.
Затворена тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 142 от общо 142
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Потвърждаваш мнението ми за теб....[/b]
    и моето
    An Evil Man

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Сега ще ви кажа какво стана днес..
    Като се видяхме ме пита нали какво има, помислила че съм и бил обиден и и казах, че няма нищо такова и вечерта като ми беше писала смс: Кажи какво има, променил си се.. лека и мека :* и писах: Еми нито съм станал по-дебел, нито по-слаб, нито по-висок, нито по-нисък, нито съм спрял да те обичам.. :* и днес нали поговорихме си, но не за тава което естава а общи неща, посмяхме са с другите и после тя отиде у приятелката с която беше. По пътя я бях прегърнал и продълажавахме да си говорим. Преди да се разделим ме прегърна и тогава и казах, че ще и се обадя после да и кажа нещо. И тя каза на приятелката и да се дръпне но и казах не сега, после ще ти се обадя..
    И към 5 ще отида до Велинград, понеже цветарския тук не работи, ще и купя една роза, ще и махна бодлите /понеже и бях казвал: розата ще е без бодли, от мен никога не ще те заболи/ ще я помоля да излезе пред тях като е със затворени очи, ще и кажа всичко което искам да и кажа, ще я целуна, ще и кажа че я обичам и ще очаквам края или началото..

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Като се видяхме ме пита нали какво има, помислила че съм и бил обиден и и казах, че няма нищо такова и вечерта като ми беше писала смс: Кажи какво има, променил си се.. лека и мека :* и писах: Еми нито съм станал по-дебел, нито по-слаб, нито по-висок, нито по-нисък, нито съм спрял да те обичам.. :* и днес нали поговорихме си, но не за тава което естава а общи неща, посмяхме са с другите и после тя отиде у приятелката с която беше. По пътя я бях прегърнал и продълажавахме да си говорим. Преди да се разделим ме прегърна и тогава и казах, че ще и се обадя после да и кажа нещо. И тя каза на приятелката и да се дръпне но и казах не сега, после ще ти се обадя..
    И към 5 ще отида до Велинград, понеже цветарския тук не работи, ще и купя една роза, ще и махна бодлите /понеже и бях казвал: розата ще е без бодли, от мен никога не ще те заболи/ ще я помоля да излезе пред тях като е със затворени очи, ще и кажа всичко което искам да и кажа, ще я целуна, ще и кажа че я обичам и ще очаквам края или началото..
    Много романтичен замисъл братле.Едно голямо БРАВО,но... винаги има едно но мисля че даваш прекалено много а получаваш малко,но дано греша.Успех
    Get what you can and never get back

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    А бе... момента е бил удобен, като се е дръпнала от приятелката, ама и така става

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    А бе... момента е бил удобен, като се е дръпнала от приятелката, ама и така става
    удобен, удобен ама не много, щото и щяха да ходят у приятелката й, и приятелката и ще стои отстрани и ще гледа.. а и + това понеже беше топло не си зех якето, а в него беше стиха за 99ти ден.. а и без нищо така.. не е много добре, а после хем ще е тъмно, хем ще направя махането на бодлите на розата и ще види, че когато кажа нещо си го изпълнявам, и че ме е грижа за нея и не говоря празни неща само да си проветрявам устата, а и + това макар преди да излезем бях дъфкал тик-так и си бях мил зъбите 3 пъти усещах че след кафето няше да ми е много удобно да я целуна.

Цитирай Първоначално написано от leoparda93sl
    Много романтичен замисъл братле.Едно голямо БРАВО,но... винаги има едно но мисля че даваш прекалено много а получаваш малко,но дано греша.Успех
    Мерси брат. Мерси и за понежеланието и дано наистина да грешиш.
    Вече съм решил - довечера ще ходя до тях да решавам всичко. И като се прибера ще пусна нова тема да разберете какво е станало. Дано да се получи нещо, а ако ли не, както и преди сте казвали - не е само едно момиче на тоя свят, макар тя да е много специална за мен..

Град
    Велико Търново
    всеки път ли ще го отлагаш? айде стига вече,че дори аз станах нетърпелива да разбера какво ще стане Иначе супер си го измислил това с розата.Цветето е най-хубавият подарък за едно момиче,поне от моя гледна точка ПОжелавам ти успех,дано приеме да е с теб и дано сте щастливи заедно.А ти не се паникиосвай и не бъди песимист! айде още един път успех и всичко най-хубаво
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    всеки път ли ще го отлагаш? айде стига вече,че дори аз станах нетърпелива да разбера какво ще стане Иначе супер си го измислил това с розата.Цветето е най-хубавият подарък за едно момиче,поне от моя гледна точка ПОжелавам ти успех,дано приеме да е с теб и дано сте щастливи заедно.А ти не се паникиосвай и не бъди песимист! айде още един път успех и всичко най-хубаво
    Еми отлагам го, защото усетих, че когато бяхме сега не е подходящия момент. Преди малко и се обадих и говорих с нея и и казах, че като се прибере от приятелката и да ми кликне и аз ще и се обадя. И ме пита дали ще ходя до тях и викам няма да идвам до вас, няма да идвам нито пред вас а може малко по-надолу /защото 1 път се показа баща и и ще ме е бая срам да я целуна докато баща и гледа/ и тя каза не бе, що, ела пред нас.. Та после ъм 7/8/9 всичко ще стане..
    Еми дано да се изпълни пожеланието и и както тя ми беше писала 1смс за нова година, че ми пожелава много чаествена любов... и ще и кажа: сега от теб зависи дали ще осъществиш пожеланието което ми изпрати за нова година.

Град
    Сливен
    Вече съм решил - довечера ще ходя до тях да решавам всичко. И като се прибера ще пусна нова тема да разберете какво е станало. Дано да се получи нещо, а ако ли не, както и преди сте казвали - не е само едно момиче на тоя свят, макар тя да е много специална за мен..
    Еми дано изкараш късмет тази вечер ще ти е нужен Пожелавам ти да стане това което искаш И вечерта ще видим какво е станало.Успех
    Get what you can and never get back

Еми дано изкараш късмет тази вечер ще ти е нужен Пожелавам ти да стане това което искаш И вечерта ще видим какво е станало.Успех
    Мерси. Довечера ще разкажа всичко. Погледни в по-горния ми пост, написах какво стана преди малко поже и се обадих да я питам кога ще си е у тях и кога ще се прибере..

Нова информация:
    Сега ми се обади да ми каже, че се прибира и ако искам след малко да се видим.. а преди 5 мин каза, че ще седи доста у приятелката й, но и казах, че после ще ида до тях, понеже сега не мога...
    Е то не мога в действителност, нали ще ида да взема роза
    Можеби имам шанЗ..

Супер фен
    Град
    България
    Vajnoto e da si v igrata! Makar 4e v twoq slu4ai si mi6kata!

Pravi si izvodi, no dano da gre6a . . .
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Vajnoto e da si v igrata! Makar 4e v twoq slu4ai si mi6kata!

Pravi si izvodi, no dano da gre6a . . .
    Знам, аз съм мишката и не искам да избягам от котката а искам да остана с нея, независимо от това че може да си играе с мен или да ме изяде..

Усещам на къде вървят нещата, няма да те отреже... сега. Но по-нататък ще ти се разкаже играта Успех и от мен
    An Evil Man

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    Усещам на къде вървят нещата, няма да те отреже... сега. Но по-нататък ще ти се разкаже играта Успех и от мен

I az sum na tova mnenie. Prosto sega ne bi se li6ila ot udovolstvieto da si okolo neq i da i pokazva6 kolko q obi4a6... Usetila e, 4e moje6 da se otkaje6 ot neq i togava nqma koi da 4etka samo4uvstvieto i i e re6ila da protivodeistva i da ti vduhne nadejda, za da zahape6 otnovo. A ne znae v kakva agoniq moje da te vkara posle. Spored men ako tolkova iska6e da bude s teb, nqma6e da te motae i da 4aka 3 meseca! Kazvam go ot li4en opit! Jelaq ti uspeh dove4era i dano da e iskrena v namereniqta si!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Според мен се престараваш. Обръщаш на момичето прекалеееено много внимание. Тя знае, че си и в кърпа вързан и това те прави безинтересен. Спри да и обръщаш внимание. В противен случай ти ще си този, който ще страда.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    myNameIsImmortal ме помоли да я заключа, такаче и слагам ключето
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си