jane_17, в тийн годините едва ли много хора имат своя кола. Ако ти имаш такава, а си на 18-19, то тя вероятно ти е купена от родителите. Същото важи и за мъжа до теб (ако е на тези години). Колата не показва неговото или твоето материално състояние, а на семейството ви.
Кака ми се омъжи за момче с пари, кола, жилище и всичко. Но той нямаше хъс и амбиция и си креташе на службица за по 200 лв на месец. Тя остана за 1 година без доходи (удължиха й доктуратнурата, докато защити, докато я назначат......). Буквално нямаше какво да ядат. Родителите помагаха, ама нали са отделно-не може съвсем да ги издържат. Баща му беше уволнен и започна да работи на друго място и той за жълти стотинки....От многото им пари, коли и жилища двамата с кака нямаше какво да ядат...
От друга страна баща ми е бил от бедно семейство. Докато е учел за му давали по 15 лв на месец, като 10 са били за квартира. Мога да кажа, че сега имаме добро материално състояние...
Мисълта ми е, че парите се толкова непостоянно и преходно нещо, колите се чупят, жилищата-обезценяват в условията на криза. Важен е човекът до теб. Ако той е умен и амбициозен няма да те остави гладна, жадна и гола. Парите и материалното положение като цяло са много лош критерий при избора на партньор.