- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Финансовата страна на любовта
Еми мойто момченце....мен много неща,които са типични за ''21 век'' не ме засягат,повярвай...И не скачам на ничие пишле,не си избирам хората според това дали са ''батковци'' ...''богати батковци'' ''малчовци'' и т.н... И не знам ДРУГИТЕ жени кво искат,ама аз съм момиче на 16 години и говоря това,което мисля сега! Особено на тия години... какви пари,какви 5 лева? Любовници,пари... абеее много филми гледате... На тия години най-малко ме интересуват парите на момчето. Когато му дойде времето да живея с някой,тогава ще се говори за парите ни и това НЕ значи,че ще зарежа човек,заради това!Първоначално написано от Alabalaportokala
Като се почнете с тоя ваш 21 век...ти па ше кажеш,че не мога да живея както аз искам и да имам мои виждания за нещата!
Няма кво да обяснявам..камо ли на някакви непознати тук...![]()
Парите имат значение,за да живееш добре естествено,но нещата си имат граница...и тъй като форума е ТИЙН това,за което тука се говори са едни прищявки! Мен те не ме интересуват
(а и ти мислиш,че казваме,че ВСИЧКИ богати мъже са тъпаци... еми то няма да се лъжем,че основното впечатление е такова,но не казвам и че няма изключенияПросто се опитвам да кажа,че не съдя по това!!!
това мнение го подкрепям.. и според мен на 15-16 години е абсурдно да се говори за момичета материалистки .. въпреки че съществуват ...Първоначално написано от Darkkiss
Ако не беше завършил със "ВИЕ СТЕ ЖАЛКИ к**ви" поста си, определено щеше да си ми се издигнал в очите
А и относно селяните в София.. според мен няма значение от къде идваш... може да си от най, най, най дълбоката провинция... важно е какъв манталитет носиш'Щото може роднините ти да са софиянци до 10то коляно.. но да си израстнал в циганската част на *Филиповци* и цял живот да са работили в *Чистота* нали така..
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Парите почват да имат значение когато нещата станат сериозни и искате да живеете заедно и да създавате семейство.
Бившия ми приятел имаше кола, изкарваше си доста добри пари и общо взето доста ме е глезил обаче не съм го харесала заради това и не бях с него почти 3 години само заради колата му![]()
В момента ми е все едно дали мъжът в който ще се влюбя има или няма кола и пари. Важното е да е амбциозен и да отговаря на моите критерии. Даже за външния вид не ми пука ако има хубаво излъчване и е мил. Много съм толерантна относно материалното и външноста...
та ти дори не го прочете бе идиот ли си... точно тъпите селянки на по 15-16 са материалистките..Първоначално написано от jane_17
Първоначално написано от Darkkiss
Извинявай ама ти коментар без да обидиш някой можеш ли да напишеш???? Много добре разбрах за какво говориш.. ти явно не си прочел тва, което аз написах! коментара ми за манталитета е въз основа на това изречение: *ПОСЛЕ ДА УТОЧНИМЕ ЧЕ ПОНЕЖЕ ВСИЧКИ СКАПАНИ СЕЛЯНИ ДОЙДОХТЕ В СОФИЯ И СОФИЯ СТАНА АД ЗА ЖИВОТ* и за да ти го кажа по-опростено.. ще пробвам с други думи -> не е задължително да идваш от провинцията, за да си селянин... може да си такъв и ако си си кореняк софиянец... А София, че е пълна със селяндури.. няма спор(а бтв: разлика м/у селянин и селяндур има ! )
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
НЕ НЕ МОГА АЗ ОБИЧАМ ДА СЕ ЗАЯЖДАМ И ДА ОБИЖДАМ ХОРАТА... НЯКСИ ТАКА СЕ НАСЛАЖДАВАМ...Първоначално написано от jane_17
А ИНАЧЕ СЕЛЯНИН = ЧОВЕК ОТ СЕЛО
КАК АКО СИ ЧИСТОКРЪВЕН СОФИАНЕЦ КАТО МЕНЕ МОЖЕ ДА СИ СЕЛЯНИН БЕ МАМА ТИ ТИ САМА ЛИ СИ ПРОТИВОРЕЧИШ?
НЕ НЕ МОГА АЗ ОБИЧАМ ДА СЕ ЗАЯЖДАМ И ДА ОБИЖДАМ ХОРАТА... НЯКСИ ТАКА СЕ НАСЛАЖДАВАМ...Първоначално написано от jane_17
КАК АКО СИ ЧИСТОКРЪВЕН СОФИАНЕЦ КАТО МЕНЕ МОЖЕ ДА СИ СЕЛЯНИН БЕ МАМА ТИ ТИ САМА ЛИ СИ ПРОТИВОРЕЧИШ?
току що доказа какПървоначално написано от Darkkiss
![]()
между другото се пише софиЯнец.. а не софиАнец![]()
![]()
СЕЛЯНКО И ТИ НЕ СИ ПО ГРАМОТНАПървоначално написано от jane_17
po tvoita logika nqma kak da sum selqnka za6toto rodninite mi do 15to kolqno sa ot sofiqПървоначално написано от Darkkiss
puk i.. ne sum 4ovek, koito moje6 da obidi6 otnosno gramatika i punkuaciq.. 1vite 4 klasa, kogato tiq elementarni pravila se u4at, ne mi lipsvat .. ako iska6 da mi kaje6 ne6to.. davai li4no, 4e samo spamim na 4oveka temata
ohoho izvinqvai 4e az ne sum imal BEL v daskalo i pak sum leko po gramoten ot tebe deto mama i tati sa u4iteli...Първоначално написано от jane_17
vij sega... BEL vsi4ki sme imali.. interesno na koi mu e vlqzlo ne6to v glavata.. i na koi ne...Първоначално написано от Darkkiss
tva na6te kakvi sa teb vuob6te ne te kasae... i ne vijdam do sega s ne6to da si mi pokazal kolko si gramoten... pak ti kazvam.. ako ima6 da mi kazva6 ne6to.. mi go kazvai li4no.. ne e nujno vsi4ki da ti 4etat zakostenelite vuzgledi otnosno jivota... i lipsata na normalno povedenie 6to se otnasq do otno6eniqta ti s horata! ei takiva kato teb... mi ubivat cqlata gordost, 4e sum bulgarka.. kvo si ostava za sofiqnka.... [ako nqkoi q 4ete taq karanica ve4e e napravil razlikata m/u selqnin i selqndur
]
Майната им на парите![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Първоначално написано от SunSmile
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Първоначално написано от krem4et0
Браво!!Браво!!!Еманципация!!! Ръкопляскам!
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
К'ва страна каза,че аз такава не познавам?То и не съществува де...има разлика между любов и използване според мен.