.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Че ние да не сме ясновидци
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Цитирай Първоначално написано от niki7y
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    ^еми...ние от къде да знаем дали ще се получи между тях...
    sry 4e ti go kazwam ama ti si mnogo typo sushtestvo .. samo hodish i si puskash grybite komentari nasam natam..a we nqq kwo da gowora..
    Това , че не е отговорила на въпроса ти така както ти си очаквала не я прави тъпо същество .. !!!
    така че ако обичаш по леко с обидите
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ей такива теми най-обичам... Дай си дясната ръка.. не не тая е зле, другата.. Такаа виждам, виждам, оле како линията ти на живота е много дълга, дай 2 лева.. Виждам.. виждам мъж в живота ти , висок, строен , красиви очи, дай още 2 лева е како, щастие ще има виждам ,даа , оф како аз трябва да тръгвам айде
    The Spark

Вижте се, може и да извадиш късмет.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на SunSmile
    хахаха забравих си кристалната топка... иначе тя щеше да ми каже дали и той те харесва или не...
    Пффф, аз как да знам той кво изпитва. излезте, говорете си, сподели му симпатиите си и по поведението му ще разбереш
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Голям фен Аватара на Fiki_
    Град
    In the paradise
    Да не мислиш че ние можем точно да ти отговорим дали ще ви бъде или не . . също така има и значение какво си пишете,кажи му нещо от сорта на " мисля че е време да излезем " или нещо такова,подхвърли му някак си че си падаш по него,той ако ти отговори положително ще излезете и ще се забавлявате пък от там нататъка незнам . . : ]]
    What i want is obvious , what i love is unique

нито знаем кви са ви "семейните положения", нито ти ква си, нито той къф е, нито кво си пишете, нито колко често си пишете... като отговориш на тея въпроси ти давам гаранция, че подигравателните коментари ше са по-малко ..

...ех тва младо пололение...

Излезте,поговори си с него и може да се получи нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си