.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 94

Финансовата страна на любовта

Искам да попитам колко от момичетата излизат с момчета, които нямат кола, и то хубава кола, но не става въпрос за връзки, при които хората са от затворени групи (музикални например - металисти) или ученици, които не знаят какво е лоялност и подкрепа. С това не искам да засягам никого. Нямам нищо против такива хора(металисти), напротив - смятам ги за много интелигентни и човечни. Говоря за хубаво момиче, нежно, секси. Не искам да вярвам, че парите са определящи до такав голяма степен, но всяко хубаво момиче гледа момчето да е някакъв пич, да е с нещо повече от нея. Аз съм на същото мнение, а именно подкрепям тезата, че едно красиво момиче трябва да е с момче, което знае как да се отнася с определено момиче, да има подход. Действителността е различна - колкото и "яко" да е момчето (външен вид, маниери, чувство за хумор, тактичност, в определени моменти агресивно настроено дори, защото това е мъж, а не страхливец, пак би останал на заден план пред едно момче с много по-малко качества от изброените, но притежаващо хубава кола да речем. Не ме разбирайте погрешно, за мен колата като удобство е на заден план при взаимоотношенията между двама души. Мисълта ми е, че момчетата, които имат коли и в известна степен парадират с това, изпъкват повече от обикновените момчета. На практика излиза, че дори любовта не е даром. Надявам се да не съм прав, въпреки че това е факт, колкото и да е прикриван и нехуманен. Не съм срещал момиче, което да ме обича истински заради качествата, които изброих, което да е готово на компромиси заради мен, защото аз съм готов на такива работи. Не страдам от коплекси, имам всичко което ми е необходимо, но съм самотен и затова дискутирам тази тема.
    Поздрави на всички

Град
    Дълбините на канала :D
    непрекъснато споменаваш хубаво момиче,хубаво момиче,все едно само те имат право на свястно момче...аз не претендирам да съм хубаво момиче и тн. ,но пак искам някой,който да държи на мен.Иначе никога не съм излизала с някой заради кинти и т.н...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Да бе то, ако се избираха гаджетата по колите значи мене никоя няма да ме вземе с тоя фиат съм за на никъде

За мен си много далеч от истината! Дори не прочетох до край.

Град
    бълХаристан
    спокойно бе има и нормални момичета, последната (дано да е наистина последната и всичко да се оправи между нас) съм сигурен че ме обичаше заради начина по който я карах да се чувства - единствена, желана, щастлива (докато нещо не се развали де...) не гледаше парите, щото нямам много, а пък колата ми е 13 годишна...

Ами.. ето това е отговора "но всяко хубаво момиче гледа момчето да е някакъв пич, да е с нещо повече от нея." Ти сам си си стигнал до него
    Просто.. каквото и да си говорим.. едно момиче с възможности.. стил.. и т.н. (щото до колкото разбрах ти описваш типичната *Мадама* )не може да си позволи да ходи с някой "хубав, свестен, скромен.. *мухльо*" самата ситуация ще е неловка.. замислете се ... Момчето трябва да е силната половинка.. той трябва да е "по-".. ! Убедена съм,че ще ме жигосате заради тоя коментар, но смятам за необходимо да си изкажа мнението...
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Да бе то, ако се избираха гаджетата по колите значи мене никоя няма да ме вземе с тоя фиат съм за на никъде
    Ами аз с Голфчето....
    И при мене е така, ама на пролет ше се подновяваме (:

Цитирай Първоначално написано от jane_17
    Ами.. ето това е отговора "но всяко хубаво момиче гледа момчето да е някакъв пич, да е с нещо повече от нея." Ти сам си си стигнал до него
    Просто.. каквото и да си говорим.. едно момиче с възможности.. стил.. и т.н. (щото до колкото разбрах ти описваш типичната *Мадама* )не може да си позволи да ходи с някой "хубав, свестен, скромен.. *мухльо*" самата ситуация ще е неловка.. замислете се ... Момчето трябва да е силната половинка.. той трябва да е "по-".. ! Убедена съм,че ще ме жигосате заради тоя коментар, но смятам за необходимо да си изкажа мнението...
    Toва имам пред вид.

ако е нагласено пунто имаш шанс

Град
    Цитирай Първоначално написано от StayFly
    Ами аз с Голфчето....
    И при мене е така, ама на пролет ше се подновяваме (:
    С какво? аз фията и за БМВ си го не давам... за мене БМВ 316-320 са боклуци
    F.I.A.T- Firma Italiana Automobile TurboCompresore

С по- ново голфче, може би 4-ка или някое Поло (: Фен съм на немските машини.
    Аз го знам малко по- различно: F.I.A.T. - Fix It Again Tomorrow ;D
    Понеже един приятел има Фиат и го прави в седмицата по 2-3 пъти.

Град
    Цитирай Първоначално написано от StayFly
    С по- ново голфче, може би 4-ка или някое Поло (: Фен съм на немските машини.
    Аз го знам малко по- различно: F.I.A.T. - Fix It Again Tomorrow ;D
    Понеже един приятел има Фиат и го прави в седмицата по 2-3 пъти.
    Брат... то ако става само да караш без да потдържаш ... моя фиат защо не ми прави проблеми? Защото се грижа много добре за него

Град
    Destanation unknown ((:
    Мъже .. пак на коли обърнахте раотата

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Мъже .. пак на коли обърнахте раотата
    тъпоо

Мега фен Аватара на Blab
    КУРВИТЕ искат да им плащаш.
    КУРВАРИТЕ плащат.
    СВЕТЪТ се върти.
    ля-ля-ля-ля-ли!

Цитирай Първоначално написано от oasis
    За мен си много далеч от истината! Дори не прочетох до край.
    Ако щеш вярвай, точно същия профил имах. Кейт и Джим, Уондъруол.
    НМ.

Брат... то ако става само да караш без да потдържаш ... моя фиат защо не ми прави проблеми? Защото се грижа много добре за него
    Повярвай ми, този човек не спира да се грижи за колата си. Няма значение дали вали или е -10 градуса навън.
    Просто му е бил такъв късмета.... Уно. Ако си беше купил нова вместо постоянно да поправя тази (в продължение на 3 год) сега сигурно щеше да кара някоя Ц- класа от по- старите.
    Ама кво да се прави, първата кола трудно се отделя от сърцето. Изпитвам го всеки ден.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Животът ни е материален.От малки момиченцата играят с кукли барби,а тези кукли барби са слаби,красиви и имат поните и много дрехи и имат своят кен с хубавата кола. Колкото и смешно да звучи. Няма човешко същество,което да не мечтае за това да има пари и хубава къща и кола.Автора описва типичната кукла Барби,както каза aka6a_vamp само тези момичета ли имат право имат свясно момче? Ти си харесваш типичнике кукличке,защо не погледнеш някое нормално момиче,красиво,но не материално.Не можеш да ме убедиш,че всечки жени са матеиалистки.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на Blab

Re: Финансовата страна на любовта

Цитирай Първоначално написано от hublotgeneve
    но всяко хубаво момиче гледа момчето да е някакъв пич, да е с нещо повече от нея.
    ПХАХАХАХА:Д
    братлетаааааааааааааааааа , с всеки изминал ден затъпявате.
    Следващите поколения нека са пластмасови, моля се:Д

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Намирам се за хубаво момиче. А като се запознах с мъжа бях и 5-6 кила по-слаба..........Направо секси парче.
    Той беше скромен, леко свит, затворен, без приятели, без кола, у тях живеят 3 поколения народ, а финансовите му средства са доста ограничени. Често сме сядали на по 1 чай или 1 топло мляко вечер. Не ми пука за тези неща. Харесала съм го заради друго и го обичам, защото НЕ Е такъв, какъвто описва авторът. Познавам доста момичета, които няма да се водят по такива неща. За жалост са над 20 години.

Друг е въпросът, че сега искам да изкарва повечко пари, за да можем да се отделим. но не заради лукс или гъзария, а просто защото искам финансова стабилност.....

jane_17 от какъв зор той трябва да е силната половинка? Къде го пише? Аз мисля, че съм по-силната половинка и съм искала връзка, в която да дърпам конците. Естествено с времето нещата се уравновесяват, но не искам да се чувствам слаба и беззащитна пред някой мъж. Не искам мъж над моето ниво. не искам и под моето. Искам партньор, с еднакво образование, разбирания и стремежи.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Намирам се за хубаво момиче. А като се запознах с мъжа бях и 5-6 кила по-слаба..........Направо секси парче.
    Той беше скромен, леко свит, затворен, без приятели, без кола, у тях живеят 3 поколения народ, а финансовите му средства са доста ограничени. Често сме сядали на по 1 чай или 1 топло мляко вечер. Не ми пука за тези неща. Харесала съм го заради друго и го обичам, защото НЕ Е такъв, какъвто описва авторът. Познавам доста момичета, които няма да се водят по такива неща. За жалост са над 20 години.

Друг е въпросът, че сега искам да изкарва повечко пари, за да можем да се отделим. но не заради лукс или гъзария, а просто защото искам финансова стабилност.....

jane_17 от какъв зор той трябва да е силната половинка? Къде го пише? Аз мисля, че съм по-силната половинка и съм искала връзка, в която да дърпам конците. Естествено с времето нещата се уравновесяват, но не искам да се чувствам слаба и беззащитна пред някой мъж. Не искам мъж над моето ниво. не искам и под моето. Искам партньор, с еднакво образование, разбирания и стремежи.
    Тук вече става въпрос за индивидуален характер Коментара ми беше от моята гледна точка Аз ще се чувствам некомфортно ако имам кола.. пък той няма.. или пък ако разполагам с повече пари от него... или изобщо с нещо да съм *повече* от него.. За мен мъжът трябва да си е мъж! Не искам да изпълнявам неговата функция
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Всеки ще каже, аз не ходя с момчето заради хубавата кола, ама тези който си избират по колите няма да драснат нищо тук. Има много такива момичета, ама те са лека казано повърхностни. Излизала съм с мъже с коли и без ами да ти кажа, вярно е че една кола е по - голямо удобство...с нея има по - голямо разнообразие във връзката...но в никакъв случай не е критерии дали ще бъда с някой или не. А това дали е хубава колата за мен няма никакво значение...а такива жени дето търсят "луксозната кола" са к**ви

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Ако авторът говори
    само за коли(буквално),
    значи е идиот.
    На 17 може да не карам кола,
    но тати да ме взима с мерджана
    от училище и да ми дава по 100 кинта
    на ден и да си водя мацката по Версай,
    хотелчета за 1 вечер и т.н...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    jane_17, в тийн годините едва ли много хора имат своя кола. Ако ти имаш такава, а си на 18-19, то тя вероятно ти е купена от родителите. Същото важи и за мъжа до теб (ако е на тези години). Колата не показва неговото или твоето материално състояние, а на семейството ви.

Кака ми се омъжи за момче с пари, кола, жилище и всичко. Но той нямаше хъс и амбиция и си креташе на службица за по 200 лв на месец. Тя остана за 1 година без доходи (удължиха й доктуратнурата, докато защити, докато я назначат......). Буквално нямаше какво да ядат. Родителите помагаха, ама нали са отделно-не може съвсем да ги издържат. Баща му беше уволнен и започна да работи на друго място и той за жълти стотинки....От многото им пари, коли и жилища двамата с кака нямаше какво да ядат...
    От друга страна баща ми е бил от бедно семейство. Докато е учел за му давали по 15 лв на месец, като 10 са били за квартира. Мога да кажа, че сега имаме добро материално състояние...

Мисълта ми е, че парите се толкова непостоянно и преходно нещо, колите се чупят, жилищата-обезценяват в условията на криза. Важен е човекът до теб. Ако той е умен и амбициозен няма да те остави гладна, жадна и гола. Парите и материалното положение като цяло са много лош критерий при избора на партньор.

jane_17, в тийн годините едва ли много хора имат своя кола. Ако ти имаш такава, а си на 18-19, то тя вероятно ти е купена от родителите. Същото важи и за мъжа до теб (ако е на тези години). Колата не показва неговото или твоето материално състояние, а на семейството ви.

Кака ми се омъжи за момче с пари, кола, жилище и всичко. Но той нямаше хъс и амбиция и си креташе на службица за по 200 лв на месец. Тя остана за 1 година без доходи (удължиха й доктуратнурата, докато защити, докато я назначат......). Буквално нямаше какво да ядат. Родителите помагаха, ама нали са отделно-не може съвсем да ги издържат. Баща му беше уволнен и започна да работи на друго място и той за жълти стотинки....От многото им пари, коли и жилища двамата с кака нямаше какво да ядат...
    От друга страна баща ми е бил от бедно семейство. Докато е учел за му давали по 15 лв на месец, като 10 са били за квартира. Мога да кажа, че сега имаме добро материално състояние...

Мисълта ми е, че парите се толкова непостоянно и преходно нещо, колите се чупят, жилищата-обезценяват в условията на криза. Важен е човекът до теб. Ако той е умен и амбициозен няма да те остави гладна, жадна и гола. Парите и материалното положение като цяло са много лош критерий при избора на партньор.
    Изглеждаш ми много стойностен човек, но хората като теб са единици за жалост.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    жилищата-обезценяват в условията на криза.
    Грешка.
    Жилището не се обезценява,
    тъй като може да се дава под наем
    или да се живее в него.
    Жилище никой не продава,
    а при криза и не купува.
    Затова става "обезценяване",заради
    липсата на покупателна способност.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си