.
Затворена тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 142
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal

Готов съм щастуето аз да ти даря,
    .....
    и от нея не смея аз да се отичам..
    10 точки за правопис

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    И веднага да пишеш кво е станало ейй
    ще разкажа все пак ще трябва някъде да излея чувствата и мислите си..

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Братле... щом ти го е казала, значи не е напразно... така че изчакай още малко после и го кажи дирекно "Обичам те" и ако почне да ти овърта там... врътваш си задника, с походка тип запорожец и се махаш... но това няма да се случи така, че го направи... може би я е срам да ти го каже... от опити не се умира брато да знаеш ...за това давай смело и безотговорно
    еми не знам.. оня ден каза: щом ти обръщам внимание, значи не си ми безразличен..
    просто не знам.. писа ми смс, че утре ще се разберем когато се видим понеже ще ходим на кафе с нейна фр и мой фр..
    Утре взеимаш си якето... отивате да се видите... хващаш я за ръката, и я водиш някъде където може да говорите насаме... и и казваш в прав текст "Обичам те"... ако не ти каже нищо, или почне да меца там... обираш си крушите и готово... това са 105 дена братле... не са никак малко... осъзнай се..!! Искам утре това да го направиш и да пишеш в скайпа и да ми кажеш какво е станало... тогава ще получиш мойте следващи съвети ... айде и не се впрягай...
    еми то понеже ще има още 2ма и ще се пробвам да останем само ние и да я изратя и тогава да го направя, а ако не успея вечерта се паркирам пред тях викам я, казвам и че я обичам и тогава ще разбера...
    Брат а бе ти въобще чуваш ли какво ти казвам? ... ХВАЩАШ Я ЗА РЪКАТА НЕЗАВИСИМО ОТ ДРУГИТЕ И ОТИВАТЕ ... НЯМА СЛЕД СРЕЩАТА ДА Я ИЗПРАЩАШ И ТОГАВА ДА И КАЗВАШ...

Град
    бълХаристан
    абе брато, да не я притискаш много а? некак си стихотворения, подаръци още преди да тръгнете... що не го дадеш по-полека. аз написах стихотворение за първи път на на (вече не знам как да казвам, бившата ми приятелка, моята приятелка или де да знам) след 6-7 месеца. ако почнеш да ги правиш тия неща още от сега ще се изчерпиш от идеи и ще и омръзне (не че съм голям капацитет, но имам опит тук-там). те такава ми беше и мойта грешка - твърде много внимание, смс-и за лека нощ, цветя, подаръци, плюшени играчки без повод, стихотворения... и накрая "ти ме задушаваш, обичаш ме твърде много, сама се чувствам по-добре"

само съвет

eh da imah mom4e kato teb... 4esno bih ubila za mom4e kato teb... prosto govori seriozno s neq nemoje ve4eno da 4aka6

Цитирай Първоначално написано от mitkom89

.....
    10 точки за правопис
    офф.. аз не знам как да се сдържа да не фане клавиатурата накъсо от сълзи.. а ти за правипис ще ми говориш..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Охх от няколко теми и твои мнения си правя извода какъв човек си... много м ихаресва думите с които описваш всичко случващо се около теб...харесва ми начина по който го чувстваш... искам да ти кажа че малко такива момчета има... сега по темата...мога да ти кажа че изобщо не те заслужава... Изобщо не трябва да си правиш труда за нея... когато човек е на крачка да изгуби нещо скъпо до себе си или го е загубил осъзнава какво е изпуснал и какво е можел да има...!!! Знам че ще ти е трудно да я забравиш но наистина не си заслужават усилията които полагаш за нея...ако забележи твоята липса и те потърси е добър знак ако не значи всичко не си е заслужавало... Искрено ти пожелавам успех защото много момичета биха се зарадвали на човек като теб...!!!

значи утре ще има crying freeman

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Според мене това е едно момиче, което наистина не е сигурно в чувствата си . Виж ... съжалявам , ако ще те заболи от това, което ще кажа, но истината понякога боли ! Ако това момиче наистина има чувства към теб едва ли щеше да мисли дали ще разбие сърцето на другото момче ! Когато сме влюбени в съзнанието ни се създава един идеализиран образ, в който ни се иска да вярваме. Иска ни се да вярваме, че човека, когото обичаме никога няма да ни нарани и т.н. Обаче когато излезеш от това "розово облаче" боли страшно много! Седни веднъж, поговорете наистина СЕРИОЗНО по темата, обясни й, че ти е неприятно всичко, което става, че не можеш да гледаш, как момичето, което обичаш, се прегръща с друго момче .. Все пак си човек, мамка му, търпението не може да е вечно !!
    да, обаче я обичам мамка му.. както е в подписа на Костадинчо, Damn, I love her.... ще се опитам утре и други ден да се опитам да реша всичко..
    Че я обичаш си личи . Обаче хубаво си помисли дали си заслужава!

Братле... щом ти го е казала, значи не е напразно... така че изчакай още малко после и го кажи дирекно "Обичам те" и ако почне да ти овърта там... врътваш си задника, с походка тип запорожец и се махаш... но това няма да се случи така, че го направи... може би я е срам да ти го каже... от опити не се умира брато да знаеш ...за това давай смело и безотговорно
    еми не знам.. оня ден каза: щом ти обръщам внимание, значи не си ми безразличен..
    просто не знам.. писа ми смс, че утре ще се разберем когато се видим понеже ще ходим на кафе с нейна фр и мой фр..
    Утре взеимаш си якето... отивате да се видите... хващаш я за ръката, и я водиш някъде където може да говорите насаме... и и казваш в прав текст "Обичам те"... ако не ти каже нищо, или почне да меца там... обираш си крушите и готово... това са 105 дена братле... не са никак малко... осъзнай се..!! Искам утре това да го направиш и да пишеш в скайпа и да ми кажеш какво е станало... тогава ще получиш мойте следващи съвети ... айде и не се впрягай...
    еми то понеже ще има още 2ма и ще се пробвам да останем само ние и да я изратя и тогава да го направя, а ако не успея вечерта се паркирам пред тях викам я, казвам и че я обичам и тогава ще разбера...
    Брат а бе ти въобще чуваш ли какво ти казвам? ... ХВАЩАШ Я ЗА РЪКАТА НЕЗАВИСИМО ОТ ДРУГИТЕ И ОТИВАТЕ ... НЯМА СЛЕД СРЕЩАТА ДА Я ИЗПРАЩАШ И ТОГАВА ДА И КАЗВАШ...
    еми слушам те, ама кой знае как ще реагира като направя така.. ще се пробвам да изпълня съвета ти..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Охх от няколко теми и твои мнения си правя извода какъв човек си... много м ихаресва думите с които описваш всичко случващо се около теб...харесва ми начина по който го чувстваш... искам да ти кажа че малко такива момчета има... сега по темата...мога да ти кажа че изобщо не те заслужава... Изобщо не трябва да си правиш труда за нея... когато човек е на крачка да изгуби нещо скъпо до себе си или го е загубил осъзнава какво е изпуснал и какво е можел да има...!!! Знам че ще ти е трудно да я забравиш но наистина не си заслужават усилията които полагаш за нея...ако забележи твоята липса и те потърси е добър знак ако не значи всичко не си е заслужавало... Искрено ти пожелавам успех защото много момичета биха се зарадвали на човек като теб...!!!
    Мерси много за пожеланието.. Еми утре ще се опитам да разбера всичко.. ще се постарая повече да не овъртам и да не чакам отсамосебеси да ми даде отговор..

Според мене това е едно момиче, което наистина не е сигурно в чувствата си . Виж ... съжалявам , ако ще те заболи от това, което ще кажа, но истината понякога боли ! Ако това момиче наистина има чувства към теб едва ли щеше да мисли дали ще разбие сърцето на другото момче ! Когато сме влюбени в съзнанието ни се създава един идеализиран образ, в който ни се иска да вярваме. Иска ни се да вярваме, че човека, когото обичаме никога няма да ни нарани и т.н. Обаче когато излезеш от това "розово облаче" боли страшно много! Седни веднъж, поговорете наистина СЕРИОЗНО по темата, обясни й, че ти е неприятно всичко, което става, че не можеш да гледаш, как момичето, което обичаш, се прегръща с друго момче .. Все пак си човек, мамка му, търпението не може да е вечно !!
    да, обаче я обичам мамка му.. както е в подписа на Костадинчо, Damn, I love her.... ще се опитам утре и други ден да се опитам да реша всичко..
    Да - много я обичам.. Но нали знаеш: Любовта е сляпа..

Всички тея работи - сълзи, стихотворения, ала бала, голяма обич звучат малко хомосексуално не усещаш ли И за пореден път трябва да се съглася с PreciousDiamond

Всички тея работи - сълзи, стихотворения, ала бала, голяма обич звучат малко хомосексуално не усещаш ли И за пореден път трябва да се съглася с PreciousDiamond
    съжалявам, но не усешам..

Град
    Destanation unknown ((:
    Да - много я обичам.. Но нали знаеш: Любовта е сляпа..
    Да, но не може вечно да си заслепен. Това се опитвам да ти кажа В момента си с капаци, разбираш ли? От теб зависи кога ще ги махнеш и ще започнеш да наричаш нещата с истинските им имена..

знам, но цялата случка е глупава, това са 3 месеца и половина човек, проумей че нищо няма да се получи... Съжалявам че ти го казвам, но е така! Щом и с тоя тип се забива сам смятай за какво иде реч...
    А и определено няма да ти е кеф ако тръгнете и пак да се държи така сн якви други индивиди за да не им разбие сърцата. Чаткаш ?!?

Както е казал един велик човек " Start not giving a fuck today ;] "
    за съжаление и аз съм на това мнение...от толкова време знае че я харесваш,подаръци и правиш,чатите редовно доколкото разбирам и въпреки всичко тя продължава да увърта.А тва за да не разбиела сърцето на другото момче според мен е супер тъпо оправдание...за всичкото това време трябваше вече да сте тръгнали,просто не вижадам какво има да чака.

Да, но не може вечно да си заслепен. Това се опитвам да ти кажа В момента си с капаци, разбираш ли? От теб зависи кога ще ги махнеш и ще започнеш да наричаш нещата с истинските им имена..
    Ако всичко зависеше от мен, щях да преименувам "Любов" на "Страдание"..
    не знам.. разбирам, че всичко може да е една играчка, но дълбоко в себеси не искам да е така.. и ще се опитам да разбера най-накрая..

Токущо ми писа смс, че ще се чакаме на центъра и че има нещо, и го усеща.. че не съм си същия.. и лека и мека :* ...

.. ще се опитам утре да разбера всичко.. а и ще и дам ето това, което бях написал за 99тия ден, но не можах да и го дам.. понеже я наричам луничка, защото за мен е една, както е една и луната..

За мен заменяш луната –
    от любов падам ти в краката,
    красива и добра –
    сякаш всичко е една мечта.
    както искам с теб да полетя.
    Не е страшно когато момче като мене те обича,
    страшно е когато сълзата тръгне да се стича,
    затова никога не бих те наранил,
    никога зло не бих ти причинил.
    Това е моето решение –
    всичко е в едно стихотворение,
    в очите ти казах думата „обичам”
    Днес ставят 99 дни,
    дни през които в съцето си ми само ТИ!
    Дни в които трудно успявах да заспя,
    Защото не знаех дали ще ми дадеш с любов да те даря.
    Всичко е трудно и боли,
    защото времето за мен стои и се върти,
    защото за отговор от 3 месеца копнея,
    опитвайки се затова да не жалея.
    Друго не мога да ти кажа,
    овсен, че те обичам да докажа..

лелеле колкоооо е милооооооооооооооооо малко завиждам на тфа момиче (даже не малко )
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

you need a girl maaaaaaaaaaaan
    Прекалено много се превъзнасяш... Имам чувството че ако тръгнете след 2 седмици ще и предложиш да се ожените...... то бива да си хлътнал, но да знаеш че никога няма да ти отвърне по начина по който очакваш! Дори да стане нещо, никога няма да е това което очакваш.
    Че е сляпа сляпа е. Но мисля да изчакам утре и в темата "Тя ме отряза" да кажа ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА.

Град
    Destanation unknown ((:
    Еми действай ; ) И според мене .. докато не се изясните спри с милите жестове, стихотворенията и т.н. ! Не казвам да се държиш гадно с нея .. просто ако не с думи, поне с действия й покажи, че това, което прави, те наранява по някакъв начин

Еми действай ; ) И според мене .. докато не се изясните спри с милите жестове, стихотворенията и т.н. ! Не казвам да се държиш гадно с нея .. просто ако не с думи, поне с действия й покажи, че това, което прави, те наранява по някакъв начин
    Добре.

П.П. радвам се вече поставяш запетайките до думата и след това оставяш място

Наков, братле не се разкривай толкова, ще им бъде лесно да те наранят. Преди няколко дена едно момче беше пуснало тема, че са го зарязали, а казва, че е давал всичко за приятелката си: обръщал и е прекалено мн внимание, глезел я е, правил е всичко за нея. УСПЕХ

Цитирай Първоначално написано от CTAMAT
    Наков, братле не се разкривай толкова, ще им бъде лесно да те наранят. Преди няколко дена едно момче беше пуснало тема, че са го зарязали, а казва, че е давал всичко за приятелката си: обръщал и е прекалено мн внимание, глезел я е, правил е всичко за нея. УСПЕХ
    Брат, еми ще се постарая малко.. не знам просто.. е заради такива неща заживях във Теен-а и СКБ-то само го поглеждам от време на време.. обичта ме завладя..

Град
    Destanation unknown ((:
    Добре.

П.П. радвам се вече поставяш запетайките до думата и след това оставяш място
    Попринцип се опитвам Няма да ти кажа колко пъти трих запетайки И .. успех, брат ми !

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от CTAMAT
    тва съм бил аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си