- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще се получи ли нещо м/у нас?
Че ние да не сме ясновидци![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Това , че не е отговорила на въпроса ти така както ти си очаквала не я прави тъпо същество .. !!!Първоначално написано от niki7y
така че ако обичаш по леко с обидите![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Ей такива теми най-обичам... Дай си дясната ръка.. не не тая е зле, другата.. Такаа виждам, виждам, оле како линията ти на живота е много дълга, дай 2 лева.. Виждам.. виждам мъж в живота ти, висок, строен , красиви очи, дай още 2 лева е како, щастие ще има виждам ,даа , оф како аз трябва да тръгвам айде
The Spark
хахаха забравих си кристалната топка... иначе тя щеше да ми каже дали и той те харесва или не...
Пффф, аз как да знам той кво изпитва. излезте, говорете си, сподели му симпатиите си и по поведението му ще разбереш
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Да не мислиш че ние можем точно да ти отговорим дали ще ви бъде или не . . също така има и значение какво си пишете,кажи му нещо от сорта на " мисля че е време да излезем " или нещо такова,подхвърли му някак си че си падаш по него,той ако ти отговори положително ще излезете и ще се забавляватепък от там нататъка незнам . . : ]]
What i want is obvious , what i love is unique
нито знаем кви са ви "семейните положения", нито ти ква си, нито той къф е, нито кво си пишете, нито колко често си пишете... като отговориш на тея въпроси ти давам гаранция, че подигравателните коментари ше са по-малко ..
...ех тва младо пололение...