- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Име за куче ?
Здравейте!
Поръчах си куче , порода чао-чао , и утре наобяд ще ми го донесат. Мъжко е,но се затруднявам да му избера име, защото не всяко име подхожда на тази порода. Някакви идей да имате ? Снощи гледах в интернет много имена видях,но не ми се харесаха.
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
"Поръчах си куче , порода чао-чао , и утре наобяд ще ми го донесат. Мъжко е,но се затруднявам да му избера име, защото не всяко име подхожда на тази порода."
Довиждане мисля, че ще му отива..![]()
Ее, то човек да ни си кажи мнениету, пфууни са пудигравай
![]()
айде аз ще съм сериозна![]()
Ами на мен като ми взеха кучето и аз незнаех какво име да му измисля,но реших така.Като дойде да почна да му казвам някакви имена,и на което име се обърне или реагира някакси по особенно така ще се казва,ако искаш опитай може да излезе нещо хубаво![]()
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
Бари, което идва от bear /на английски - мечка /,
защото кучето сиг ще прилича на мече.![]()
( сама го измислих)
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Грифи![]()
аз имах едно Дунда..ама тя си беше дебеланка.. майка ми мислеше да я кръсти Кюфтенце![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Пърси![]()
Тъпчо или Пофи,може и Сноопи,пробвай как ще се обръща на Помяр![]()
![]()
![]()
Topchoo..
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Пухчо, Мечо, Дънди и т.н. ...Иначе една приятелка има такова куче и го е кръстила Бамбино![]()
![]()
голям сладур беше, много искам и аз такова, ама никога няма да имам, поне докато живея при наще
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Може Пуфи илии пък като ти го донесат просто виж кое име му отива![]()
To infinity and beyond.
По принцип като видиш кучето и то името ще си дойде, поне при мен беше такаКучето ми се казва Коки /мъжко ест/. Предишните ми кучета бяха женски и все се казваха Чара.
Най-честите съвети, които дават за име на куче, е да избереш нещо кратко, най-добре 4 букви. И да има повтарящи се букви. Например Рики - двете "и"-та. И т.н. Са не е нужно да ги спазваш, ест.
И аз лично не бих избрала нещо като Пуфчо (освен ако кучето брутално си върви с това име). Иначе моето трябваше да казва овца![]()
Килър и Батман най ми харесаха...Не, сериозно, те наистина най ми харесаха... какви са тея лиготии Пуфи, Пухчо и бла бла... Все пак е куче, не играчка... Пък и ти не си в детската градина...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Shushiiiiitaka se e kazval hamstera na mama kato malka .
mnogo sladko ime pak i kuchetata poveche si zapomnqt imeto ako ima saskashti glasni .
![]()
Понякога поставяш стени около себе си,
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно,за да ги разбие
mi nz ku e momi4e-lasiku e mmmmmmom4e-fred
az si imam koker 6paniol i sam q krastila korni(jensko e)
Good girls are maid from sugar and spice.I am med efrom vodka and ice!
Арез Бога на войната моя пес се казва така![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
Момичето одавна си кръсти кученцето.![]()
To infinity and beyond.
Първоначално написано от EternalEyes
уаа къртии![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
smol
Кръсти ли го?Ако да кажи как![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
тъпчо![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]