ДАМИ И ГОСПОДА
ПРОЧЕТОХ САМО ПО 1-2 ИЗРЕЧЕНИЯ НА ПОСТ...
НЕКА СЕГА ДА МИСЛИМЕ ТРЕЗВО
НА 15-6 ГОДИНКИ КАКВА КОЛА КФИ 5 ЛВ ИСКАТЕ? КАКВИ ПАРИ КАКВИ ГЛУПОСТИ? АКО МОМИЧЕТО Е НА 15-6 И ИЗЛИЗА С НЕКОЙ НА ПО 23-5(КОЕТО Е МОДЕРНО В БГ) ИЗЛИЗА ЧЕ МОМЧЕТО Е ПЕДОФИЛ(КОЕТО Е ФАКТ) И ЧЕ МОМИЧЕТО Е СУПЕР ПРОСТО(КОЕТО ПАК Е ФАКТ) ЗА СЪЖАЛЕНИЕ В БГ 90% ОТ МОМИЧЕТАТА КОЙТО ПОЗНАВАМ СА ТАКА...
СЕГА ПРЕДСТАВЕТЕ СИ МОМЧЕТО НА 15-6 ГОДИНИ КАК СЕ ЧУВСТВА ЗА ТОВА ЧЕ ШИБАНИТЕ ПАЧИ НЕ ИСКАТ ДА СЕ КАЧЪТ В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ ИЛИ НЕ ИСКАТ ДА ХАПНАТ 1 БАНИЧКА...
НЕ ЗНАМ ЗА ВАС МА ЗА МЕНЕ ВРЪЗКАТА = ДА БЪДЕТЕ ЗАЕДНО И ДА ВИ Е ГОТИНО НЕЗАВИСИМО КАКВО ПРАВИТЕ
В БГ ОБАЧЕ ЗА ВАС Е ДА ИМА КОЛА И ПАРИ...
Е ИЗВИНЕТЕ МЕ НО 95% ОТ СЕЛСКИТЕ РЕИНДЖАРИ ДЕТО КАРАТ НА ТАТИ БМВ ИЛИ АУДИ-ТО ДЕТО Е НА ПО 25-6 ГОДИНИ СА ПО МАЛКО ХОРА ОТ МОМЧЕТО КОЕТО Е НА 15-6 И ИСПОЛЗВА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ. ДА НЕ ГОВОРИМЕ ЧЕ ТАЯ КОЛА Е САМО МАРКА НИЩО ДР И КАТО НЕ Е ТВОЯ СИ НЕКЪФ ПОЗИОР...
КАТО СТАНЕ ДУМА И ЗА ПАРИ ПОДЯВОЛИТЕ КОЙ ЗДРАВО МИСЛЕЩ ЧОВЕК ЩЕ ИСКА ДА СИ ДАВА ВСИЧКИТЕ СИ ПАРИ ЗА НЕКФА ПИКЛИЧКА ОСОБЕНО КАТО ТАЯ ПИКЛИЧКА Е С НЕГО ЗАРАДИ ПАРИТЕ...
И ПОСЛЕ ДА УТОЧНИМЕ ЧЕ ПОНЕЖЕ ВСИЧКИ СКАПАНИ СЕЛЯНИ ДОЙДОХТЕ В СОФИЯ И СОФИЯ СТАНА АД ЗА ЖИВОТ МИ КАЖЕТЕ С ТАЗИ КОЛА КЪДЕ ТОЧНО ЩЕ ОТИДЕ? КЪДЕ ЩЕ Я СПРЕ? И КАКВО ТОЧНО ЩЕ НАПРАВИ?
НЕ ЗНАМ ЗА ВАС МА ТАКА КАТО ВИ ГЛЕДАМ СПОРА
АЗ СМЯТАМ ЧЕ МОМЧЕТО НА 15-6 ГОДИНКИ ДЕТО ИМА 2 ЛЕВА В ДЖОБА СИ Е КЛАСИ НАД СЕЛСКИЯ РЕИНЖАР С БМВ-ТО НА ТАТИ
И ПОНЕЖЕ 90% ОТ ВАС ЩЕ МИ ИГНОРИРАТ ПОСТА И ОЩЕ 9% НЯМА ДА ГО РАЗБЕРАТ МОЛЯ ПРОСТО НЕ МЕ НАПАДАЙТЕ
ИСКАМ 1 НЕЩО ДА ВИ КАЖА
ВИЕ СТЕ ЖАЛКИ к**ви!!!
това мнение го подкрепям.. и според мен на 15-16 години е абсурдно да се говори за момичета материалистки .. въпреки че съществуват ...
Ако не беше завършил със "ВИЕ СТЕ ЖАЛКИ к**ви" поста си, определено щеше да си ми се издигнал в очите
А и относно селяните в София.. според мен няма значение от къде идваш... може да си от най, най, най дълбоката провинция... важно е какъв манталитет носиш 'Щото може роднините ти да са софиянци до 10то коляно.. но да си израстнал в циганската част на *Филиповци* и цял живот да са работили в *Чистота* нали така..
та ти дори не го прочете бе идиот ли си... точно тъпите селянки на по 15-16 са материалистките..
Извинявай ама ти коментар без да обидиш някой можеш ли да напишеш???? Много добре разбрах за какво говориш.. ти явно не си прочел тва, което аз написах! коментара ми за манталитета е въз основа на това изречение: *ПОСЛЕ ДА УТОЧНИМЕ ЧЕ ПОНЕЖЕ ВСИЧКИ СКАПАНИ СЕЛЯНИ ДОЙДОХТЕ В СОФИЯ И СОФИЯ СТАНА АД ЗА ЖИВОТ* и за да ти го кажа по-опростено.. ще пробвам с други думи -> не е задължително да идваш от провинцията, за да си селянин... може да си такъв и ако си си кореняк софиянец... А София, че е пълна със селяндури.. няма спор (а бтв: разлика м/у селянин и селяндур има ! )
НЕ НЕ МОГА АЗ ОБИЧАМ ДА СЕ ЗАЯЖДАМ И ДА ОБИЖДАМ ХОРАТА... НЯКСИ ТАКА СЕ НАСЛАЖДАВАМ...
А ИНАЧЕ СЕЛЯНИН = ЧОВЕК ОТ СЕЛО
КАК АКО СИ ЧИСТОКРЪВЕН СОФИАНЕЦ КАТО МЕНЕ МОЖЕ ДА СИ СЕЛЯНИН БЕ МАМА ТИ ТИ САМА ЛИ СИ ПРОТИВОРЕЧИШ?
току що доказа как
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....