.
Затворена тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 135

Тежи ми на съвестта...

Искам да ви споделя нещо което ми тежи на съвестта от половин година..не искам съвет, не искам нищо...просто искам да го споделя с някого...
    Имам прекрасна приятелка от година и нещо която страшно много обичам, аз съм на 21 а тя на 17, с такова момиче като нея не съм бил никога! Дава всичко само да е с мен! Никога не ме е лъгала, никога не ми е казала и дума на въпреки...просто приятелка мечта.
    Един ден не ми се обади и ме помоли да я закарам до центъра защото имала среща с някакви момичета и закъснявала вече, отидох да я взема, но тя не беше сама а със неината приятелка Нина. Бях виждал и преди, на кафета беше идвала с нас няколко пъти, но никога не съм и обръщал кои знае какво внимание.
    Но този път като я погледнах все едно някои ме удари с нещо по главата..
    Това момиче имаше невероятно излъчване и се чудех на себе си как не съм го забелязал до сега..Започнах да си търся причини да изляза с тях, едва ли не - влюбих в това момиче от пръв поглед...беше невероятна, направо оставах без думи като я погледнех...
    Това се случи през лятото, Юли месец мисля че беше, защото 2-3 седмици след това заминавахме на море, и щеше да ходим аз, диди (така се казва приятелката ми), въпросната Нина и още 1 приятел с неговата приятелка.
    Аз, Диди и Нина щяхме да тръгнем на 6-ти Август, а тоя приятел и неговата приятелка на 8-ми понеже беше на работа.
    Приготвихме се, всичко беше ок, но на приятелката ми майка и влезе спешно в болница на 5-ти.. и тя нямаше как да тръгне, мислихме го, кумихме го и в крайна сметка аз и Нина трябваше да тръгнем на 6-ти а Диди, Венци и приятелката му щяха да тръгнат на 8-ми, защото нямаше как да остави майка си.
    Беше ми много кофти че стана така, но от друга страна щях да бъда само със Нина и това ме радваше колкото и неправилно да беше..
    Дойде въпросната вечер, натоварихме колата и тръгнахме...Живея на 500км от Варна така че пътя ни беше дълъг, говорихме си, оказа се много ама много весело и забавно момиче, просто беше невероятна!
    Стигнахме на 7-ми сутринта, настанихме се, взехме си по 1 душ, и в момента в който излезе от банята и я видях имах чуството че сърцето ми ще се пръсне...това момиче беше невероятно - бях влюбен в най-добрата приятелка на приятелката си..
    Легнах да почина малко, точно бях задрямал и усетих как някои ляга на леглото до мен...обърнах се и видях Нина - целуна ме...не се дръпнах а отвърнах, в следващия момент правих най-хубавия секс в живота си! Беше прекрасно..но след това започнаха угризенията, не исках да причинявам това на Диди, но беше по-силно от мен! Заспахме и двамата, събудихме се чак вечерта, случката се повтори, бях като в приказка...не мога да го опиша...
    Вечерта отидохме на плажа и се къпахме в морето, луната, плажа, все едно бях в някой филм, не вярвах че такова нещо се случва на мен, погледа на това момиче можеше да ме накара да убия човек!
    Прибрахме се, пак секс...говорихме си цяла нощ, обясних и че обичам Диди и не искам да я оставям, тя се разплака, каза че това е най-долната постъпка която някога е правила, те са израснали заедно, каза че се чуства ужасно, но само като съм я погледнел съм я карал да се разтапя...
    Съмна се, чух се с Диди и Венци по телефона, бяха тръгнали вече, с Нина се възползвахме от последните ни мигове сами. Вечерта остатъка от компанията пристигна, правех се че нищо не е станало и за мое учудване се справях много добре, целувах Диди, но в главата ми беше Нина, не можех да спра да мисля за станалото, Излизахме всички заедно, Нина ме гледаше с един тъжен поглед, като я видех и ми идваше да и се нахвърля..
    Тръгнахме да се прибираме, в моята кола бяхме аз, Нина и Диди, по пътя пуснаха песента на която с Нина първият път се целунахме - "Enrique Iglesias - Be With You" погледнах в огледалото и видях че Нина плаче, сърцето ми се сви на топка...в гърлото ми заседна буца, Диди я попита какво става, но Нина отсече - "Нищо, просто спомени..."
    Не продумахме на пътя за вкъщи.
    2 дни след като се прибрахме Нина ми беше намерила номера и в 2 през нощта ми звънна, първо ме попитам сам ли съм, и след като получи положителен отговор се разплака по телефона, каза ми не че не може да спре да мисли за мен, че тези мигове дето сме прекарали заедно там няма да ги забрави никога, облякох се и отидох да я взема, отидохме вкъщи, пуснахме си нашата песен и пак правихме най-хубавия секс на света!
    Виждахме се всяка вечер, след като изпратех Диди, отивах да взема Нина, вече ме беше срам да погледна Диди в очите, обичах я, но бях влюбен и в нина, карахме го така около месец, и накрая не издържах и приключих всякакви взаимоотношения с Нина, казах и че не мога да продължавам да лъжа приятелката си и че това не е редно...плакахме и двамата тогава, но знаехме че така трябва...
    Диди така и никога не разбра за случилото се..още ми тежи на съвестта за случилото се, не мога да спра да мисля за Нина, срещахме се няколко пъти след това в компанията на Диди, но не говорехме един с друг...все още сърцето ми се свива като се сетя за прекрасното момиче с което прекарах най-хубавия 1 месец в живота си...все още получавам SMS-и от интернет нощем със съдържанието -"Никога няма да те забравя", все още скрит номер ми звъни нощем и като вдигна мълчи...но това май ще си остане само една лятна авантюра...
    Благоря на тези които го прочетоха!

Ти си моя зъл идол!
    An Evil Man

Нямам думи какви егоисти са хората...да нямаш доверие на никой в днешно време брат4е....няам думи за таа история...просто нямам

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Съжалявам,но наистина нямам нерви да го изчета.
    Накратко - спал е с аверката на гаджето си , после е прекратил сякакви контакти с нея ( не с гаджето си , а с другата) , но сега още нещо го пробождало , като се сетил за нея ..

Град
    бълХаристан
    звучи измислено, а ако е вярно си слаб щом не можеш да устоиш на изкушението. аз лично и с 5 голи манекенки да съм в една стая ако обичам някоя ще седя в ъгъла и ще решавам кръстословица без да гледам. случвало ми се е да отказвам на една напориста защото си имах приятелка...

Град
    Paradise
    Мразя те!!!!! Дано гориш в ада!!!!!
    Най-боли, когато ти изневери с най-добрата приятелка! Случвало ми се е и е най-болезненото нещо на света може би след смъртта на любим човек!!!! Разкъсва отвътре!!!! И какво като съжеляваш и имаш угризения??? Направил си го нали???? Ако Диди някога разбере ще страда невероятно много!!!
    Ебаси хората, ебаси приятелите, гаджетата и тн!!!!
    Толкова ли няма истинска любов и честност за вас бе хора!!!!!!???
    Толко ли не може да сте само с хора, които наистина обичате и да не кръшкате и то с приятелките им????

Град
    Paradise
    ПП. Сори за злобното мнение, ама го мразя тоя.

Град
    На Предника на Географията
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    аз лично и с 5 голи манекенки да съм в една стая ако обичам някоя ще седя в ъгъла и ще решавам кръстословица
    Е тва беше умна мисъл
    +1
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Град
    Дълбините на канала :D
    Мерси за пояснението
    Ебаси...поредния неориентиран кретен...и кво те пробожда-колики?

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от waaaagh
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    аз лично и с 5 голи манекенки да съм в една стая ако обичам някоя ще седя в ъгъла и ще решавам кръстословица
    Е тва беше умна мисъл
    +1
    Мда така е...

genius ?!?

An Evil Genius
    An Evil Man

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Мразя те!!!!! Дано гориш в ада!!!!!
    Най-боли, когато ти изневери с най-добрата приятелка! Случвало ми се е и е най-болезненото нещо на света може би след смъртта на любим човек!!!! Разкъсва отвътре!!!! И какво като съжеляваш и имаш угризения??? Направил си го нали???? Ако Диди някога разбере ще страда невероятно много!!!
    Ебаси хората, ебаси приятелите, гаджетата и тн!!!!
    Толкова ли няма истинска любов и честност за вас бе хора!!!!!!???
    Толко ли не може да сте само с хора, които наистина обичате и да не кръшкате и то с приятелките им????
    Очевидно си го изпитала Доста неприятно звучи За съжаление никой не е застрахован от подобно двойно предателство

Град
    Цитирай Първоначално написано от Vutov
    Требвало е да боцнеш и на твоя приятел приятелката
    Евала браво!
    Такива като тебе да има повече а не слъзливи гейове
    Хич да ти не е зор, могъл - е***
    Не сте наред

Живота си е*ало майката брато
    Но не мислете, че повечето от вас няма да постъпят така... Всъщност помислете си и ще стигнете до отговора!

Еvil Inside
    An Evil Man

Град
    Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    Живота си е*ало майката брато
    Но не мислете, че повечето от вас няма да постъпят така... Всъщност помислете си и ще стигнете до отговора!

Еvil Inside
    Еми аз, лично не бих постъпил така, за разлика от някой хора...

Сърцето не пита!!! Целият ни живот и всички влюбвания, които ни се случват, не стават без причина, случват се за да намериш истинската любов сред хилядите... Ако т'ва между вас е било толкова силно и прекрасно е трябвало да останеш с нея и да прекратиш отношенията с Диди!!! Не се самосъжелявай ами би трябвало да те е яд, че си изпуснал Нинчето!!!

Сори за критичното менение, но си е моето!!! Псувайте ме колкото щете

Peace \\//

Град
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Евала браво!
    Не сте наред
    Аре бе верните...пффф
    Ти се разкрачи некоя пичка па да те вида тогава...
    Много знаете да критикувате иначе!
    Това, че ти си такъв не значи че и аз съм такъв бе ... мислиш ли, че не съм имал възможност да е** някоя ?... просто искам първия път да бъде с човек, когото обичам, а не с някоя там си, която даже не познавам... !!!! недей да съдиш хората без да ги познаваш...

Град
    Paradise
    Комплексарска история... На някои им трябва да е*ът много жени, за да се успокояват, че са велики, а всъщност са въздух под налягане.

Град
    Евала браво!
    Не сте наред
    Аре бе верните...пффф
    Това, че ти си такъв не значи че и аз съм такъв бе ... мислиш ли, че не съм имал възможност да е** някоя ?... просто искам първия път да бъде с човек, когото обичам, а не с някоя там си, която даже не познавам... !!!! недей да съдиш хората без да ги познаваш...
    Амайко...
    Той още не е топнал чушката
    Позачакай да видиш какво е добро младежо па тогава ми говори
    На колко си? 14?15?
    хахаххах ... смешен си знаеш ли ?
    14-15

Мерси за пояснението
    Абсолютно съм съгласен.

Град
    Евала браво!
    Не сте наред
    Аре бе верните...пффф
    Амайко...
    Той още не е топнал чушката
    Позачакай да видиш какво е добро младежо па тогава ми говори
    На колко си? 14?15?
    хахаххах ... смешен си знаеш ли ?
    14-15
    Не сериозно питам? Не си ли топил наденицата още?
    Не, не съм... можеш да се хилиш, колкото си искаш... но просто не виждам какво му е похвалното в това да изневериш на приятелката си...

Комплексарска история... На някои им трябва да е*ът много жени, за да се успокояват, че са велики, а всъщност са въздух под налягане.
    Не просто някой знаят че е още рано за глупусти като "ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ НА ЖИВОТА МИ" "THE ONE AND ONLY". Време е и вие да се осъзнаете

А костадине трябваше да се досетя по-рано че си девствен... Това обяснява много работи
    An Evil Man

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от Glorious
    Мерси за пояснението
    Абсолютно съм съгласен.
    С теб винаги сме на едно мнение

Град
    Не просто някой знаят че е още рано за глупусти като "ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ НА ЖИВОТА МИ" "THE ONE AND ONLY". Време е и вие да се осъзнаете

А костадине трябваше да се досетя по-рано че си девствен... Това обяснява много работи
    ... добре значи според теб след, като "топна чушката" ще тръгна да изневерявам на приятелката ли си бе? вие хора нещо ви хлопат дъските... проблема ви е че сте просто едни бройкаджии... а бе вие си знаете...

Зна4и никой не ви кара да имате сериозни връзки,но като имате такива и казвате на 4овека до себе си 4е го оби4ате и 4е той е "ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ НА ЖИВОТА МИ"...ае моля ти се,за кфо са ви връзки кат само изневерявате обяснете ми???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си