Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
Punisherr мойто момиченце, направила си 1 снимка и искаш да си я раздуваш в интернета и съответно се сравняваш с няква типична материалистка да кажем. А ти познаваш ли я ? Знаеш ли дали наистина се интересува от богати мъже ? Свали малко самочувствието моля ти се. В 21 век където единствената скала за мерене на всичко са парите. Който има повече пари той поръчва музиката. И душата човешка може да се купи с пари. Всеки си има цена, нека не се залъгваме. Поне сте във форум-бъдете честни ! Просто ако бях богаташ щях да си експериментирам хората и да ви докажа че няма човек в днешно време който да откаже пари. Затова има корупция, затова и няма лек против корупцията, няма и да има. В момента сте с доволно беден и ограничен светоглед и не сте влезли във възраст в която без пари сте загубени, забравени и незначителни.

Поздрави !
Еми мойто момченце....мен много неща,които са типични за ''21 век'' не ме засягат,повярвай...И не скачам на ничие пишле,не си избирам хората според това дали са ''батковци'' ...''богати батковци'' ''малчовци'' и т.н... И не знам ДРУГИТЕ жени кво искат,ама аз съм момиче на 16 години и говоря това,което мисля сега! Особено на тия години... какви пари,какви 5 лева? Любовници,пари... абеее много филми гледате... На тия години най-малко ме интересуват парите на момчето. Когато му дойде времето да живея с някой,тогава ще се говори за парите ни и това НЕ значи,че ще зарежа човек,заради това!

Като се почнете с тоя ваш 21 век...ти па ше кажеш,че не мога да живея както аз искам и да имам мои виждания за нещата!
Няма кво да обяснявам..камо ли на някакви непознати тук...

Парите имат значение,за да живееш добре естествено,но нещата си имат граница...и тъй като форума е ТИЙН това,за което тука се говори са едни прищявки! Мен те не ме интересуват
(а и ти мислиш,че казваме,че ВСИЧКИ богати мъже са тъпаци... еми то няма да се лъжем,че основното впечатление е такова,но не казвам и че няма изключения Просто се опитвам да кажа,че не съдя по това!!!