.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Имах нужда да го напиша

Та да започна така..Запознах се с едно момче съученик на един които харесвах...И почнахме да си пишем доста често ..случи се така че замина за Белгия за коледа и аз на бъзик му казах да ми вземе нещо и той зе че ми взе...Каза ми че на никого нищо не взема попринцип .и един път се видяхме с него бяхме на кафе там с една компания на и се видяхме но не си говорихме.Вечерта той ми се обади да ми се извини че не ми е говорил.Случи се един път аз приятелката ми той и най добрия му прител (приятелката ми се зарибява с него) да излезем на кафе обаче те се държаха меко казано се едно са намаса с момчета и ние им се обидихме и те ни накараха да излезем пак за да ни се реваншират.Отидохме в едно заведение приятелката ми и и приятелят му седнаха на единия край на канапето а ние с него на другия.Те си поръчхаха разни неща и ни караха да ядем :Д...по едно време осъзнахме с приятелката ми че това е среща но ни беше яко После като си тръгнахме се закачахме с момчето и той ме изпрати и така.днес пак се видяхме и аз в началото им се нацупих (има причина) а после те направиха така че ние да се чувстваме виновни отидохме пак в тва заведение и нали той не ми говореше и приятелката ми ме изблъска да седна до него в началото нищо игнорираше ме но после пак с закачаше с мен дори ми хвана ръчичката и си игра с нея (не в оня смисусл) но ми беше яко ...за жалост френдката ми беше на купон и аз тръгнах с нея л ...Според нея той ме сваля А и днес бяхме излезли пак същите хора но и още едно момче и той вика охаз съм единствен самотен гълъб...чудя се наистина ли има нещо... каза че съм изключително сладко момиче

Била съм тупа ха а сега като се бях обнадеждила... и му признах и той каза че това му било постоянното поведение и не съм била първата която му го казала :С Беше учуден щото не сме се били зарибявали...е сега пак ли съм тупа

Град
    Destanation unknown ((:
    Според мене трябва да излезете само 2мата веднъж и да си поговорите надълго и нашироко , да се поопознаете малко и така ..

Toi mi e mnogo stranne za6toto e v edna ubita kompanq ot oligofreni a toi e tolkova ralzi4en ot tqh govrili sme si do 3 sutrinta po skype na sqkakvi temi seriozni zabavni....prostoo

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    saglasna sam s PreciousDiamond naistina trqva da izlezete samo dvamata no spored men toi iska ne6tata mejdu vas da badat pove4e ot priqtelski ako i ti go haresva6 si4ko 6te se naredi ot samosebesi

Според мен момчето те харесва.Не му се сърди за глупости,защото едва ли му е приятно.Ако го обичаш му вярвай и се дръж естествено,другото го остави на него.успехчета :P

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Fantomche
    Toi mi e mnogo stranne za6toto e v edna ubita kompanq ot oligofreni a toi e tolkova ralzi4en ot tqh govrili sme si do 3 sutrinta po skype na sqkakvi temi seriozni zabavni....prostoo
    zna4i imate ob6ti interesi i si dopadate

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Според мене трябва да излезете само 2мата веднъж и да си поговорите надълго и нашироко , да се поопознаете малко и така ..
    А така

Мега фен Аватара на EarthShaker
    извинявай, ти бавна ли си?

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    о мацко, то е ясно като бял ден че си пада по теб. Ако не ти се чака направи ти 1-вата крачка...

Град
    Shumen
    Izlizaite samo dvamata.Pred hora ne moje da se sluchi nishto.Uspeh
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Скоро и ти може да утидеш с него в Белгия .. по работа

Град
    Brooklyn,New York
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Това щях таман да питам
    Life's about struggling and overcoming your shortcomings
    Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
    Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от GameMaster
    Izlizaite samo dvamata.Pred hora ne moje da se sluchi nishto.Uspeh

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    +
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от Doppelganger
    Това щях таман да питам
    ei 4e ste mili . prosto ve4e ne smeq nkoga da predpolagam ni6to 6toto predi e bilo su6toto a se e okazvalo 4e ni6to nqma i sa em naranqvali

Излезте само двамата и си поговерете, изяснете се.И имам въпрос.....ти прочете ли това, което написа ?
    A.D.I.D.A.S.

Мега фен
    Град
    София
    Първо щях да попитам на колко сте,ама айде няма.
    Много ясно,че си пада по теб.
    Ей тва е тъпото.Че някакви хора се харесват,но са прекалено страхливи и бояэливи,эа да си го покажат направо и да се получат нещата.И точно ей така доста шансове се пропиляват.Покажи му,че си падаш по него.Примерно може да го поканиш да иэлеэете някъде да пийнете нещо само двамата.Поговорете си и така.Ще се усети и ако не е пълен мишок и той ще действа.Ако е пълен мишок,depends on YOU.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Излезте само двамата и си поговерете, изяснете се.И имам въпрос.....ти прочете ли това, което написа ?
    znam 4e e omotano :S

Цитирай Първоначално написано от Presley
    Първо щях да попитам на колко сте,ама айде няма.
    Много ясно,че си пада по теб.
    Ей тва е тъпото.Че някакви хора се харесват,но са прекалено страхливи и бояэливи,эа да си го покажат направо и да се получат нещата.И точно ей така доста шансове се пропиляват.Покажи му,че си падаш по него.Примерно може да го поканиш да иэлеэете някъде да пийнете нещо само двамата.Поговорете си и така.Ще се усети и ако не е пълен мишок и той ще действа.Ако е пълен мишок,depends on YOU.
    na po 16 sme zvu4i izklu4itelno lape6ki tova durjanie no vsu6tnoset ne moga to4no da go opi6a a i prosto kakto kazah v drug post prosto ve4e ne se doverqvam lesno i ne vqrvam koato nqkoi mi pokazva 4e me haresva ...mnogo puti sum gre6ala i posle me e bolqlo i za tva az ne vqrvam i sega

О я стига-не е "лашешки"-нормално е Ми има два вариянта-или чакаш още малко сам да се навие да ти покаже по-ясно,че иска нещо от теб или рискуваш и му показваш,че ти имаш нещо към него!

Град
    The Land Of The Doomed
    Я му предложи да се видите само двамата и не се излагай. това, че са те наранявали не значи, че и сега ще стане така. Рискувай! Иначе ако изчакаш много, никой не направи нищо и чувствата изчезнат ще съжаляваш повече.

Цитирай Първоначално написано от sku
    О я стига-не е "лашешки"-нормално е Ми има два вариянта-или чакаш още малко сам да се навие да ти покаже по-ясно,че иска нещо от теб или рискуваш и му показваш,че ти имаш нещо към него!
    Mersi 4e me razbira6

Uspqhme nqkak si da se skarame, i teq dni se izvinqvah .Mislq 4e mi prosti.. makar 4e kaza edno izre4enie ot koeto mnogo me zabolq "Ne si momi4eto za koeto te misleh. " ;(6te vi informiram kakvo stava tezi dni

Град
    морската столица
    Цитирай Първоначално написано от Fantomche
    Цитирай Първоначално написано от Doppelganger
    Това щях таман да питам
    ei 4e ste mili . prosto ve4e ne smeq nkoga da predpolagam ni6to 6toto predi e bilo su6toto a se e okazvalo 4e ni6to nqma i sa em naranqvali
    Ама ти както го разказа се съмнявам дали ще се разбереш сама ако го четеш..Сега по темата..Накарай го да излезете някъде само двамата без никви компании прители,може да ме поканите само да гледам..Ако незнаеш как да го поканиш прати SMS с текст Pokana и вашите имена на 1818,за да разбереш как да го поканиш...(Цена на съобщението 1.20 със ДДС) Забележка:Обратният SMS който ще получите се базира на номерология

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Re: Имах нужда да го напиша

Била съм тупа ха а сега като се бях обнадеждила... и му признах и той каза че това му било постоянното поведение и не съм била първата която му го казала :С Беше учуден щото не сме се били зарибявали...е сега пак ли съм тупа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си