.
Затворена тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 135
    yea right, regards for the translator why should i need a teacher man your mom taught me well for now
    An Evil Man

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    yea right, regards for the translator why should i need a teacher man your mom taught me well for now
    if you say something about my mother, I am gone to fuck you up get it ?

и така продължавам на БГ защото на английски не можеш да си оправиш мислите мисля че темата найстина се изчерпа и няма смисъл да се плюем / да ти се смеем на грамотността / За това стягай си багажа и газ на училище
    An Evil Man

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Цитирай Първоначално написано от mitkom89
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Everybody is known what, is the best things for himself... I wouldn't do that...
    have a good night \/
    Why don`t you focking learn some focking english you focking retard
    haha... you're funny you know... If you love some one, really love HER, you wouldn't cheat ON her... if you do it you DON't love her, and DON't deserve her love... ... and don't TELL me to learn English because your language is really bad... think about that... you need a teacher man... have a nice day...
    Иначе съм абсолютно съгласна с мненията ти и си дяволски свестен човек

Супер фен
    Не ми се е случвало,но дано и не се случи никога.Толкова долна постъпка!Като си могъл да спиш с нея...защо не можа и на приятелката си да признаеш!?Съжаляваш ... а като го направи?На всичкото отгоре няколко пъти ....
    Обичам те <3 !!!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Сигурно наистина,не ти е леко и сега...Обаче аз не разбирам как може да обичаш Диди,а да й изневериш с нейната фр-ка от детство. Поне да беше скъсал с Диди първо... И всичко това да продължава цял месец почти....И сега да оставиш Нина след всичко това...Все едно нищо не се е случило... Това просто е непростимо....

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Няма що ти си направо един смотаняк.Много силно се обичате с тази Диди цяла година момичето мечта и т.н. Но сигурно на Нина са и пораснали гърдите и дупето и краката са стегнати като стоманена нишка.И сега веднага отиваш при другата.Ретард
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Vutov
    Требвало е да боцнеш и на твоя приятел приятелката
    Евала браво!
    Такива като тебе да има повече а не слъзливи гейове
    Хич да ти не е зор, могъл - е***
    Абе ти си някъв супер малоумник бе. За тебе чувствата нищо ли не са?? Пфф аман от такива тешкари!

hottie
    Guest
    я по-полека със спама

Град
    in ur dreams
    Егати в какъв шибан свят живеем!! Стоиш си ти в София(примерно) при болната си майка,а някъде по морето се клатят яко гаджето и "най-добрата" ти приятелка, за какво си говорим? Къде ти е морала ве пикльо? Сливи ли имаш в устата си( по ирония на съдбата тогава си имал), можеше да кажеш на момичето, че искаш да си с другата, вместо да я чукаш нам си колко време. Съжаляваш, я стига! Предлагам да направиш най-доброто в случая и да кажеш на момичето, голяма услуга ще и направиш, таман да се очисти от два боклука! Съжалявам, но мразя предателски същества! И не е въпоса в това, че си павил секс с приятеката и, а в това че си долна мръсна мижитурка наричаща себе си мъж, предателството е най-долното и гнусно за мен нещо. Ай със здраве!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от DessieQueen
    Требвало е да боцнеш и на твоя приятел приятелката
    Евала браво!
    Такива като тебе да има повече а не слъзливи гейове
    Хич да ти не е зор, могъл - е***
    Абе ти си някъв супер малоумник бе. За тебе чувствата нищо ли не са?? Пфф аман от такива тешкари!
    НЕ!

Остави момчето бе, то е на принципа, ядеш е*** и бягаш

Повече от фен
    Мисля, че трябва да кажеш всичко на Диди, колкото и късно да е. И другото, което мисля е, че Нина не е дори приятелка на Диди, даже не говоря за истинска приятелка, а просто приятелка. Според мен, Нина е гадно момиче, което те оплита в мрежите си. Ако наистина дървеше на Диди нямаше да се вмъкне в леглото ти и другото, което е като си и казал, че приклиучвате нямаше да ти звъни и праща SMS-i.

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от likeno0ther
    Прочетох всичките мнения, благодаря на тези които писаха.
    Не искам съвет нито очаквам разбиране, благодаря на тези които ме разбраха, просто ми тежеше на съвестта и трябваше да го споделя с някого било то дори и някакъв форум.
    За тези които не разбраха, обичам приятелката си и то много! Не искам да я изоставям заради моментно увлечение (въпреки че се оказа че не е толкова моментно)
    Диди е прекрасен човек, и не заслужава подобно нещо!
    От друга страна Нина - абослютна нейна протовоположност! Това момиче успява да ме накара да направя и невъзможното само с един поглед...но няма значение.
    Пак благодаря на всички за коментарите!
    Човек, ще ме прощаваш, ама всичко това е безумно тъпо.

Ти приятелката си не я обичаш. Това не е любов. Не съм аз тази, дето да ти казва какво чувстваш...ама кел файда от такава лъжлива, грозна и двулична любов.

Сам казваш - "Диди е прекрасен човек, и не заслужава подобно нещо!" След като го осъзнаваш, редно е да си събереш партакешите и да дадеш шанс на момичето да намери някое свястно момче, което ще може да я обича, както тя заслужава. (А не момче, което се люби с нея и след 2 часа е в леглото с най-добрата й приятелка.) Направи й услуга и й спести мъчението да вярва на човек, който докато я целува си мисли за друга.

Тя рано или късно ще разбере. Ще й разбиеш сърцето. Ти явно си някакъв върховен егоист, но бъди поне за малко мъж, а не плужек, и остави момичето да бъде щастливо с някой друг. Или поне и дай шанса да избере иска ли да бъде с мекотело като тебе или не. Кажи й истината, преди да я е разбарала от другаде. Ако поне малко я уважаваш...

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Aве ... истината е , че колкото и да спорим не можем да променим нищо от станалото . Нито аз мога да знам как ТОЙ се чувства, нито някой от вас. Така че ... каквото и да си говорим никога няма да успеем да разберем какво е било в главата на автора наистина ; )
    Наистина е така

Цитирай Първоначално написано от ThereIsNoWayOut
    Добре бе човек , първо не се ли притесняваш , че приятелката ти както е на 17 година не посещава тоя форум редовно и с такава лекота си ползваш имена и т.н. .. както и да е ... това настрани . Ако наистина си обичал приятелката си нямаше да постъпиш така , нз какво да ти кажа ... или това което го написа не е истина или си супер слаб .. супер долно и некоректно си постъпил и ако имаш поне малко доблест и съвест ще отидеш и да ще разкажеш всичко на приятелката си и ще сложиш край на всичко ... (тя не го заслужава но.. ) в противен случай ще живееш цял живот с тия огризения ....
    Не знам дали влиза във форума и затова съм сменил имената/
    Обичам приятелката си наистина, може да съм слаб, не знам...но ако и ти видиш онова момиче..не знам как ще реагираш (не че приятелката ми е грозна..) но Нина е...нямам думи!
    Да знам че постъпката е много долна, но...така се случи просто..
    А иначе Диди няма от къде да разбере, само аз и Нина знаем..няма от къде другаде да разбере.
    Започвам все повече да се колебая дали да остана със нея или да прекратя всичко и да се хвана със Нина. Не знам много съм объркан. Днес звънях на Нина, затвори ми и след 2 минути ми писа СМС че са със Диди заедно и щяла да ми звънне тази нощ по късно...
    Оставям се по течението пък да става каквото ще...
    Благодаря на всички за мненията!

Братле,мани ебавката ма ти си много краен тип :/ направо ме разцепи...аз си мислих,че аз правя глупости,ама като го прочетох това...
    Аз съм изневерявал 1 път ... и после си признах и мисля,че ще е правилно и ти така да направиш.Лично мнение.
    А дали я обичаш...щом ти тежи,сигурно я обичаш,но за да го направиш...нито си я оценявал,нито си я обичал.Е...вече може да си я оценил,но може да е твърде късно :P .

Цитирай Първоначално написано от Bu7cher
    Братле,мани ебавката ма ти си много краен тип :/ направо ме разцепи...аз си мислих,че аз правя глупости,ама като го прочетох това...
    Аз съм изневерявал 1 път ... и после си признах и мисля,че ще е правилно и ти така да направиш.Лично мнение.
    А дали я обичаш...щом ти тежи,сигурно я обичаш,но за да го направиш...нито си я оценявал,нито си я обичал.Е...вече може да си я оценил,но може да е твърде късно :P .
    Не ми е за пръв път да изневерявам, но за пръв път ми е гузно, не знам защо, може би защото обичам това момиче...
    Не мисля да си признавам, няма нужда да страда повече, а ако събитията се развият така че остана със Нина, тя сама че разбере, миля че ще е досатъчно тежък удар да разбере че съм я зарязал заради най-добрата и приятелка, че отгоре на всичко и да знае че съм преспал със нея на морето, а и след това сме имали нещо като връзка зад гърба и...не знам как ще го понесе и не искам да я тормозя повече...

Моя зъл идол!!! Продължавам да ти се възхищавам!
    An Evil Man

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Bu7cher
    Не ми е за пръв път да изневерявам, но за пръв път ми е гузно, не знам защо, може би защото обичам това момиче...
    Не мисля да си признавам, няма нужда да страда повече, а ако събитията се развият така че остана със Нина, тя сама че разбере, миля че ще е досатъчно тежък удар да разбере че съм я зарязал заради най-добрата и приятелка, че отгоре на всичко и да знае че съм преспал със нея на морето, а и след това сме имали нещо като връзка зад гърба и...не знам как ще го понесе и не искам да я тормозя повече...
    Добре, че всичко в живота се връща... Не мога да повярвам, че ти твърдиш, че често ей тъй си изневеряваш и все пак я обичаш. Ако беше сега пред мен щях само с поглед да те убия.
    ПП. Мъчно ми е за Диди. Много. Знам какво ще изживее.

Град
    На Предника на Географията
    След тея мъдри мисли ми се иска да ти завра динамит в аналното отверстие с извинение-о,да, ти си егати пича. Я сподели драги-колко мина докато беше с предишната си приятелка?
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Добре, че всичко в живота се връща... Не мога да повярвам, че ти твърдиш, че често ей тъй си изневеряваш и все пак я обичаш. Ако беше сега пред мен щях само с поглед да те убия.
    ПП. Мъчно ми е за Диди. Много. Знам какво ще изживее.
    Имах предвид че съм изневерявал много пъти, но не на нея а на други.
    На нея изневерих за пръв път със Нина...
    И преди много пъти съм кръшкал, но никога не ми е било гузно заради това, а сега нещата седят по друг начин.

Град
    На Предника на Географията
    Имах предвид че съм изневерявал много пъти, но не на нея а на други.
    На нея изневерих за пръв път със Нина...
    И преди много пъти съм кръшкал, но никога не ми е било гузно заради това, а сега нещата седят по друг начин.
    Абе,пич,не че нещо искам да ти намекна ама ти не затопляш ли леко, че с тая си изявления само доказваш колко си жалък всъщност?

П.С. ега розов слон ти го набута защото е решил да кръшка от слоницата си
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Погнусена и отвратена съм!И това,което изпитвам в опит да си представя как ще се чувства въпросната Диди,като научи,сигурно болката е по 10.Какъв малоумник си ти,бе?!Как можеш да се наречеш мъж?!Ти знаеш ли какво е любов,бе,кретен?!!?Не може да обичаш някого и да му изневеряваш системно,при това с най-близкото същество на приятелката си!Що за плужек си ти,че нямаш доблестта да отидеш и поне да кажеш на приятелката си какви мръсотии сте вършили зад гърба й,при това повече от 5 пъти!Що за нещастник си ти,бе!?Ти си жалък страхливец!Нямаш смелостта да й кажеш за гнусната ВИ постъпка и си мислиш,че се оневиняваш с "Обичам я"!Я се осъзнай бе,мухльо!Оттърви момичето от боклук,като себе си и оная глупачка!И какво като въпросната Нина била с големи гърди,хубави крака и изобщо хубава физика?След 10 години няма да прилича на нищо.Ще е общо гадже на целия град.За каква любов говорим,щом не можеш да си владееш пишката и тичаш след всяка приличаща на манекенка?Ти не веднъж споменаваш,че Нина била страшна.ОчеИЗВАДНО е,че ти си само с нея,заради секса.Ебати хората,ебати любовта,ебати!Да ви пикая върху "чувствата" на някои!Майката на момичето влиза в болница и то остава при нея.Не стига,че е казала ти да вървиш,ами ти вместо да се радваш,че гаджето ти вярва,ти веднага скачаш при "приятелката й"!Явно ти е заложено вече...нали във всяка връзка си изневерявал...То ти е навик явно.Това не променя обаче,че си малоумен СТРАХЛИВЕЦ,който се опитва да спаси кожата с тъпото "Не искам да я наранявам повече,обичам я"!Дрън-дрън!Жалкото е,че по-голяма част от мъжете са такива.И докато има такива същества като теб,жените ще страдат.

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Погнусена и отвратена съм!И това,което изпитвам в опит да си представя как ще се чувства въпросната Диди,като научи,сигурно болката е по 10.Какъв малоумник си ти,бе?!Как можеш да се наречеш мъж?!Ти знаеш ли какво е любов,бе,кретен?!!?Не може да обичаш някого и да му изневеряваш системно,при това с най-близкото същество на приятелката си!Що за плужек си ти,че нямаш доблестта да отидеш и поне да кажеш на приятелката си какви мръсотии сте вършили зад гърба й,при това повече от 5 пъти!Що за нещастник си ти,бе!?Ти си жалък страхливец!Нямаш смелостта да й кажеш за гнусната ВИ постъпка и си мислиш,че се оневиняваш с "Обичам я"!Я се осъзнай бе,мухльо!Оттърви момичето от боклук,като себе си и оная глупачка!И какво като въпросната Нина била с големи гърди,хубави крака и изобщо хубава физика?След 10 години няма да прилича на нищо.Ще е общо гадже на целия град.За каква любов говорим,щом не можеш да си владееш пишката и тичаш след всяка приличаща на манекенка?Ти не веднъж споменаваш,че Нина била страшна.ОчеИЗВАДНО е,че ти си само с нея,заради секса.Ебати хората,ебати любовта,ебати!Да ви пикая върху "чувствата" на някои!Майката на момичето влиза в болница и то остава при нея.Не стига,че е казала ти да вървиш,ами ти вместо да се радваш,че гаджето ти вярва,ти веднага скачаш при "приятелката й"!Явно ти е заложено вече...нали във всяка връзка си изневерявал...То ти е навик явно.Това не променя обаче,че си малоумен СТРАХЛИВЕЦ,който се опитва да спаси кожата с тъпото "Не искам да я наранявам повече,обичам я"!Дрън-дрън!Жалкото е,че по-голяма част от мъжете са такива.И докато има такива същества като теб,жените ще страдат.
    +84676765595587. Всичко, което мисля. МНого много много точно казано.

Кво се правите на невинни ?!? Вие сте същите, дори много от нежния пол правят дори по-грозни картинки от описаната / не че е грозна, по-скоро бих я наракъл нормална, но... / И такъв е света... И такъв ще бъде
    An Evil Man

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от Leksi23
    Егати в какъв шибан свят живеем!! Стоиш си ти в София(примерно) при болната си майка,а някъде по морето се клатят яко гаджето и "най-добрата" ти приятелка, за какво си говорим? Къде ти е морала ве пикльо? Сливи ли имаш в устата си( по ирония на съдбата тогава си имал), можеше да кажеш на момичето, че искаш да си с другата, вместо да я чукаш нам си колко време. Съжаляваш, я стига! Предлагам да направиш най-доброто в случая и да кажеш на момичето, голяма услуга ще и направиш, таман да се очисти от два боклука! Съжалявам, но мразя предателски същества! И не е въпоса в това, че си павил секс с приятеката и, а в това че си долна мръсна мижитурка наричаща себе си мъж, предателството е най-долното и гнусно за мен нещо. Ай със здраве!
    няма какво да добавя.................. о не мога да се сдържа ГОЛЯМ,ОГРОМЕН,МЕГА ЛИГЛЮ СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! чувствал се гадно.... омг нямам думи
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си