Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
Братле... щом ти го е казала, значи не е напразно... така че изчакай още малко после и го кажи дирекно "Обичам те" и ако почне да ти овърта там... врътваш си задника, с походка тип запорожец и се махаш... но това няма да се случи така, че го направи... може би я е срам да ти го каже... от опити не се умира брато да знаеш ...за това давай смело и безотговорно
еми не знам.. оня ден каза: щом ти обръщам внимание, значи не си ми безразличен..
просто не знам.. писа ми смс, че утре ще се разберем когато се видим понеже ще ходим на кафе с нейна фр и мой фр..
Утре взеимаш си якето... отивате да се видите... хващаш я за ръката, и я водиш някъде където може да говорите насаме... и и казваш в прав текст "Обичам те"... ако не ти каже нищо, или почне да меца там... обираш си крушите и готово... това са 105 дена братле... не са никак малко... осъзнай се..!! Искам утре това да го направиш и да пишеш в скайпа и да ми кажеш какво е станало... тогава ще получиш мойте следващи съвети ... айде и не се впрягай...
еми то понеже ще има още 2ма и ще се пробвам да останем само ние и да я изратя и тогава да го направя, а ако не успея вечерта се паркирам пред тях викам я, казвам и че я обичам и тогава ще разбера...