- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тежи ми на съвестта...
mitkom89 Благодаря за разбиранетоПървоначално написано от mitkom89
А до другите които ме плюят, не мислете че се гордея с тази си постъпка, просто съм в много кофти положение и аз самият не знам как да постъпя![]()
Това момиче по-голям късмет от това да я зарежеш няма да види никога. Объркан - на баба ми хвърчилото. Казвам ти, бъди малко мъж и я отърви от лицемерната си особа.Първоначално написано от likeno0ther
Виж, за това момиче аз означавам много, и е направила страшно много жертви само и само да е с мен, и до ден днешен не говори с баща си заради мен, и това е едно от най-малките неща които е направила, жал ми е да я оставя..не знам как ще го понесе..още повече че заради неина приятелка..Първоначално написано от Barbie
Първоначално написано от "likeno0ther
За това момиче означаваш изобщо НЕЩО, защото тя вероятно всъщност не знае какво си. Кажи й какво си правил зад гърба й и ще видим какво си ти за нея. Това, че тя те обича толкова би трябвало да те кара да потънеш в земята, вместо да я съжаляваш. Ти не се опитваш да предпазиш нея - предпазваш себе си. Защото не е лесно да застанеш зад действията си и да поемеш отговорност. (Защо си въобразяваш, че си толкова специален? Подвел си я успешно, майсторски си я излъгал - това ти го признавам. Но иначе си безхарактерен страхливец. А една жена има нужда от мъж до себе си. Покажи й тази тема. Нека види кого е обичала и за кого се е жертвала. Тъжното е, че ще се научи да се съмнява в хората и в любовта. Но поне ще се избави от тебе.)
И, повярвай ми, ще те преживее. Ще страда, ще е наранена, но ще те преживее и още как. Лекета като теб се преживяват - идват и си отиват. Не я съжалявай, както казах, ще й направиш услуга да й покажеш какъв си всъщност. И да я оставиш да намери мъж, който може да й даде това, от което се нуждае една жена.
Мислиш, че й даваш нещо? Нищо не даваш. Колкото по-бързо се разкараш от живота й, толкова по-добре за нея.
[quote=Barbie]Ти не я обичаш отговора е в това което съм удебелил.. просто знаеш че е направила много за теб и за това не искаш да я нараниш защото се чувстваш някак си длъжен да бъдеш с нея заради нещата които е направила да бъде с теб.. по добре и кажи рано или късно тя сама ще разбере което е по лошо ;]Първоначално написано от "likeno0ther
аз като виден ум, и защото съм чел библията ще цитирам "Защото няма нещо тайно, което не ще стане явно, нито потаено, което не ще се узнае и не ще излезе на яве." Лука 8:17
хах няма смисъл да си с нея защото те е жал по добре и кажи истината ЦЯЛАТА истина понякога боли но така е по-добре!Според мен най-добре я остави да си живее живота БЕЗ теб!Първоначално написано от likeno0ther
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Какво да ти кажа. Много глупава постъпка. Особено онази част с "говорихме си, че обичам Диди и че това е грешка" и в следващич момент "правихме пак секс". Ти тъп ли си? Обичаш си приятелката, ама тичаш при к*рвата... Не мога да го разбера това. Или обичаш някого или не, такова като "Обичам я, но..." няма!
И ти така ли и се отблагодаряваш? Знаеш ли, че аз също правя всичко за приятеля си и съм на път да зарежа семейството си заради него. Знаеш ли, че ако той ми причини такова нещо ще умре? Ти не заслужаваш да живееш...Първоначално написано от likeno0ther
Съгласна съм с Barbie.
ПП. Само да кажа пак: Мразя те!!!
ПП2. МОля се един ден да страдаш така жестоко, че никой да не може да ти помогне и да полудееш в агония (и физическа и психическа)... (хмм, примерно да ти отреже някой оная работа---> ако не се лъжа е най-големият кошмар за едно момче).
Ти направо ме уби. Историята е хубава само дето ме озадачи момента, когато тя легнала при теб...малко странно и непривично ми идва за жена...ти сигурен ли си, че не си легнал ти при нея? Иначе човек, станалото - станало...времето на зад не може да се върне. Не го взимай на вътре. Хората правят такива неща. А тия които те хранят не им обръщай внимание...след някоя друга седмица и те ще постнат подобна тема, оправдавайки се, че до сега не са виждали нещата от този ъгъл.Първоначално написано от likeno0ther
ПП. А по въпроса какво да правиш...прати ми една твоя снимка да я разпечатам на фото тапет и да го залепя в стаята. Обещавам че ще ти паля свещ всяка сутрин за здраве и благоденствие![]()
ПП2. Стига хранили момчето, с нищо не го е заслужил...случват се такива работи...
Я се скрий...тая работа не е за деца.Първоначално написано от Bellatrix
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Много много много тъпа постъпка, наистина...
Попринцип изневярата си е адски гадно нещо ама това и с приятел/ка не мога и да се представя какво е...
Само едно не мога да разбера - изневерил си 1 път. Айде ок, всеки допуска грешки (макар и ФАТАЛНИ), казваш, че после сте си говорили с Нина и си й казал, че това е грешка и не искаш да се повтаря и в следващият момент пак правиш секс с нея 0_o И не само тогава - в продължение на 1 месец след като сте се върнали... wtf ?!?!?! И смееш да твърдиш, че обичаш Диди ?!?!?! Не мойто момче, ти не само, че не я обичаш, но дори и не я цениш и уважаваш !!! Защото сам казваш колко много е направила за теб - е това ли заслужава? С това ли й се отблагодаряваш за стореното...като се ч*укаш цял 1 месец с "най-добрата" й приятелка...![]()
А пък за тази Нина нямам думи просто. С какви очи всеки ден поглежда Диди и как смее изобщо да продължава да се нарича нейна приятелка ?!?! И да продължава да те търси и да ти се обеснява посреднощ - това не е никаква приятелка, а една долна лицемерка...
Нямате ли срам ?! Момичето е било притеснено заради майка си, не стига, че те е пуснала да идеш без нея...аз това никога нямаше да го направя, а и най-малкото - нали твърдиш, че я обичаш? Тогава защо си заминал с Нина, а не си останал с Диди? В такива моменти СМЕ ПЛЪТНО до хората, които обичаме, за да им укажем подкрепа и да им покажем, не се са сами... Ама ти сам си си казал, че това ти е била една добре дошла възможност да из*укаш Нина...![]()
Вместо да се опитваш да се оправдаваш с "Обичам я" и "Съжалявам" (повярвай ми, това няма да те спаси, защото ако я обичаше истински никога нямаше да си позволиш такива системни изневери и то с най-близкия й човек), вместо да я съжаляваш - отиди и говори с момичето и му разкажи цялата истина, това е най-малкото, което можеш да направиш за нея като се има предвид това какво тя е направила за теб... Събери малко смелост и постъпи като истински мъж, а не като няква п***а !!! Та ще те преживее бъди сигурен - ще я боли в началото много, но ще те преживее... Жалко само, че заради теб и заради онази повлекана вече няма да има вяра на никой и ще се съмнява в хората...![]()
![]()
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Щом е изневерил 1 път, каква е разликата дали ще го прави 100 пъти или ще си остане само този път... Това не ми стана много ясно?!?
An Evil Man
Vidqh glupavite komentari...znaesh li az predi mnogo vreme bqh skysana ot priqtelq si poradi syhtata prichina-beshe se izchukal s NAI-DOBRATA Mi priqtelka,no ne prosto na dumi!S tova momiche bqhme izrastnali ot bebeta zaedno,bqha ni zapisali v edin klas zaedno,trenirahme zaedno i mi beshe ama tochno ama tochhno kato sestrichka...ta kakto i da e izchukaha se toi me rezna,obache ne znam kak v dneshna data az gi razbiram i dvamata!Te sa zaedno,shtastlivi sa!E,mamka mu shtom sa shtastlivi i se obichat zashto da byda takava egoistka !Prenebregvam gordostta si i im pojelavam kysmet i mnoogo lubov!Prosto ne sme bili edin za drug taaa....momche tva koeto e stanalo se sluchva na vseki vtori..spoko spri s tezi ugrizeniq!Shtastliv si s mackata si-razkaral si i Nina(kolkoto grubo da zvuchi) i taka...emi tva e jivota!Vinagi ima naraneni!Prejivql si go,imash edna interesna istoorika i trypka....aide sys zdrave!![]()
Едно истинско мнение...бравоПървоначално написано от moneycomeme
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Значи, да, това един човек да осъзнае, че не обича достатъчно половинката си и всъщност е влюбен в друг/а е едно. Но това с месеци да лъже и реално да бъде с двама човека наведнъж - това вече е просто отвратително. Не можеш да имаш чувства към двама човека и да държиш в неведение този, с когото си, карайки го да вярва, че си само с него. Ако утре срещна някого, с когото желая да бъда, който ме привлича физически и към когото изпитвам емоционално влечение...ами, колкото и да е трудно, ще преценя дали обичам достатъчно приятелят си, за да пренебрегна мислите за друг и да продължа да съм изцяло отдадена на връзката си...или пък може би вече не изпитвам същото към половинката си и е по-добре да се разделим и да се отдам на нова любов. И това е решение, което се взима преди да си си легнал с друг/а. И преди да си попаднал в ситуация, в която се опитваш да държиш две дини под една мишница. Ако авторът обичаше истински което и да е било от тия две момичета, щеше да реши с коя иска да бъде. Той обича единствено себе си.Първоначално написано от moneycomeme
(В крайна сметка твоят приятел ти е изневерил с най-добрата ти приятелка, но след това се е разделил с теб и е отишъл при другото момиче, нали така? Или месеци наред е бил както с теб, така и с нея? Все пак забележи, че тук началото на историята започва още през лятото. Вече сме февруари, а той още хем е с едната, хем мисли за другата.)
Не ти е за първи път казваш..омг...Първоначално написано от likeno0ther
Жал ми е за теб...
![]()
Аз само едно не можах да разбера- след като се е влюбил в приятелката, очевидно и тя в него, добре ви е един с друг, защо продължаваш да излзизаш с първото момиче. Това е най- подлото от цялата ситуация!!!
Ами много заплетена ситуация .. гадна но също така и интересна .. .живееш на ръба .. от 1 страна не е редно .. от друга .. не можеш да спреш да чувстваш ... аз не бих го направил .. не мога да крия такива неща ... 1 път изневерих .. на момиче .. и 2 часа по късно и казах .. просто не издържах щях да се пръсна .. а тя го прие .. сякаш и казах " как си к'во праиш "
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
На думи всички сте такива, кочове : )Първоначално написано от Kostadin_682
Извод: "бягай от добрите момчета!" ..Такива лъжльовци няма никъде,,
Между другото тая история е съчинена, почти на 100% съм сигурна
Да го духаш ти и въображаемата Нина. : )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Аз си мислех, че моето е объркано, ама като гледам какво става. Според мен съдбата умишлено ви е събрала заедно, колкото и да не вярвам в нея, първо след толкова време как си погледнал с други очи на нея, как се е случило сами да заминете, как тя те е целунала...писано е било да изживеете тези мигове. Не се измъчвай, станалото станало, нищо не можеш да промениш...само не мога да разбера, при положение, че Нина е момичето, което искаш и с което се чувстваш прекрасно, защо остана при Диди?! Остави тези приказки, че тя ти е сериозната приятелка и т-н, един живот живееш, ти вече си някъде другаде, няма смисъл да продължаваш да е залъгваш. Бъди щастлив, остави я да продължи напред без теб, да намери някой, който наистина е обича и може би да си потърси нова приятелка, защото след всичко, независимо колко е силна връзка им-това е предателство! Сърдечно ти пожелавам успех!
![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
как може да си такъв ... а тая дето се нарича приятелка за човек не става...Нямам думи какви хора има по тоя свят![]()
ААаа, и още нещо - Vutov, миличък, голямо комплексарче си.![]()
![]()
"Важното е първи да изневериш, преди другия" - върховни комплекси, брех! Това е синдромът на мъжкото его - точно като оная гъзария "Задължително трябва аз да съм човекът, който зарязва първи!". И кво? Има ли значение че ти си зарезвача, когато си неудовлетворен от връзката си, чувстваш се необичан, безполезен, празен? По-нужен ли ще станеш за другия, когато любовта вече я няма и нещата не вървят? Ама мъжете често си въобразяват че са по-велики ако зарежат първи... няма такава глупост!
Както при зарязването, същата работа е и с изневеряването, само че още по-трагична, защото не само момчета копнеят да са първите зарезвачи, докато това с изневерите "Кой ще е първия" го има само при мъжете. Тук бързам да кажа, че не говоря кой пол изневерява повече. Светът си е гнусен, да, на лошо място живеем - хората масово си изневеряват. Но главно мъжете притежават отровно и направо смешновато жалко его, което ги кара да правят глупости, само за да са "първи" и едва ли не да се "застраховат" ... да се застраховат от какво? Застраховка на сърцето няма - любовта наранява, дори без да си изневерявате един на друг. Но това си е друга тема вече...
Vutov, няма да те упреквам че не вярваш в любовта - твой си избор, бъди си tough guy и да не ти пука! Само че като ти чета мненията оставам с впечатлението че си жалък в желанието си да си толкова "твърд", "каменен" и не знам си още какъв. Подозирам че егото ти е било ужасно наранявано някога и си решил да го "увеличиш", за да намалиш болката. Но гордостта в прекомерна големина пречи много, от мен да знаеш. Позволи си да простиш, да забравиш и започни начисто.. не разбирам какво си го изкарваш на целия женски род заради една две несполуки... Заеби тая горделивост, много ще ти пречи (тя и сега ти пречи - бая се излагаш с постовете си, поне за хора като мен, които са виждали доста подобни на теб объркани момченца..)..
Стига толкова за теб, сега за автора.
Едва сега изчетох 9 страници и се изумих на простотията ти.
Мда, Барби е права (шапка свалям на Барби аз!). Ти си мекотело.
Или ти е гадно, или не ти е. Какво му е сложното?
А не като някоя п*тка "Ама аз не мога, ама тя много ме привлича!" - отказваш и толкова, ако чак толкова те гризе съвестта..
Само че теб съвестта не те гризе и ти добре го знаеш, ама много добре. В такъв случай имай СМЕЛОСТТА да зарежеш твоята Диди, защото твоето не е любов, скъпи, не е.
И ти имаш проблем с егото, мдааа. Диди правила много неща за теб, искала да е с теб, много жертви правила... И това естествено ти напомпва шибаното его, нали? В нито един от коментарите ти в темата не видях обич към това момиче, освен на думи. Видях още от първия пост че тя за теб е "гадже мечта", само защото правила всичко за теб и никога не ти казвала нищо навъпреки.. Хм.. каква обич!
Не виждам искрено разкаяние.Единственото което повтаряш е че означаваш много за нея. Епа дано тая Диди се осъзнае малко и види че изобщо не си заслужаваш и че няма никакъв смисъл да те уважава, още по-малко да те обича!
Да, мекотело си.
Не ме притеснява фактът, че си изневерявате, явно си е нормално. Отказах се да вярвам че има любов като по приказките, но индивиди с отчайващо болно его и(ли) с путкенско поведение ме карат да губя вяра в човешкия род.
Няма смисъл някой сега да ме цитира и да ми пише че искал да яде и пържени картофки, не само боб. Мдааа, полигамна работа на неузрели лайнарчета.. склонна съм да го разбера. Въпросните не могат да си представят че е възможно да не изневеряваш.. Според мен си е възможно, но нека не ги съдя, тяхна си работа. А и все някога ще пораснат, може пък и примитивно устроеният им мозък да се промени.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Да, виждам че от женска гледна точка нещата изглеждат все едно съм извършил някакво голямо престъпление, но да ви кажа може би ще се окажете прави и ще ви кажа защо
Днес си казах, майната му оставам с Диди но някакси ми се струваше че не е най правилния избор, затова колкото и смешно да звучи реших да хвърлям ези-тура - хвърлих и се падна Диди, не се зарадвах че така се падна и точно това беше отговора! Приел съм я за някаква даденост, но вече чуства почти няма..решил съм да и кажа че вече не искам да съм с нея и да и спестя нещата от лятото и след това, мисля с Нина да не излизаме веднага наяве с връзката си, защото Диди ще се почуства още по зле, преди малко заявих на Нина решението си, каза че не и се иска да причинява това на приятелката си, но в крайна сметка чуствата и към мен били по силни!
Благодаря на всичките за мненията! Не вярвах че може да помогнете, но всъщност го направихте, накарахте ме да се замисля!