- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тежи ми на съвестта...
yea right, regards for the translatorwhy should i need a teacher man
your mom taught me well for now
![]()
An Evil Man
if you say something about my mother, I am gone to fuck you up get it ?Първоначално написано от mitkom89
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
и така продължавам на БГ защото на английски не можеш да си оправиш мислитемисля че темата найстина се изчерпа и няма смисъл да се плюем / да ти се смеем на грамотността / За това стягай си багажа и газ на училище
![]()
An Evil Man
Иначе съм абсолютно съгласна с мненията ти и си дяволски свестен човекПървоначално написано от Kostadin_682
![]()
Сигурно наистина,не ти е леко и сега...Обаче аз не разбирам как може да обичаш Диди,а да й изневериш с нейната фр-ка от детство.Поне да беше скъсал с Диди първо... И всичко това да продължава цял месец почти....И сега да оставиш Нина след всичко това...Все едно нищо не се е случило...
Това просто е непростимо....
Няма що ти си направо един смотаняк.Много силно се обичате с тази Диди цяла година момичето мечта и т.н. Но сигурно на Нина са и пораснали гърдите и дупето и краката са стегнати като стоманена нишка.И сега веднага отиваш при другата.Ретард![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Абе ти си някъв супер малоумник бе. За тебе чувствата нищо ли не са?? Пфф аман от такива тешкари!Първоначално написано от Vutov
![]()
я по-полека със спама
Егати в какъв шибан свят живеем!! Стоиш си ти в София(примерно) при болната си майка,а някъде по морето се клатят яко гаджето и "най-добрата" ти приятелка, за какво си говорим? Къде ти е морала ве пикльо? Сливи ли имаш в устата си( по ирония на съдбата тогава си имал), можеше да кажеш на момичето, че искаш да си с другата, вместо да я чукаш нам си колко време. Съжаляваш, я стига! Предлагам да направиш най-доброто в случая и да кажеш на момичето, голяма услуга ще и направиш, таман да се очисти от два боклука! Съжалявам, но мразя предателски същества! И не е въпоса в това, че си павил секс с приятеката и, а в това че си долна мръсна мижитурка наричаща себе си мъж, предателството е най-долното и гнусно за мен нещо. Ай със здраве!
Остави момчето бе, то е на принципа, ядеш е*** и бягашПървоначално написано от Vutov
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Мисля, че трябва да кажеш всичко на Диди, колкото и късно да е. И другото, което мисля е, че Нина не е дори приятелка на Диди, даже не говоря за истинска приятелка, а просто приятелка. Според мен, Нина е гадно момиче, което те оплита в мрежите си. Ако наистина дървеше на Диди нямаше да се вмъкне в леглото ти и другото, което е като си и казал, че приклиучвате нямаше да ти звъни и праща SMS-i.
Човек, ще ме прощаваш, ама всичко това е безумно тъпо.Първоначално написано от likeno0ther
Ти приятелката си не я обичаш. Това не е любов. Не съм аз тази, дето да ти казва какво чувстваш...ама кел файда от такава лъжлива, грозна и двулична любов.
Сам казваш - "Диди е прекрасен човек, и не заслужава подобно нещо!" След като го осъзнаваш, редно е да си събереш партакешите и да дадеш шанс на момичето да намери някое свястно момче, което ще може да я обича, както тя заслужава. (А не момче, което се люби с нея и след 2 часа е в леглото с най-добрата й приятелка.) Направи й услуга и й спести мъчението да вярва на човек, който докато я целува си мисли за друга.
Тя рано или късно ще разбере. Ще й разбиеш сърцето. Ти явно си някакъв върховен егоист, но бъди поне за малко мъж, а не плужек, и остави момичето да бъде щастливо с някой друг. Или поне и дай шанса да избере иска ли да бъде с мекотело като тебе или не. Кажи й истината, преди да я е разбарала от другаде. Ако поне малко я уважаваш...
Наистина е такаПървоначално написано от PreciousDiamond
Не знам дали влиза във форума и затова съм сменил имената/Първоначално написано от ThereIsNoWayOut
Обичам приятелката си наистина, може да съм слаб, не знам...но ако и ти видиш онова момиче..не знам как ще реагираш (не че приятелката ми е грозна..) но Нина е...нямам думи!
Да знам че постъпката е много долна, но...така се случи просто..
А иначе Диди няма от къде да разбере, само аз и Нина знаем..няма от къде другаде да разбере.
Започвам все повече да се колебая дали да остана със нея или да прекратя всичко и да се хвана със Нина. Не знам много съм объркан. Днес звънях на Нина, затвори ми и след 2 минути ми писа СМС че са със Диди заедно и щяла да ми звънне тази нощ по късно...
Оставям се по течението пък да става каквото ще...
Благодаря на всички за мненията!
Братле,мани ебавката ма ти си много краен тип :/ направо ме разцепи...аз си мислих,че аз правя глупости,ама като го прочетох това...
Аз съм изневерявал 1 път ... и после си признах и мисля,че ще е правилно и ти така да направиш.Лично мнение.
А дали я обичаш...щом ти тежи,сигурно я обичаш,но за да го направиш...нито си я оценявал,нито си я обичал.Е...вече може да си я оценил,но може да е твърде късно :P .
Не ми е за пръв път да изневерявам, но за пръв път ми е гузно, не знам защо, може би защото обичам това момиче...Първоначално написано от Bu7cher
Не мисля да си признавам, няма нужда да страда повече, а ако събитията се развият така че остана със Нина, тя сама че разбере, миля че ще е досатъчно тежък удар да разбере че съм я зарязал заради най-добрата и приятелка, че отгоре на всичко и да знае че съм преспал със нея на морето, а и след това сме имали нещо като връзка зад гърба и...не знам как ще го понесе и не искам да я тормозя повече...
Моя зъл идол!!! Продължавам да ти се възхищавам!
An Evil Man
Добре, че всичко в живота се връща... Не мога да повярвам, че ти твърдиш, че често ей тъй си изневеряваш и все пак я обичаш. Ако беше сега пред мен щях само с поглед да те убия.Първоначално написано от likeno0ther
ПП. Мъчно ми е за Диди. Много. Знам какво ще изживее.
След тея мъдри мисли ми се иска да ти завра динамит в аналното отверстие с извинение-о,да, ти си егати пича. Я сподели драги-колко мина докато беше с предишната си приятелка?Първоначално написано от likeno0ther
![]()
![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Имах предвид че съм изневерявал много пъти, но не на нея а на други.Първоначално написано от Bellatrix
На нея изневерих за пръв път със Нина...
И преди много пъти съм кръшкал, но никога не ми е било гузно заради това, а сега нещата седят по друг начин.
Абе,пич,не че нещо искам да ти намекна ама ти не затопляш ли леко, че с тая си изявления само доказваш колко си жалък всъщност?Първоначално написано от likeno0ther
П.С. ега розов слон ти го набута защото е решил да кръшка от слоницата си![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
Погнусена и отвратена съм!И това,което изпитвам в опит да си представя как ще се чувства въпросната Диди,като научи,сигурно болката е по 10.Какъв малоумник си ти,бе?!Как можеш да се наречеш мъж?!Ти знаеш ли какво е любов,бе,кретен?!!?Не може да обичаш някого и да му изневеряваш системно,при това с най-близкото същество на приятелката си!Що за плужек си ти,че нямаш доблестта да отидеш и поне да кажеш на приятелката си какви мръсотии сте вършили зад гърба й,при това повече от 5 пъти!Що за нещастник си ти,бе!?Ти си жалък страхливец!Нямаш смелостта да й кажеш за гнусната ВИ постъпка и си мислиш,че се оневиняваш с "Обичам я"!Я се осъзнай бе,мухльо!Оттърви момичето от боклук,като себе си и оная глупачка!И какво като въпросната Нина била с големи гърди,хубави крака и изобщо хубава физика?След 10 години няма да прилича на нищо.Ще е общо гадже на целия град.За каква любов говорим,щом не можеш да си владееш пишката и тичаш след всяка приличаща на манекенка?Ти не веднъж споменаваш,че Нина била страшна.ОчеИЗВАДНО е,че ти си само с нея,заради секса.Ебати хората,ебати любовта,ебати!Да ви пикая върху "чувствата" на някои!Майката на момичето влиза в болница и то остава при нея.Не стига,че е казала ти да вървиш,ами ти вместо да се радваш,че гаджето ти вярва,ти веднага скачаш при "приятелката й"!Явно ти е заложено вече...нали във всяка връзка си изневерявал...То ти е навик явно.Това не променя обаче,че си малоумен СТРАХЛИВЕЦ,който се опитва да спаси кожата с тъпото "Не искам да я наранявам повече,обичам я"!Дрън-дрън!Жалкото е,че по-голяма част от мъжете са такива.И докато има такива същества като теб,жените ще страдат.![]()
+84676765595587. Всичко, което мисля. МНого много много точно казано.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Кво се правите на невинни ?!? Вие сте същите, дори много от нежния пол правят дори по-грозни картинки от описаната / не че е грозна, по-скоро бих я наракъл нормална, но... / И такъв е света... И такъв ще бъде
An Evil Man
няма какво да добавя..................Първоначално написано от Leksi23
![]()
![]()
![]()
о не мога да се сдържа ГОЛЯМ,ОГРОМЕН,МЕГА ЛИГЛЮ СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! чувствал се гадно....
![]()
![]()
![]()
омг нямам думи
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....