Първоначално написано от
myNameIsImmortal
Сега ще ви кажа какво стана днес..
Като се видяхме ме пита нали какво има, помислила че съм и бил обиден и и казах, че няма нищо такова и вечерта като ми беше писала смс: Кажи какво има, променил си се.. лека и мека :* и писах: Еми нито съм станал по-дебел, нито по-слаб, нито по-висок, нито по-нисък, нито съм спрял да те обичам.. :* и днес нали поговорихме си, но не за тава което естава а общи неща, посмяхме са с другите и после тя отиде у приятелката с която беше. По пътя я бях прегърнал и продълажавахме да си говорим. Преди да се разделим ме прегърна и тогава и казах, че ще и се обадя после да и кажа нещо. И тя каза на приятелката и да се дръпне но и казах не сега, после ще ти се обадя..
И към 5 ще отида до Велинград, понеже цветарския тук не работи, ще и купя една роза, ще и махна бодлите /понеже и бях казвал: розата ще е без бодли, от мен никога не ще те заболи/ ще я помоля да излезе пред тях като е със затворени очи, ще и кажа всичко което искам да и кажа, ще я целуна, ще и кажа че я обичам и ще очаквам края или началото..