Намирам се за хубаво момиче. А като се запознах с мъжа бях и 5-6 кила по-слаба..........Направо секси парче.
Той беше скромен, леко свит, затворен, без приятели, без кола, у тях живеят 3 поколения народ, а финансовите му средства са доста ограничени. Често сме сядали на по 1 чай или 1 топло мляко вечер. Не ми пука за тези неща. Харесала съм го заради друго и го обичам, защото НЕ Е такъв, какъвто описва авторът. Познавам доста момичета, които няма да се водят по такива неща. За жалост са над 20 години.
Друг е въпросът, че сега искам да изкарва повечко пари, за да можем да се отделим. но не заради лукс или гъзария, а просто защото искам финансова стабилност.....
jane_17 от какъв зор той трябва да е силната половинка? Къде го пише? Аз мисля, че съм по-силната половинка и съм искала връзка, в която да дърпам конците. Естествено с времето нещата се уравновесяват, но не искам да се чувствам слаба и беззащитна пред някой мъж. Не искам мъж над моето ниво. не искам и под моето. Искам партньор, с еднакво образование, разбирания и стремежи.