.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Град
    *Някъде ..В..Бургас *

В чия подкрепа ще застанете ?

Темата не е особено дълбокомислена, но ми беше интересно.

Представете си следната ситуация: седите си с някакви приятели (дори и не много близки - познати) и си говорите разни неща. Обаче постепенно се заформя спор между тези хора и гаджето ви. Този спор не ви засяга пряко, обаче принципно сте на позицията противна на гаджето.

Ако подкрепите чуждата теза, приятелят/приятелката ви ще се нацупи и ще ви обвини защо не сте го/я подкрепили? Ако пък го/я подкрепите, това ще е против вашата собствена позиция.

Какво ще направите? Или по-скоро КАК ще го направите? Как подхождате в такива ситуации та хем вълкът да е сит, хем агнето - цяло?
    Не ме интересува какво казва светът за теб ,
    не ме интересува ,че не те харесват ,
    явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !

Град
    Дълбините на канала :D
    Винаги изразявам своето мнение...не ме интересуват последствията.

Град
    Велико Търново
    ама,че детска работа откровено казано.
    Всеки си има право на лично мнение ,както и право да го изявява.
    Не заставам от ничия страна ,а бих казала собственото си мнение без да се опитам да засегна никой.Не ме интересува,че гаджето ми мисли различно от мен,да не би ще се водя по неговия акъл?
    подкрепям си моята теза и токова.Всеки си има глава на раменете.
    Руса кукличка

durja na moeto si mnenie vseki ima pravo na takova

Град
    Destanation unknown ((:
    Ми .. примерно казвам : " Оф милооо .. стига ся сте се карали за глупооости " ама с някакво такова нацупено изражение , гушкам го и го целувам .. До сега винаги е действало И той винаги казваше : " Оф .. добре де добре .. спирам се " и разговора се насочваше в друга тема

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Аз, бих взел страната на Гаджето ми... макар и моето мнение да не е като нейното

Аз бих останала неутрална.Но ако се наложи да взема страна бих взела на гаджето си,все пак ако не го подкрепя ще стане супер тъпо...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ще изразя моето мнение... ( случвало ми се е ) ... ако човекът до мен не приема мнението ми (не е задължително да го приема а да го уважи) значи не е човекът за мен!!!

Ще намекна леко че не е прав и после (не пред другите) ще говоря с него

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами може да обясниш на половинката си че не е прав/а ... и готово .. но принципно ако спора не е за правилно / правилно ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Супер фен
    Ще кажа на всички да млъкнат
    nicolepcd

Цитирай Първоначално написано от elsy
    или няма да заема ничия страна

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от elsy

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Ми .. примерно казвам : " Оф милооо .. стига ся сте се карали за глупооости " ама с някакво такова нацупено изражение , гушкам го и го целувам .. До сега винаги е действало И той винаги казваше : " Оф .. добре де добре .. спирам се " и разговора се насочваше в друга тема
    Ех сестра ми, пак си права, но ако това не свърши работа, бих направил компросмис и взел нейната/говата позиция за да няма спорове за глупости след т'ва...

Град
    Shumen
    Lichno az bih otsudila svoqta poziciq v spora.Imam mnenie i principi koito subludavam i dori i da mi se razsurdi sled tova shte zastana zad moeto mnenie.Ami nqma da ima nqkakuv nachin prosto shte si otstoq poziciqta.A sled tova dvamata shet mu mislim
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Исказвам си своята позиция, но допълвам...с нещо от сорта на " не мога да бъда сигурна" и " може и той да е прав, аз така съм чувала от мой близки хора" . ама най-добре според мен в тази ситуация е да си мълча, защото 1-во на приятеля ми ще му стане неприятно, че заставам срещу него и 2-ро познатите ми е си кажат "тая пък как може да не защитава гаджето си...въпреки всичко тя е с него, трябва да се подкрепят"

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Казвам какво мисля аз,а това дали някой ще се сърди или не...не ме засяга

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Аз, бих взел страната на Гаджето ми... макар и моето мнение да не е като нейното
    Дупедавец Всички които ще ги подкрепите сте ми забавни, а да кажем че иска да скочи пред влака, пак ли ще ги подкрепите?!? Е все пак ви е гадже, може да ви се разсърди иначе...

Та по темата лично бих се направил на приятно разсеян и да гледам как се развива спора... ако се наложи нещо ще изкарам контра аргумент на гаджето за да си седне на мястото
    An Evil Man

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Дупедавец Всички които ще ги подкрепите сте ми забавни, а да кажем че иска да скочи пред влака, пак ли ще ги подкрепите?!? Е все пак ви е гадже, може да ви се разсърди иначе...

Та по темата лично бих се направил на приятно разсеян и да гледам как се развива спора... ако се наложи нещо ще изкарам контра аргумент на гаджето за да си седне на мястото
    А бе дупе... в темата става въпрос за спор не за опит за убийство... Какво да направиме, като не сме толкова твърди като тебе

Use the force my young padawan
    An Evil Man

Град
    Valhalla
    Зависи от приятелите и приятелката.
    И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..

Бих защитила приятеля ми.
    А после, насаме обаче, бих му обяснила всъщност както е мнението ми.
    Друг вариант е да си замълча и да не взема ничия страна.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

най-важното е да изразяваш собственото си мнение независимо дали то съвпада с мнението на пр. ти. ти си самостоятелна личност и не си длъжна да робуваш на мисленето на момчето с което си :P

Град
    In the middle of Nowhere
    Бих си казала моето мнение,все пак никои не е длъжен да се съобразява с мнението на другия бил му тои гадже или приятел или които и да е...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Ако,приятелката ми познава навиците и би ме подкрепила/защитила мнението.Показва един вид "изкачване" на връзката на по-голямо ниво.
    Това с цупенето си е чиста детска ясла.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си