- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голяма изповед, от един малък човек..
PreciousDiamond ти си ми идолаПървоначално написано от PreciousDiamond
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Имал е сили да тича месеци наред след нея,ще намери сили и да преглътне болката...доброто му мисля,за това го казвам това.
по темата- кажи и каквото имаш да и казваш и ако тя изпитва същото ще се получи...![]()
www.skatepark.bg
Хм 3 седмици от както аз съм напълно сама и както каза някой-излезнах от розовият облак и сега се лутам в мъглата,обаче взеха да ми се проясняват много неща. Страшно много боли,няма да те лъжа,но според мен е по-добре когато има чувства да са истински и от двете страни,а не само от едната,защото после тази страна се чувства използвана. И според мен ако това момиче искаше наистина да е с теб щеше да е с теб-реална пречка няма! Тя непрекъснато си измисля нови и нов причини за да си даде време да реши какво да прави с теб...Ти сам чувстваш какво е да обичаш някой и виждаш как любовта променя човека,а виждаш ли това и в нея...май не. Трябва да решиш какво да правиш ТИ а не ТЯ и то заради самия себе си! Тези отношения дават ли ти реално нещо положително...замисли се струва ли си 5 минути щастие през деня докато тя те гушка,за цял ден мъчение тъй като не знаеш реално какво иска!
Ака6a_vamp регистрирала си се 1 ден след Рождения ми ден![]()
![]()
www.skatepark.bg
Братле не си хвърляй сърцето толкова лесно, някои момичета не го целнятПървоначално написано от myNameIsImmortal
!!! Виж не искам да ти отнемам надеждата, защото тя умира последна, но според мен след като толкова много време ти казва да или не значи просто не иска да те разочарова с НЕ. Замисли се сам, ако тя те е харесвала истински иобщо е нямало да се поколебае още първият път
Може и да не съм прав, но това е моето мнение, УСПЕХ
![]()
Абсолютно същото изпитвам - от 485 дни съм безумно влюбен в едно прекрасно момиче, което за жалост не успях да спечеля, заради грешки направени поради неопитност...не мога да спра да я обичам и напълно те разбирам - бих направил всичко за да я имам :/ ......
madafaka
Първоначално написано от mitkom89
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
www.skatepark.bg
Прочетох всичките ви мнение и ще се опитам в 1 пост да отговоря на всички ви..
Значи да - знам че наистина когато любовта не е и от 2те страни единия ще се чувства изолиран.. знам че наистина имам надежда за това, което може да не се случи.. да, все накога ако нищо не стане между нас ще успея да го преодолея и да гледам право нагоре с дигната глава.. знам че може да не ме заслужава, но просто я обичам..
знам че и ако испитваше нешо повече към мен можеше по-рано да ми каже какво испитва и да тръгнем, но има едно ГОЛЯМО НО!!!
Значи 1 ден когато бях в училище и влизах в стаята по английски бях само аз и майка и /да, точно така, майка и ми е учителка по английкси/ и когато влязах в стаята тя ми каза: Данчо, ти охажваш мойта дъщеря, а ?! и аз от изненаданост просто стоях и се усмихвах.. И продължи: С нея сме като приятелки и си споделяме много неща.. това, че не ти казва нищо не означава, че не те харесва или нещо подобно, но понеже можеби е още малка и се срамува.. ти продължавай да я охажваш, пък я виж може да излезе нещо и ми се усмихна и излезе от стаята.
Такаче и вие повечето момичета мисля, че споделяте с майките си и това ми дава някаква надежда..
Айде стига сте спамили в темата на човека а?![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Тя на колко еПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
14, но преди това е имала и приятел който е с 1 година по-голям от мен..
Ся знам, че ще кажете че не знае какво иска защото е на тази възраст.. но съм харесвал и момиче на моята възраст, и момиче с 1 година по-малко от мен и с 2 години по-малко от мен.. само момиче по-голямо от мен не съм харесвал![]()
Първоначално написано от myNameIsImmortal
Защо не скочиш от някое високо място... МОЖЕ и да не умреш![]()
An Evil Man
все още ми се живее, но ако реша да се самоубивам ще те оведомя на ЛС..Първоначално написано от mitkom89
Абе, Имортъл, не се ли притесняваш, че тя може случайно да открие темата ти?
От кое ще се притеснявам? Че ще разбере колко много я обичам и как се чувствам и какво мислят другите ли?Първоначално написано от Axe_vs_Sword
Не ме е страх.. А и доколкото знам не влиза във форума.. но ако влиза и попадне на темата ще прозре напълно чувствата ми..![]()
Свястно момче си забелязах го още в темата за подаръка.Виж за тези три месеца трябваше да се е получило нещо между вас,но явно няма химия,или както казват хората преди мен тя незнае какво иска.И някак си мисля,че след онзи жест тя все още твърдо не е заявила какво чувства към теб и какво ще прави,тя не те заслужава.Провери всичко това ковето написах като спреш да се впрягаш и се покриеш за малко за да видиш нейната реакция.(не ти каазвам внезпно да спреш да обчуваш ами прост да пуснеш мухата на едно студено отношение).Смятам че ако ти се отдръпнеш от нея и ако има някакви чувства,тя ще направи опит да оправи нещата и това мисля ще разсее повечето ти съмнения.
Благодаря за всички съвети и изказани мнения. И специално на mitkom89 - ако се наложи да се самоубивам ти ще разбереш 1ви
Когато всичко стане ясно и окончателно за мен, независимо от развитието и дали ще е Happy или Sad End. Утре ще се опитам да сложа края или началото.
Това беше от мен. Още 1 път благодаря на всички за съветите.
Моля темата да бъде заключена, по решение на автора.
оооох съжалявам че аз ще съм човека който ще ти го каже, но ТИ СИ БОЛЕН! Болен си от незнание!!! От всичко в тая тема разбрах адски много за теб и много малко говори в твой плюс... след като тръгнах да казвам откровения, ще споделя колко съм сигурен, че младините си си прекарал пред компютъра в глупави игри. Играл си играл си въобще не те е интересувало друго... И когато един ден всичката самота и всички хормони са ескалирали в теб и си изпитал нужда от нещо живо/ колкото и грубо да звучи /. Но как като ти си имал минимални контакти с другия пол/ дори може би никакви - предположение / и незнаеш какво се случва с един мъж като срещне привлекателно момиче. И един ден срещаш въпросната мацка, която просто обръща внимание на момчетата, но е несериозна/ вижда се /. И това че ти обръща внимание ти харесва/ всяка прегръдка, всяка мила дума / и решаваш че това е голямата любов и че си адски влюбен. Въпросната мацка вижда това, но и тя е привързана към теб и не желае да те разочарова със своето НЕ. За това тя протаква и протаква, изчаквайки да отмине тръпката ти и да се откажеш... За това не сме виновни ние, че си пропилял годините в който е трябвало да гониш съученичките си и да ги бараш по дупетоИ за да не съм прекалено лош ще ти дам съвет / различен от самоубииство / Вземи се в ръце и си намери свястно момиче, което да те вкара в света и с което да усетиш малко истински ласки. Забрави нещата за голямата любов... Това е като големия джакпот в тотото - има го, но ще го удариш нанайци
![]()
An Evil Man
ми да ти кажа тука въобще не си прав.. не съм играл игрички на компютъра като някой компютърен маняк.. и определено съм гонил момичетата и съм ги пипал за дупетата и прочие.. и не съм решил изведнъж, че трябва да намеря голямата си любов и т.н..Първоначално написано от mitkom89
като преди това съм харесвал и други момичета, но по различни причини нищо не се е получавало.. така че не можеш нито да ме съдиш като не ме познаваш, нито нищо.. и от 1 или 2 теми не можеш да ме опознаеш що за човек съм.. и мога да ти кажа че преди съм бил много по-различен, но след като почнах да се влюбвам и излязох от пубертета станах друг човек..
Точно от такива "други" хора ме е страх най-много![]()
suicide
An Evil Man
Точно от такива "други" хора ме е страх най-много![]()
suicide![]()
An Evil Man
if you want a suicide you will have one.. but it will be yours
yes my retarded friend, thats right ;] We`ll talk tomorrow - crying freeman. But I wish you good luck ;] U`ll need it!
An Evil Man