.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Петънца по пениса

зна4и проблемат е следния .... на 16 години сам и по ствола на пениса ми има едни такива като бели петанца или пап4ици...и стигат до глави4ката..ако някои е имал следния проблем или знае какво то4но е това и как да се излекува моля да пи6е ...

*Липсва описателно заглавие!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh

hottie
    Guest
    отиди непременно на уролог, тук никой не може да ти направи диагноза и да ти предпише лечение!

направо при уролога ли да отида или парво при ли4ния си лекар...?

Град
    Перник
    Добре де,на никой ли не му е ясно,че ако не иска да плаща,трябва да вземе направление?
    Според мен нищо ти няма.Мисля че има в предвид тези белите подкожни пъпчици,които ги притеснявят всички,но това е нормално
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Град
    Долината На Идиотщината
    Това са мастни образувания и не ти вредят..не се опитвай да ги стискаш или махаш!Много мъже ги имат ако са това което си мисля,но сигурно е това..

незнам какво е ..но са по целия ми пенис и много ме претисняват...може ли някои да даде някав линк или снимка на тези да видим дали са са6тите..

Разбирам притеснението ти,но по добре го остави на страна,нищо ти няма, брато ако знаеш колко колеги се оплакват от това !Даже и аз съм ги имал тея неща но изчезват с времето :P !

дано да из4езнат скоро 6тото са ми от 3/4 години и притиснението да не са някви габи си остава

Град
    Перник
    Не са гъби,казва се гъбички,но те не изглеждат по този начин.Потърси снимки в гугъл..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си