- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- свинска мас
4etoh nqkade 4e SVINSKATA MAS pomagala za belezi vqrno li e??
Първоначално написано от sexy_baby_originale
i az 4etox 4e pomagalo (samo 4e po skoro za strii)no to e dolo gore edno i su6to ;} no miri6e mn gadnoza belezi po skoro contratubex..no e skupi4ko..ako moje6 da izdurji6 na mirizmata ot masta probvai :P
Cruel Intentions
Сигурно става по-яко,ако някой реши да си вкара езика в устата ти =)Първоначално написано от t1n4e7o
На мен това ми го беше казала майка ми,но не съм го правила.Мразя мас в нещо готвено,когато почти не се усеща,а какво остава да я чувствам на устните?!Първоначално написано от t1n4e7o
![]()
![]()
q obqsnete malko pove4e za zali4avaneto na striite sas svinskata mas :P
Няма такова нещо,стриите не може да се заличат,продават всякакви видове кремове .Свинската мас не заличава белези,просто няма как да да стане ,има крем Контратубекс,той е ефикасен---за белез.
ujas we ;[ :&![]()
tolkowa kremove ima ne riskuvaite sus svinska mas, osven 4e e gadno ne se znae dali sh ima nqkakuv rezultat daje.. inache az predi ne bqh 4uvala za tova neznam dali deistva..
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Ами аз например нямам проблеми с устните и даже и гланц рядко си слагам, защото приятеля ми не понася никакви видове гланцове и просто не обияа да ме целува когато съм с гланц.. Казва че не му харесвало, а и щом връзката ни е сериозна вече толкова време не мисля че би било проблем да си сложа мас ако устните ми бяха толкова чувствителни, не се срамувам от негоПървоначално написано от Liar
![]()
Е,добре де,не мирише ли?Първоначално написано от t1n4e7o
Иначе аз ако бях бременнабих се мазала със свинска мас.То верно,че има кремове,но не винаги са ефикасни,докато това си е изпитано.Обаче маста не заличава стрии,но може да ги предотврати.За белези съм чувала свинска мас+невен.Май има такъв крем.