- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голяма изповед, от един малък човек..
10 точки за правописПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
ще разкажаПървоначално написано от aka6a_vamp
все пак ще трябва някъде да излея чувствата и мислите си..
Брат а бе ти въобще чуваш ли какво ти казвам?Първоначално написано от myNameIsImmortal
... ХВАЩАШ Я ЗА РЪКАТА НЕЗАВИСИМО ОТ ДРУГИТЕ И ОТИВАТЕ ... НЯМА СЛЕД СРЕЩАТА ДА Я ИЗПРАЩАШ И ТОГАВА ДА И КАЗВАШ...
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
абе брато, да не я притискаш много а? некак си стихотворения, подаръци още преди да тръгнете... що не го дадеш по-полека. аз написах стихотворение за първи път на на (вече не знам как да казвам, бившата ми приятелка, моята приятелка или де да знам) след 6-7 месеца. ако почнеш да ги правиш тия неща още от сега ще се изчерпиш от идеи и ще и омръзне (не че съм голям капацитет, но имам опит тук-там). те такава ми беше и мойта грешка - твърде много внимание, смс-и за лека нощ, цветя, подаръци, плюшени играчки без повод, стихотворения... и накрая "ти ме задушаваш, обичаш ме твърде много, сама се чувствам по-добре"
само съвет
eh da imah mom4e kato teb... 4esno bih ubila za mom4e kato teb... prosto govori seriozno s neq nemoje ve4eno da 4aka6
офф.. аз не знам как да се сдържа да не фане клавиатурата накъсо от сълзи.. а ти за правипис ще ми говориш..Първоначално написано от mitkom89
Охх от няколко теми и твои мнения си правя извода какъв човек си... много м ихаресва думите с които описваш всичко случващо се около теб...харесва ми начина по който го чувстваш... искам да ти кажа че малко такива момчета има... сега по темата...мога да ти кажа че изобщо не те заслужава...Изобщо не трябва да си правиш труда за нея... когато човек е на крачка да изгуби нещо скъпо до себе си или го е загубил осъзнава какво е изпуснал и какво е можел да има...!!! Знам че ще ти е трудно да я забравиш но наистина не си заслужават усилията които полагаш за нея...ако забележи твоята липса и те потърси е добър знак ако не значи всичко не си е заслужавало...
Искрено ти пожелавам успех защото много момичета биха се зарадвали на човек като теб...!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Че я обичаш си личи . Обаче хубаво си помисли дали си заслужава!Първоначално написано от myNameIsImmortal
еми слушам те, ама кой знае как ще реагира като направя така..Първоначално написано от Kostadin_682
ще се пробвам да изпълня съвета ти..
![]()
Мерси много за пожеланието.. Еми утре ще се опитам да разбера всичко.. ще се постарая повече да не овъртам и да не чакам отсамосебеси да ми даде отговор..Първоначално написано от Hilary_
Да - много я обичам.. Но нали знаеш: Любовта е сляпа..Първоначално написано от PreciousDiamond
![]()
Всички тея работи - сълзи, стихотворения, ала бала, голяма обич звучат малко хомосексуално не усещаш лиИ за пореден път трябва да се съглася с PreciousDiamond
съжалявам, но не усешам..Първоначално написано от mitkom89
Да, но не може вечно да си заслепен. Това се опитвам да ти кажаПървоначално написано от myNameIsImmortal
В момента си с капаци, разбираш ли? От теб зависи кога ще ги махнеш и ще започнеш да наричаш нещата с истинските им имена..
за съжаление и аз съм на това мнение...от толкова време знае че я харесваш,подаръци и правиш,чатите редовно доколкото разбирам и въпреки всичко тя продължава да увърта.А тва за да не разбиела сърцето на другото момче според мен е супер тъпо оправдание...за всичкото това време трябваше вече да сте тръгнали,просто не вижадам какво има да чака.Първоначално написано от mitkom89
Ако всичко зависеше от мен, щях да преименувам "Любов" на "Страдание"..Първоначално написано от PreciousDiamond
![]()
не знам.. разбирам, че всичко може да е една играчка, но дълбоко в себеси не искам да е така.. и ще се опитам да разбера най-накрая..
Първоначално написано от myNameIsImmortal
лелеле колкоооо е милооооооооооооооооо![]()
малко завиждам на тфа момиче (даже не малко
)
![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
you need a girl maaaaaaaaaaaan![]()
Прекалено много се превъзнасяш... Имам чувството че ако тръгнете след 2 седмици ще и предложиш да се ожените...... то бива да си хлътнал, но да знаеш че никога няма да ти отвърне по начина по който очакваш! Дори да стане нещо, никога няма да е това което очакваш.
Че е сляпа сляпа е. Но мисля да изчакам утре и в темата "Тя ме отряза" да кажа ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА.
Еми действай ; ) И според мене .. докато не се изясните спри с милите жестове, стихотворенията и т.н. ! Не казвам да се държиш гадно с нея .. просто ако не с думи, поне с действия й покажи, че това, което прави, те наранява по някакъв начин
Добре.Първоначално написано от PreciousDiamond
П.П. радвам се вече поставяш запетайките до думата и след това оставяш място![]()
Брат, еми ще се постарая малко.. не знам просто.. е заради такива неща заживях във Теен-а и СКБ-то само го поглеждам от време на време.. обичта ме завладя..Първоначално написано от CTAMAT
Попринцип се опитвамПървоначално написано от myNameIsImmortal
Няма да ти кажа колко пъти трих запетайки
И .. успех, брат ми !
тва съм бил азПървоначално написано от CTAMAT
![]()