.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Пълни педали..да се самоубиват по-скоро че не се търпят вече.

Град
    Somewhere...in The sea...

Re: Гадже - емо?

Цитирай Първоначално написано от momo367
    Da vi pitam naskoro gledax film s emotata i se zamislix :
    pove4eto jenite iskat nejnost i 4ustvitelnost , a emotata sa takiva , a dosega nesum vijdal emo s gaje ta vi pitam po skoro momi4etata :
    XARESVAT LI VI EMOTATA I KVO MISLITE ZA TQX STILA LI VI DRAZNI ILI NE6TO TAKOVA MOLQ S PODROBNOSTI ?
    ПЕДАЛИИИИ!!!! НА САПУУУН!!!!!!

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    nqkoi ma draznqt,drygi ne,na nqkoi im otivat pri4eskite,drygi sa zle
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    В емо-момчетата (а и във фешаните,защото доста си приличат ... поне според мен) ме дразнят:
    -прическите
    -дрехите
    -позьорството

Честно казано не бих могла да имам връзка с подобен "индивид"

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Емотата,всъшност са като всички нас....И те имат сърца...Просто трябва малко повече да ги разбираме и да се стремим,не да ги мразим и плюваме,а да им помагаме...

Емотата sux !
    A.D.I.D.A.S.

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Ми много ясно .. то да те е страх да тръгнеш с такъв и после да го зарежеш .. не се знае от кой покрив ше се хвърли

+1

Аз мисля, че са много сладки, с тия прически, дрешки... Харесват ми. Нарязаните вени, нарисуваните сърца и др неща по ръцете... многуу са сесксиииии
    Bsi4k0 zAn04вА i sBъР|_|_|вА s t3б
    у}|{asH0 mHor0 t3 o5i4aM

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    позьори

Има някой мн красиви момиченце.Ако си намеря някоя и с хубав характер...що па не,хаха?

мнееее мене ме ма радват не е заради външноста ами заради характера има половината момчета се правят на "ИМО" а същност и те нз какво е това :P
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Град
    The Land Of The Doomed
    За това, че момичетата харесват нежност и чувствителност е така. ОБАЧЕ жените харесват нежен и чувствителен МЪЖ, който да е такъв, когато трябва и пред нея, а не да обикаля и да разлива нежност на куцо и сакато. Мъжът трябва хем да е нежен, хем да е груб понякога. Да се води понякога от чувствата, но и да се води от разума, защото в една връзка мъжът е разумния, а жената е чувствителната. От всичко казано до тук -> за мен емотата не са мъже, в тях няма нищо мъжко и не, не ги харесвам. Нямам желание да съм в депресия, защото ми се е случило еди какво си, а мъжат до мене (в случая емо) да реве повече от мене и да си гласи бесилото над прозореца, защото му е тъжно за мене |-(

Град
    40 Miles from the Sun
    Омг, и те имали сърца. То те и бял дроб имат, ама никой не го вълнува. Имотата са едни от най-тежките случаи на пубертета. Вярно е, че хормоните не прощават, ама тва тяхното си е брутално и адски жалко. Не обичам ревливите хора, които се тръшкат за най-малкото, а още по-малко харесвам хората, които постоянно се чудят как да привлекат внимание.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Според мен момичетата искат мъже за гадже, а не ревлива приятелка?
    The Spark

харесват ми ... но с малки изключения ... тва рязането на вени и такива глупости мноо ме дразни мене ... харесва ми понякога обличането им .. косата не ми харесва също и тва че са такива ревливи като женички ... и гримовете които слагат ... вчера гледах едно емо истинско .... казвам ви че аз си мислех че е момиче бе ... диадема лак на ноктите .. направо беше ужас некав грим кат на жена ... баси тва е тъпо за мен но косата и обличането определено им даам 11 не 10 :P

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    абе нежни нежни,ама аз доколкото знам има и емота,които са ревльовци и ако само ще ми циври или ще ми говори за самоубийство,колкото и нежност да има,не ми трябва да се депресирам нон-стоп
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Цитирай Първоначално написано от vivteen
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Отврат...всички хора си имаме проблеми,а те го превърнаха в няква мода и стил това...!
    Напълно съм съгласна.Фешъните пък са още по-големи позьори.
    Така е!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Не харесвам емо-та,щото повечето или позират,или се правят на интересни,или се самоубиват...

Мега фен
    да бе как ли пък не- гадже емо, че да ми реве по цял ден на главата не, мерси, предпочитам човек, с когото мога да водя смислен разговор, без да ме е страх, че всеки момент може да изфучи в банята да се нареже.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Велик0 Търн0в0
    попринцип Емо-тата ме радват , но не и начинът им на живот.Не приемам това как си причиняват болка сами на себе си.В крайна сметка животът е даденост .. не си го отнемайте Иначе не са лоши .. начинът им на обличане ме радва

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Не ми пука дали ще е емо или не.Важни са чувствата.
    кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P

Сладки са

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си