- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голяма изповед, от един малък човек..
и моетоПървоначално написано от slun4ice_90
An Evil Man
Сега ще ви кажа какво стана днес..
Като се видяхме ме пита нали какво има, помислила че съм и бил обиден и и казах, че няма нищо такова и вечерта като ми беше писала смс: Кажи какво има, променил си се.. лека и мека :* и писах: Еми нито съм станал по-дебел, нито по-слаб, нито по-висок, нито по-нисък, нито съм спрял да те обичам.. :* и днес нали поговорихме си, но не за тава което естава а общи неща, посмяхме са с другите и после тя отиде у приятелката с която беше. По пътя я бях прегърнал и продълажавахме да си говорим. Преди да се разделим ме прегърна и тогава и казах, че ще и се обадя после да и кажа нещо. И тя каза на приятелката и да се дръпне но и казах не сега, после ще ти се обадя..
И към 5 ще отида до Велинград, понеже цветарския тук не работи, ще и купя една роза, ще и махна бодлите /понеже и бях казвал: розата ще е без бодли, от мен никога не ще те заболи/ ще я помоля да излезе пред тях като е със затворени очи, ще и кажа всичко което искам да и кажа, ще я целуна, ще и кажа че я обичам и ще очаквам края или началото..
Много романтичен замисъл братле.Едно голямо БРАВО,но... винаги има едно но мисля че даваш прекалено много а получаваш малко,но дано греша.УспехПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
Get what you can and never get back
А бе... момента е бил удобен, като се е дръпнала от приятелката, ама и така ставаПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
удобен, удобен ама не много, щото и щяха да ходят у приятелката й, и приятелката и ще стои отстрани и ще гледа.. а и + това понеже беше топло не си зех якето, а в него беше стиха за 99ти ден.. а и без нищо така.. не е много добре, а после хем ще е тъмно, хем ще направя махането на бодлите на розата и ще види, че когато кажа нещо си го изпълнявам, и че ме е грижа за нея и не говоря празни неща само да си проветрявам устата, а и + това макар преди да излезем бях дъфкал тик-так и си бях мил зъбите 3 пъти усещах че след кафето няше да ми е много удобно да я целуна.Първоначално написано от Kostadin_682
![]()
Мерси брат. Мерси и за понежеланието и дано наистина да грешиш.Първоначално написано от leoparda93sl
Вече съм решил - довечера ще ходя до тях да решавам всичко. И като се прибера ще пусна нова тема да разберете какво е станало. Дано да се получи нещо, а ако ли не, както и преди сте казвали - не е само едно момиче на тоя свят, макар тя да е много специална за мен..![]()
всеки път ли ще го отлагаш?![]()
айде стига вече,че дори аз станах нетърпелива да разбера какво ще стане
Иначе супер си го измислил това с розата.Цветето е най-хубавият подарък за едно момиче,поне от моя гледна точка
ПОжелавам ти успех,дано приеме да е с теб и дано сте щастливи заедно.А ти не се паникиосвай и не бъди песимист! айде още един път успех и всичко най-хубаво
![]()
Руса кукличка
Еми отлагам го, защото усетих, че когато бяхме сега не е подходящия момент. Преди малко и се обадих и говорих с нея и и казах, че като се прибере от приятелката и да ми кликне и аз ще и се обадя. И ме пита дали ще ходя до тях и викам няма да идвам до вас, няма да идвам нито пред вас а може малко по-надолу /защото 1 път се показа баща и и ще ме е бая срам да я целуна докато баща и гледа/ и тя каза не бе, що, ела пред нас.. Та после ъм 7/8/9 всичко ще стане..Първоначално написано от angelcheeee_93
Еми дано да се изпълни пожеланието и и както тя ми беше писала 1смс за нова година, че ми пожелава много чаествена любов... и ще и кажа: сега от теб зависи дали ще осъществиш пожеланието което ми изпрати за нова година.![]()
Еми дано изкараш късмет тази вечер ще ти е нуженПървоначално написано от myNameIsImmortal
Пожелавам ти да стане това което искаш
И вечерта ще видим какво е станало.Успех
![]()
Get what you can and never get back
Мерси. Довечера ще разкажа всичко. Погледни в по-горния ми пост, написах какво стана преди малко поже и се обадих да я питам кога ще си е у тях и кога ще се прибере..Първоначално написано от leoparda93sl
![]()
Нова информация:
Сега ми се обади да ми каже, че се прибира и ако искам след малко да се видим.. а преди 5 мин каза, че ще седи доста у приятелката й, но и казах, че после ще ида до тях, понеже сега не мога...
Е то не мога в действителност, нали ще ида да взема роза![]()
Можеби имам шанЗ..![]()
Vajnoto e da si v igrata!Makar 4e v twoq slu4ai si mi6kata!
Pravi si izvodi, no dano da gre6a . . .
Първоначално написано от ScionOfStorm
Знам, аз съм мишката и не искам да избягам от котката а искам да остана с нея, независимо от това че може да си играе с мен или да ме изяде..Първоначално написано от ANTIHUMAN
Усещам на къде вървят нещата, няма да те отреже... сега. Но по-нататък ще ти се разкаже игратаУспех и от мен
An Evil Man
Първоначално написано от mitkom89
I az sum na tova mnenie. Prosto sega ne bi se li6ila ot udovolstvieto da si okolo neq i da i pokazva6 kolko q obi4a6... Usetila e, 4e moje6 da se otkaje6 ot neq i togava nqma koi da 4etka samo4uvstvieto i i e re6ila da protivodeistva i da ti vduhne nadejda, za da zahape6 otnovo. A ne znae v kakva agoniq moje da te vkara posle. Spored men ako tolkova iska6e da bude s teb, nqma6e da te motae i da 4aka 3 meseca! Kazvam go ot li4en opit! Jelaq ti uspeh dove4era i dano da e iskrena v namereniqta si!![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Според мен се престараваш. Обръщаш на момичето прекалеееено много внимание. Тя знае, че си и в кърпа вързан и това те прави безинтересен. Спри да и обръщаш внимание. В противен случай ти ще си този, който ще страда.
myNameIsImmortal ме помоли да я заключа, такаче и слагам ключето![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love