.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 135

Re: Тежи ми на съвестта...

Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    Цитирай Първоначално написано от likeno0ther
    , отидох да я взема, но тя не беше сама а със неината приятелка Нина. Бях виждал и преди, на кафета беше идвала с нас няколко пъти, но никога не съм и обръщал кои знае какво внимание.
    Но този път като я погледнах все едно някои ме удари с нещо по главата..
    Това момиче имаше невероятно излъчване и се чудех на себе си как не съм го забелязал до сега..Започнах да си търся причини да изляза с тях, едва ли не - влюбих в това момиче от пръв поглед...беше невероятна, направо оставах без думи като я погледнех...
    ...

, и в момента в който излезе от банята и я видях имах чуството че сърцето ми ще се пръсне...това момиче беше невероятно - бях влюбен в най-добрата приятелка на приятелката си..

Край на цитата А костадине, да легнах си с нея защото имах възможност. Не съм казвал че всяка ще ми пусне. Напротив, грозен съм и нямам особенно привлекателен характер, НО все пак не аз съм девствен. Просто го дадох като пример, че просто някой хора като ги сърби се почесват или намират някой да ги почеше... Може да ти звучи глупаво, но е факт!

И като тръгнете да ми говорите, вижте пак какво е писал автора... Вярвате на половинката си? И тя му е вярвала... Мисля че с по-железни доводи не може да изкочите, така че ви предлагам да легнете да поспите :P
    Не вярвям на никой освен на истинските ми прятели,майка ми и себе си,и жените и мъжете са еднакво подли

Аз пък вярвам само на 2ма човека: Единия съм АЗ, другия все още незнам кой е

Прешъс мисля че 21 годишен човек може да прави тази разлика и тя се вижда от написаното, не си смучи доводи от пръстите!!! Get use to it!!!
    An Evil Man

Аз пък вярвам само на 2ма човека: Единия съм АЗ, другия все още незнам кой е

Прешъс мисля че 21 годишен човек може да прави тази разлика и тя се вижда от написаното, не си смучи доводи от пръстите!!! Get use to it!!!
    Щом е влюбен за кфо е бил с онова моми4е...само той си знае...тфа любовта е мн тъпо нещо да го ева

Любовта към всяко нещо се изразява по различен начин... Щом обичаш да слушаш хаус / примерно / защо слушаш и рап /примерно/ ?!? Става въпрос за крайности. колкото и да не искате да го проумеете е така. В днешния свят се случват такива неща. Искаш да осъждаш хората ли ? Давай...
    Някой от тези хора имат деца и продължават да изневеряват. Това по-малко хора ли ги прави ?!?

Плюс че имам една теория според която любовта и секса имат много малко допирни точки, но това е тема на друг разговор
    An Evil Man

Любовта към всяко нещо се изразява по различен начин... Щом обичаш да слушаш хаус / примерно / защо слушаш и рап /примерно/ ?!? Става въпрос за крайности. колкото и да не искате да го проумеете е така. В днешния свят се случват такива неща. Искаш да осъждаш хората ли ? Давай...
    Някой от тези хора имат деца и продължават да изневеряват. Това по-малко хора ли ги прави ?!?

Плюс че имам една теория според която любовта и секса имат много малко допирни точки, но това е тема на друг разговор
    Ха никой не е казал 4е траа да осъждаме 4овека се пак 4увствата не могат да се контролират особено щом е имало такова привли4ане,но все пак се 4удя защо не е тръгнал с таа нина

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Ами щом си казал на даен чоерк че го обичашп и т.н ... как може да изневеряваш на този човек и да излизаш под предтекст, че не ти се яде риба а пържени картофи...

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Ами щом си казал на даен чоерк че го обичашп и т.н ... как може да изневеряваш на този човек и да излизаш под предтекст, че не ти се яде риба а пържени картофи...
    Чувствата не се контролират... а в същия момент не иска да остави приятелката си защото много държи на нея и си я обича, макар и по друг начин. В случая и тримата са за оплакване.

Град
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Чувствата не се контролират... а в същия момент не иска да остави приятелката си защото много държи на нея и си я обича, макар и по друг начин. В случая и тримата са за оплакване.
    Какви чувства бе хора той я познава от 1 ден... това си е чисто сексуално привличане... а бе ... ще кажа само 1.... големи са да се оправят...

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Мразя те!!!!! Дано гориш в ада!!!!!
    Най-боли, когато ти изневери с най-добрата приятелка! Случвало ми се е и е най-болезненото нещо на света може би след смъртта на любим човек!!!! Разкъсва отвътре!!!! И какво като съжеляваш и имаш угризения??? Направил си го нали???? Ако Диди някога разбере ще страда невероятно много!!!
    Ебаси хората, ебаси приятелите, гаджетата и тн!!!!
    Толкова ли няма истинска любов и честност за вас бе хора!!!!!!???
    Толко ли не може да сте само с хора, които наистина обичате и да не кръшкате и то с приятелките им????
    И.. значи.. още след първия път ви станало гадно ама сте продължили.. Цял месец сте го прайли (с угризения), и все пак.. Еми, човече.. ти си нещастник.. Не заслужаваш приятелката си!!

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Не вярвате ли в любовта от пръв поглед ?!? Какво значение има дали я познава от 1, 10 или 434324 дни? Чувствата са си чувства, искаш или не искаш. А защо не е тръгнал не мога да кажа точно, но предполагам че е защото не е искал да разбие сърцето на приятелката си Това е нещо като благородната лъжа... Да кажем благородно премълчаване
    An Evil Man

Град
    Не вярвате ли в любовта от пръв поглед ?!? Какво значение има дали я познава от 1, 10 или 434324 дни? Чувствата са си чувства, искаш или не искаш. А защо не е тръгнал не мога да кажа точно, но предполагам че е защото не е искал да разбие сърцето на приятелката си Това е нещо като благородната лъжа... Да кажем благородно премълчаване
    Everybody is known what, is the best things for himself... I wouldn't do that...
    have a good night \/

Нз може би...аве се ми е таа 4есно казано ;д

Everybody is known what, is the best things for himself... I wouldn't do that...
    have a good night \/
    Лош английски ..
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Прочетох всичките мнения, благодаря на тези които писаха.
    Не искам съвет нито очаквам разбиране, благодаря на тези които ме разбраха, просто ми тежеше на съвестта и трябваше да го споделя с някого било то дори и някакъв форум.
    За тези които не разбраха, обичам приятелката си и то много! Не искам да я изоставям заради моментно увлечение (въпреки че се оказа че не е толкова моментно)
    Диди е прекрасен човек, и не заслужава подобно нещо!
    От друга страна Нина - абослютна нейна протовоположност! Това момиче успява да ме накара да направя и невъзможното само с един поглед...но няма значение.
    Пак благодаря на всички за коментарите!

Добре бе човек , първо не се ли притесняваш , че приятелката ти както е на 17 година не посещава тоя форум редовно и с такава лекота си ползваш имена и т.н. .. както и да е ... това настрани . Ако наистина си обичал приятелката си нямаше да постъпиш така , нз какво да ти кажа ... или това което го написа не е истина или си супер слаб .. супер долно и некоректно си постъпил и ако имаш поне малко доблест и съвест ще отидеш и да ще разкажеш всичко на приятелката си и ще сложиш край на всичко ... (тя не го заслужава но.. ) в противен случай ще живееш цял живот с тия огризения ....

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Eми...простотии.Всякви филми ги има.

Град
    у вас ;]
    towa e mnogo gadno.. daje neznam kakwo da ti kaja.. kakwoto i da kaja nqma smisul..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Град
    Destanation unknown ((:
    Aве ... истината е , че колкото и да спорим не можем да променим нищо от станалото . Нито аз мога да знам как ТОЙ се чувства, нито някой от вас. Така че ... каквото и да си говорим никога няма да успеем да разберем какво е било в главата на автора наистина ; )

have a good night \/
    Why don`t you focking learn some focking english you focking retard
    An Evil Man

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ти си много тъп бе...защо не се постави на мястото на приятелката си поне замалко?Тея глупости че я обичаш...няма смисъл да го казваш.Айде изневяра,разбирам,ама едно че е с нейна "приятелка",друго че не е веднъж а повече от месец!И много я обичаш,нали...

май нещата изглеждат гадно от женска гледна точка
    An Evil Man

Град
    Destanation unknown ((:
    май нещата изглеждат гадно от женска гледна точка
    Точно това щях да напиша

Това е така защото е няма тази солидарност и тази привързаност както е има при момчетата... Примерно ако 2ма приятели / много добри приятели/ и единия преспи с мацката на другия / ако другия не е тотално куку или не е хлътнал до уши / мисля че ще го преглътнат, докъто вие сте зли и долни, и не можете да си представите как някоя друга ще се е*е с вашия пич.

МММ май написано не звучи толкова достоверно колкото си го мислех...
    An Evil Man

Град
    have a good night \/
    Why don`t you focking learn some focking english you focking retard
    haha... you're funny you know... If you love some one, really love him, you wouldn't cheat to her... if you do it you doesn't love her, and doesn't deserve her love... ... and don't say me to learn English because your language is really bad... think about that... you need a teacher man... have a nice day...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Станалото ..станало.!Но, добрв е ч си разбрал колко подло си постъпил...Тва да го напраиш с най-добрата и приятелка е е баси тъпото чесно.Ако бях аз нямаш да те погледнна....!Случвало ми се е този човек като разбрах го намразих страшно много.А момичето..не го и погледнах
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си