.
Затворена тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 135
    а на автора като толко много му тежи на съвестта ...да се засили с всичка сила и да се удари в най-близката стена аман от боклуци

Сещаш ли се, че всяка вечер боб не може да се яде?
    Това ми припомня една велика мисъл "Най-обичам боба, леба и да е*а!"
    An Evil Man

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Цитирай Първоначално написано от Glorious
    Мерси за пояснението
    Ебаси...поредния неориентиран кретен...и кво те пробожда-колики?
    Абсолютно съм съгласен.
    С теб винаги сме на едно мнение
    Да случва се.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    Сещаш ли се, че всяка вечер боб не може да се яде?
    Това ми припомня една велика мисъл "Най-обичам боба, леба и да е*а!"
    вие сте просто едни бройкаджии... това е

Град
    Destanation unknown ((:
    Оффф .. аре спрете да се излагате всички !
    Vutov, това , че имаш различно мнение, не значи, че трябва да го налагаш . ОК, за теб може да е яко да си ебеш всяка втора путка, която ти се изпречи на пътя, но за други това не е , сеш се?! Има нещо на тоя свят наречено "принципи".
    Не се мислете за велики след поредната ви бройка !

Именно тук е разликата между връзка и брак... Въпреки и че при брака се изневерява... Смятай щом баща ти може би изневерява на майка ти, за какво спорим ?!? А и ако си мислите, че тези любими ваши гаджета не ви изневеряват... Последната мацка с която си легнах си има приятел от 4 месеца... Ти смятай за какво иде реч
    An Evil Man

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Доста грубо от товя страна.Това е най-лошото,което можеш да причиниш...изневериш и то не с които ида е,а с най-добрата приятелка на гаджето си.От една страна те разбирам,понякога страстта надделява.Макар да обичаш човека до себе си,да има другкоито да те кара само с поглед да полудяваш.Ок първият път случило се е,но не мога да разбера след,като и двамата сте осъзнавали,че ще нарните въпросната Диди,защо продължихте цял месец? Веднъж направил си грешка случило се е изневерил си не те оневинявам,но да го приемем,че си се отдал на страстта,но защо си продължил цял месец,това за мен е подло.Подло от твоя страна,като гадже и още по -подло от страна на Нина.И това е най-добрата и приятелка,не искам да знам тогава какви ще са и враговете.Хубавото е,че поне си имал капчица уважение към Диди и си прекратил всичко.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Съжалявам,но наистина нямам нерви да го изчета.
    Накратко - спал е с аверката на гаджето си , после е прекратил сякакви контакти с нея ( не с гаджето си , а с другата) , но сега още нещо го пробождало , като се сетил за нея ..
    Мерси за резюмето

по темата: изповядай се
    nicolepcd

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Именно тук е разликата между връзка и брак... Въпреки и че при брака се изневерява... Смятай щом баща ти може би изневерява на майка ти, за какво спорим ?!? А и ако си мислите, че тези любими ваши гаджета не ви изневеряват... Последната мацка с която си легнах си има приятел от 4 месеца... Ти смятай за какво иде реч
    Легнал си с нея, и щом ти е пуснала, значи всички ще ти пуснат ли бе? не всички са като тая дето си на**** ...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ъъъ,аз май съм единствената която ще те подкрепя или по-точно ще те разбера...
    Разбирам те,не защото съм изневерявала на гаджето си,а защото бях Нина в твоята история.Боже,никога няма да забравя тръпките които изпитвах,това невероятно чуство...И моят случай беше такъв,човека с когото имах такава връзка прибираше приятелката си и след това аз отивах у тях.
    Нищо не те управдава освен това,че си човек,а именно хората правят такива неща,точно такива.

Вси4ко се връща само тфа щи кажа ;] сега на тебе не ти пука но ше дойде момент в който на някой на който държиш няма да му-това е реалността

Vutov, това , че имаш различно мнение, не значи, че трябва да го налагаш . ОК, за теб може да е яко да си ебеш всяка втора п***а, която ти се изпречи на пътя, но за други това не е , сеш се?! Има нещо на тоя свят наречено "принципи".

Чакай малко... никой не говори за бройкане!!! Прочети първо кво е написал автора, прочети какво се пишеше в темата до сега и ти изведнъж изкривяваш всичко... принципи... ами по принцип когато човек е гладен яде нали ?!? Значи когато на човек му се е*е се е*е Не може примерно да не ядеш, защото има риба, а ти обичаш пържени картофи / Образно казано /

Както казах и по-горе вие като не изневерявате, не значи че вашата половинка го прави! Think about it...
    An Evil Man

Град
    Destanation unknown ((:
    Vutov, това , че имаш различно мнение, не значи, че трябва да го налагаш . ОК, за теб може да е яко да си ебеш всяка втора п***а, която ти се изпречи на пътя, но за други това не е , сеш се?! Има нещо на тоя свят наречено "принципи".

Чакай малко... никой не говори за бройкане!!! Прочети първо кво е написал автора, прочети какво се пишеше в темата до сега и ти изведнъж изкривяваш всичко... принципи... ами по принцип когато човек е гладен яде нали ?!? Значи когато на човек му се е*е се е*е Не може примерно да не ядеш, защото има риба, а ти обичаш пържени картофи / Образно казано /

Както казах и по-горе вие като не изневерявате, не значи че вашата половинка го прави! Think about it...
    Чакай, че като прочетох Think about it и се сетих за една песен Та .. говоря ти за бройки , шото точно това е била Нина за .. аве за автора - бройка ; )
    Ама ако си наистина гладен и риба ше ядеш

хахаха, тва ако е бройка, аз съм водопроводчик...
    An Evil Man

Град
    Destanation unknown ((:
    Хубаво , а какво е?

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Vutov
    Требвало е да боцнеш и на твоя приятел приятелката
    Евала браво!
    Такива като тебе да има повече а не слъзливи гейове
    Хич да ти не е зор, могъл - е***
    хах това ли е истинския мъж според тебе?!...тоя дето кръшка и лъже уж момичето ,което обича?!...
    нещо си в голяма заблуда моето момче...
    Истинския мъж е този,който може да обича,и който е обичан..
    ткв,който може да задържи едно момиче до него...а не тъп бройкаджия..

А ДО ЧОВЕКА НАПИСАЛ ТЕМАТА...
    ти си един долен мухал,който явно не умее да мисли с горната си глава..а мисли само с ХУ* си....
    върви си го начукай простак...

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    звучи измислено, а ако е вярно си слаб щом не можеш да устоиш на изкушението. аз лично и с 5 голи манекенки да съм в една стая ако обичам някоя ще седя в ъгъла и ще решавам кръстословица без да гледам. случвало ми се е да отказвам на една напориста защото си имах приятелка...
    Офффф, ти не си добре В стая с 5 жени кръстословица ще ми решава Ако бях на твое място... ако искаха да правят секс... е то е ясно - щях да си рисувам депресантски неща

Хубаво , а какво е?
    daaaaaaaamn то си го пише човека... Имало е страст, чувства и силно обвързване... Бройкането е просто когато на единия / или на 2мата / не им пука особенно един за друг. Или за вас бройкане е всеки полов акт, който не е съпътстван от половин годишна връзка, изпълнена с подаръци и хомосексуално държане от страна на момчето...
    А до това че всеки си намира майстора ми е ясно И я чакам моята майсторка
    An Evil Man

Град
    Destanation unknown ((:
    Хубаво , а какво е?
    daaaaaaaamn то си го пише човека... Имало е страст, чувства и силно обвързване... Бройкането е просто когато на единия / или на 2мата / не им пука особенно един за друг. Или за вас бройкане е всеки полов акт, който не е съпътстван от половин годишна връзка, изпълнена с подаръци и хомосексуално държане от страна на момчето...
    А до това че всеки си намира майстора ми е ясно И я чакам моята майсторка
    Чувства ?! Какви чувства бе , мен ? Те са се познавали от 1 ден ?!

Град
    Дълбините на канала :D
    Леле къв спам му ударихте

Да ама явно тя го е привли4ала пове4е от приятелката му

hottie
    Guest
    Стана ми много тъно като прочетох историята ти. Колкото и да те упрекват другите те едно не се сещат - ти си човек и то с ччувства, а чувствата не се контролират. Никога не можеш да бъдеш сигурна дали другия или ти самия няма случайно да се влюбиш...а когато се случи вече не си с разума си. Това чувство е неконтолируемо.
    Ти си избрал приятелката ти , но си задай въпроса - с нея ли искаш да си винаги, защото те обича или искаш да рискуваш с това момиче Нина в името на взаимната любов? Защото ако ще си с приятелката ти, но мислиш за друга няма смисъл от всички тези мъки.

Леле такъв е живота ... ако бях на място на приятелката ти Незнамм,щях да побеснея ! Вие всички момченца недорасли ... щом е за бройката и за славата .. след време ще се влюбите и яката мацка до вас ще ви ЗА*БЕ .. ама като по филмите и после ще ни пишете сърцераздирателни съжаления !! Изкушение - изкушение , но аз в твоите действия нe виждам мъжкарство ..... ако толкова тe гризе съвестта и искаш тая К**ВА "най-добрата" приятелка ... кажи на момичето си и дано не те е обичала много ! Винаги ще има такива ... мачовци и "най-добри" приятелки !....... зле е работата

П.С : Щом тази която и се води на момичето най-добра приятелка и с която си бил .. чувстваш нещо необяснимо Ок .. но след време ще ти се върне , защото трябваше да се въздаржиш .. поне най-малко от уважение

Re: Тежи ми на съвестта...

Цитирай Първоначално написано от likeno0ther
    , отидох да я взема, но тя не беше сама а със неината приятелка Нина. Бях виждал и преди, на кафета беше идвала с нас няколко пъти, но никога не съм и обръщал кои знае какво внимание.
    Но този път като я погледнах все едно някои ме удари с нещо по главата..
    Това момиче имаше невероятно излъчване и се чудех на себе си как не съм го забелязал до сега..Започнах да си търся причини да изляза с тях, едва ли не - влюбих в това момиче от пръв поглед...беше невероятна, направо оставах без думи като я погледнех...
    ...

, и в момента в който излезе от банята и я видях имах чуството че сърцето ми ще се пръсне...това момиче беше невероятно - бях влюбен в най-добрата приятелка на приятелката си..

Край на цитата А костадине, да легнах си с нея защото имах възможност. Не съм казвал че всяка ще ми пусне. Напротив, грозен съм и нямам особенно привлекателен характер, НО все пак не аз съм девствен. Просто го дадох като пример, че просто някой хора като ги сърби се почесват или намират някой да ги почеше... Може да ти звучи глупаво, но е факт!

И като тръгнете да ми говорите, вижте пак какво е писал автора... Вярвате на половинката си? И тя му е вярвала... Мисля че с по-железни доводи не може да изкочите, така че ви предлагам да легнете да поспите :P
    An Evil Man

Град
    Destanation unknown ((:
    Просто не правят разлика между любов и сексуално привличане ; )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си