- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тежи ми на съвестта...
Аз също изневерих на приятеля си , но на другата сутрин веднага му признах .Наистина много съжалявах за постъпката си , не мога да опиша колко зле и колко долна се чувствах .Но теб ... теб те презирам ! Твоята постъпка е по - долна , дори много по - долна и от моята . Ебати разгоненото леке дето си .Дори и мъж не мога да те нарека , коч смотан. Май не мислиш с горната ,а само с долната глава, а ? Не смей да криеш от Диди какво си направил и просто да я зарежеш. Най - малкото което можеш да направиш е да и кажеш всичко , да и обясниш истинските причини за раздялата ви .Замисли се какво ще и причиниш дори като скриеш истината от нея . Тя ще живее в една лъжа . Помисли си какво е , а? Незнам как се гледаш изобщо в огледалото сутрин!Дължиш и поне честност след всичко , което тя е направила за теб. ДЪЛЖИШ И ГО !!!!!
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
ami kvo da kaja,UJASNO e tova naistina,iznevqrate e ....abe ne znam kak da go kaja, nai gadnoto ne6to, i nai ve4e s priqtelkata i,ne moje da vidi6 nqkoq krasavica i da si lqga6 s neq,ami ako ti se otdadat mn takiva vazmojnosti,nikoga li nqma da moje6 da ustoi6???
Женска гледна точка?!?!Първоначално написано от likeno0ther
Представи си - обичаш някое момиче до лудост, готов си да обърнеш света заради нея, да се откажеш от всичко и от всички, дори не поглеждаш друга...тя е целият ти свят. И докато ти денонощно мислиш за нея, сънуваш я, боготвориш я...и си мислиш, че тя те обича със същата необуздана сила, изживявате една прелестна любов.........тя всъщност се чука с най-добрия ти прител. Вижда се с теб, целува те за лека нощ, ти се прибираш, на седмото небе с мисъл за нея, а тя отива в леглото на най-близкия ти приятел и се любят цяла нощ, правят "най-страхотния секс", както викаш ти (да, тя смята, че той в леглото се справя по-добре от теб). Той нощем й звъни. Понякога си пращат съобщения докато сте заедно. Тя целува теб, но вижда него...
В тая ситуация твоята мъжка гледна точка каква, викаш, би била?
Иначе, поздравления за решението.![]()
ами явно повече харесваш нина.. а това да излизате с нея ще бъде просто ужасно!!!! никой няма да е щастлив и накрая или ще скъсате, или диди и нина няма да са приятелки повече. а това, да развалиш едно приятелство, си е истински грях![]()
someone else...
varnen4e
Мега фен
Пуснато на: Вто Яну 27, 2009 12:40 pm Заглавие:
Абе разберете го, стигне ли се до изневяра, то това не е лябов.
Tochno taka!!!!!!!!
Явно си проумял,че не обичаш Диди и е време да я освободиш от присъствието си,това ще е единственото добро,което можеш да направиш,твое задължение е след всичко сторено....Както казаха повечето момичета,които подкрепям,бъди мъж и поне веднъж се дръж доблестно!Не говори за любов,защото въобще не знаеш какво означава това.Изневярата е най-лошото нещо в една връзка и това с неконтролируемите емоции не оправдава теб или някой друг изневеряващ.Защо не спрете да се държите като глупави животни,подчиняващи се единствено на нагон и не помислите за хората,които държат на вас?Освен физическото привличане,беглото ви познанство и визията на Нина-нещо друго впечатли ли те?Съвсем ясно е колко повърхностен човек си и смяташ,че едното "съжалявам" ще оправи всичко.Не заслужаваш момиче като Диди и лошото е,че тя късно ще разбере колко ненужно е било да жертва скъпи за нея неща заради теб,защото си я предал.Искрено се надявам и индиректно й пожелавам да срещне някого,който ще я обича истински и няма да бъде поредният лицемер,който се чуди какво да прави с половия си орган в присъствието на индивид от женски пол......
Колкото за Нина-голяма приятелка е-"това просто не може да се оспори.."Как изкусно е успяла да се намърда в леглото-не е истина просто,и за миг не сте помислили за Диди,явно "прекрасният секс",който сте правили,заличава всичко-и образа на Диди и псевдоугризенията ви...,то сигурно просто сте искали да се утешите и случайно се е стигнало до поредната нощ заедно..Ха-ха,жал ми е за вас!Кого си мислите,че заблуждавате,то наистина всичко се връща и не хората от някой форум ще ви съдят,но се постъвете на мястото на Диди,защото всеки може да изпадне в такова положение-измамен от най-близките си хора,скаран с баща си заради лицемерния си приятел...Добре,че и с майка й не си я скарал,че щеше да остане съвсем сама!Просто се "разкарай" от живота й!И дано забрави някога,че въобще те е познавала!
П.П.Радвам се,че повечето момичета като Барби и Белатрикс дадоха толкова адекватни и стойностни отговори,това показва,че все още съществуват,ще се повторя,стойностни хора!Браво!!!!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Абе защо ли съм седнал да се обяснявам за личния си живот в някакъв форум, на некакви 14-15 годишни деца и да ми дават съвети![]()
Сигурен съм че 70% от тия дето отговориха още секс не са правили!
Ще съм и със двете това ми е последното решение! Един път се живее!
Докъдето стигне до там, ако разбере ще и е кофти и така, майната му!
Моля темата да бъде заключена!
Първоначално написано от likeno0ther
Хах...заключвам...с най-голямо удоволствие.