Искам да попитам колко от момичетата излизат с момчета, които нямат кола, и то хубава кола, но не става въпрос за връзки, при които хората са от затворени групи (музикални например - металисти) или ученици, които не знаят какво е лоялност и подкрепа. С това не искам да засягам никого. Нямам нищо против такива хора(металисти), напротив - смятам ги за много интелигентни и човечни. Говоря за хубаво момиче, нежно, секси. Не искам да вярвам, че парите са определящи до такав голяма степен, но всяко хубаво момиче гледа момчето да е някакъв пич, да е с нещо повече от нея. Аз съм на същото мнение, а именно подкрепям тезата, че едно красиво момиче трябва да е с момче, което знае как да се отнася с определено момиче, да има подход. Действителността е различна - колкото и "яко" да е момчето (външен вид, маниери, чувство за хумор, тактичност, в определени моменти агресивно настроено дори, защото това е мъж, а не страхливец, пак би останал на заден план пред едно момче с много по-малко качества от изброените, но притежаващо хубава кола да речем. Не ме разбирайте погрешно, за мен колата като удобство е на заден план при взаимоотношенията между двама души. Мисълта ми е, че момчетата, които имат коли и в известна степен парадират с това, изпъкват повече от обикновените момчета. На практика излиза, че дори любовта не е даром. Надявам се да не съм прав, въпреки че това е факт, колкото и да е прикриван и нехуманен. Не съм срещал момиче, което да ме обича истински заради качествата, които изброих, което да е готово на компромиси заради мен, защото аз съм готов на такива работи. Не страдам от коплекси, имам всичко което ми е необходимо, но съм самотен и затова дискутирам тази тема.
Поздрави на всички