Здравейте на всички отново. Сега пак ще ви занимавам, относно момичето на което подарих ето това и описвах в темата: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...296990#4296990 , за момичето, което толкова много обичам и за което съм готов на всичко.
Та днес вече става 105-тия ден откакто я харесвам. Знае за чувствата ми от 14 ноември 2008ма, но досега все още не ми е дала точен и ясен отговор - "Да" или "Не". През всичкото това време продължавах да и доказвам колко много означава за мен, да и показвам своите чувства. Прегръщали сме се много пъти, понякога аз съм искал прегръдката, понякога тя.. изпращал съм я няколко пъти.. когато се срещнем в училище се заговаряме и т.н. Дотук всичко върви добре, но се появява човек, с който тя вече се познава от 13 дни, които и праща целувки (inlove) и такива неща, като и казва бебчо, слънце и тя му отвръща, и когато видях това, тя ми каза, че всичките тези неща, които и ги пише и които и праща не означават нищо за нея, и че тя е само за мен. Добре, горе/долу се примирявам с това.. но сега оня ден когато я засякох на коридора, той в това време излезе и я прегърна докато аз гледах, за ра види как ще реагирам.. и вчера в скайп дори ми каза, че това което е направил е искал да види дали ще ревнувам и прочие, и ме помоли да не го бия.. и че знам кой от 2мата избира - т.е. мен, но не искала да му разбива сърцето, да го кара да се чувства неприятно.
Е къде е това сърце, като той я познава от толкова малко време, а да не му разбие сърцето.. а дали се замисля, че с това "че не иска да му разбие сърцето" малко по малко не разбива моето.. като аз от толкова много време се опитвам да и покажа какво може да бъде истинското щастие.. Нима трябва да ме загуби, за да разбере кокло много я обичам, нима след това трябва да си направи регистрация тук и да пише тема: "Преди ме обичаше, но не бях сигурна дали го искам, а сега го обичам, но той мен вече не.." нима трябва да се стигат до такива крайности.. нима човек не може да прозре, че съществува някой който толкова много я обича и който е готов да даде и направи всичко за нея.. нима трябва да има толкова страдание..
Въпроси на които отговорите са двустранни, отговори, които можеби ще получа след още толкова време.. или по-малко? Въобще кога ще разбера всичко, което се случва и ще се случи.. и аз глупакът толкова много се водя по тази любов..
Не знам колко хора вече са стигнали дотук, колко ще ме изпсуват за това, че я оставям "да ме върти на пръста си" не знам кой ще каже че съм мекошав и т.н. просто съм такъв - екстраверт, мисля повече за другите отколкото за себеси.. мисля какво ново нещо да направя за да я зарадвам, за да и покажа ще няма да престана да я обичам. Не знам какви съвети ще ми дадете, нито знам дали ще изпълня някои от съветите ви, но просто имах нуждата да споделя. Вчера споделих с Костадин, за което много му благодаря, че ме изслуша и мога да кажа, че PreciousDiamond е късметлийка, че той я обича, но днес се чувствам 2 пъти по-зле отколкото вчера..

П.П. Мерси за тези които са го прочели..
Поздрав с песента Evanescence - My Immortal /песента която ме вдъхнови да исмисля името си: myNameIsImmortal/