителите им са си заедно от по 18-19-20 (както и моите) и все още са заедно и евентуално са щастливи.... Да и сред моето обкръжение всички са сериозни,със сериозни връзки и т.н. ,но виждам и какво правят другите хора (млади).. Има го това ... гаджета за по 2-3 седмици,има го това 14 годишни ,без всякаква елементарна култура,да водят по интензивен сексуален живот от тебе и от мене взети заедно.... има го това вече да не се замислят ,с кой и защо.... и т.н. Аз незнам на какво се дължи това,но живота определено стана мн материален ...а и всеки гледа 1во да се изучи,да започне работа, да се находи по дискотеки (не че е нещо лошо) и тогава да се обвързва...защото ако се замислите по времето на нашите родители... не е било пълно с дискотеки,барове ,не е имало чак такъв шанс за реализация ( ако и сега изобщо има,щото май всичко си е до връзки) иии много такива неща,просто живота се променя,хората се променят,мирогледите се променят....Айде и със здраве!