.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Гадже - емо?

Da vi pitam naskoro gledax film s emotata i se zamislix :
    pove4eto jenite iskat nejnost i 4ustvitelnost , a emotata sa takiva , a dosega nesum vijdal emo s gaje ta vi pitam po skoro momi4etata :
    XARESVAT LI VI EMOTATA I KVO MISLITE ZA TQX STILA LI VI DRAZNI ILI NE6TO TAKOVA MOLQ S PODROBNOSTI ?

Не ми пука дали ще е емо или не.Важни са чувствата.А иначе,да...що годе ми харесват,макар че са пълни позиори.Поне тези в Бг.

Men puk mom4etata emo mnogo mi haresvat za6toto sa nejni i 4uvstvitelni...no e stra6no ako sa istinskii i te vzeme6 4 eposle iska6 da se razdeli6 s tqh...neznam

Град
    Дълбините на канала :D
    Отврат...всички хора си имаме проблеми,а те го превърнаха в няква мода и стил това...!

Не мога да отрека,че някои са готини,но тея в България са истинските позьори...Не,не ми харесват и честно казано просто ме дразни като видя някъде "емо".

Зависи...Нямам нищо против емотата.Някой момчета са много сладки и бих имала връзка с емо.Все пак за любовта няма пречки и граници.Мен ме кефи стила им на обличане..някак небрежно-сладко е

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Да не би да искаш да кажеш, че един нормален мъж/момче не може да дари нежност и да бъде чувствителен, без да бъде емо и да мисли как да си среже вените и да се самонарани.. ?!

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    И на мен ще ми е интересно! Хората толкова ги мразят, не знам защо! Аз бих искал да се запозная с такъв човек, но това е друг въпрос.

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Да не би да искаш да кажеш, че един нормален мъж/момче не може да дари нежност и да бъде чувствителен, без да бъде емо и да мисли как да си среже вените и да се самонарани.. ?!
    ne sum go i tvurdqla ... v nikakuv slu4ai no dne6nite mom4eta pove4eto sa adski grubi

Град
    България
    Емотата или са прекалено чувствителни или на такива се правят не знам и аз.Не познавам емота но съм виждала голяма част от тях с гаджета, но никога не съм ги одобрявала. Не харесвам стила им, не харесвам тежкия им грим и действията.

О,я стига...тия асоциации с рязането са пълна тъпотия.Не всичките са така...може и да са по-емоционални,но пък има достатъчно емота,които си обичат живота,независимо от всичко.Пиша го това,защото имам такива приятели,които не са от БГ и определено не се самонараняват...че ги има...има ги.Но не всички са така.

Град
    *Някъде ..В..Бургас *
    Аз ги харесвам.Не са различни от другите с почти нищо .
    Не ме интересува какво казва светът за теб ,
    не ме интересува ,че не те харесват ,
    явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !

Олле не я ли мина България тая мода бе ! Някфи бретони .. слим черни панталони .. някфи значки и гуменки и черен лак иии БЛАААХХ , че те битер повече жени от нас ! Нямам против хората а стила и мисля , че аз не харесвам момчетата да са по лигави от самата мен !

Град
    Destanation unknown ((:
    Ми много ясно .. то да те е страх да тръгнеш с такъв и после да го зарежеш .. не се знае от кой покрив ше се хвърли

i te sa hora..vseki izbira kakuv da bude

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от niki7y
    i te sa hora..vseki izbira kakuv da bude
    +1

Град
    в мечтите ти
    да, на момичетата им трябват нежни, чувствителни, самоуверени и сериозни мъже, а не лигльовци, преувеличаващи проблемите си.Не бих си хванала емо.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Zabelqax 4e nqkoi se burkat malko pod EMO se razbira malko samo4ustvie , vinagi e tujen , krotuk i t.n. a nqkoi ot vas se burkat s GOTH tiq si takovat noktite slagat grim i e takiva . Nai mnogo edno emo da si sloji ( nai-4esto ) obica pirsing nekade . Da pitam s koi po bixte trugnali s mom4e kade slu6a 4alga ima obica na u6eto pcuva ili nekuf kade e krotak zanimava se s nekvo izkustvo i e v 4erno ( ne metalist ili punkar ) ???

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не ми пречат...само да не се мешат в моите работи!!! Но тук в България няма истински емо-та...всички го правят за позата (мое мнение ) ... може и да има истински но са малко...иначе стила им ми харесва но до някъде...не напълно...!!!! Всеки избира какъв да е... като нещо не ти изнася не го забжелязвай!!!

Аз не ем0 аз съ фйешън

as ne sam emo no f momenta xodq s momche koeto e emo i e spr sladak i mil i xaresvam sichko f nego

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Отврат...всички хора си имаме проблеми,а те го превърнаха в няква мода и стил това...!
    Напълно съм съгласна.Фешъните пък са още по-големи позьори.
    <3forbidden taste is the sweetest<3

K У Р за емотата! Това ми е мнението!!!!!!!!!!!!!!!
    Само диви аграри!
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Нямам собствен изграден стереотип за момче.Аз съм доста емоционална лично,така че не би ми попречило и момчето до мен да е.Пък и по едно време много се бях запалила по емо културата.Но до сега не съм имала контакти с момче емо.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    аз съм момче и не съм нази или нещо такова обаче само да ми се надъха някъв такъв пед*л и съм го утрепал в пълния смисъл на думата.

ПС По- голям позор от тея "същества" няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си