- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Детски смехорийки
Вуйна ми:
-Мария , къде ти е хляба
Мария (на 4-5 години)
- в гащите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
На майка ми на една приятелка сина и като малък все е мотал около баща си и е казвал, че него повече си го обича. И е гледал винаги баща му да е добре и да е доволен. И веднъж когато се били събрали голяма компания и бащата изръсил: "Ебаси майката". Малкия не е разбрал за какво става на въпрос, но е чул, че има нещо за майката и понеже той си обича тати казал: "Ебаси тати"![]()
![]()
На мен най-малката племеничка ми вика "мадам"..
"Мадам какво ме гледате?"![]()
Когато се занимавах със племеничките (сестрите) на село и малката се изпусна, а голямата не пропусна да възкликне:
"Бело бее, каква си пърдонка"Спуках да се смея тогава.
Или малката иска да я снимам докато пее.. Снимам я, но голямата минава непрекъснато пред мен и малката започва да се заканва:
"Дидоо като те ЦАПАРДРУСАМ"![]()
Когато батко си счупи ръката, малката го потупва по гипса и разпитва.
"Тате ти усещаш ли?"
"Не"
"Защо?"
"Защото това е гипса"
"А ръката ти къде е?"![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
БлекУингс,тия от другия форум са УНИКАЛНИ!Умрях от смях тука![]()
![]()
![]()
иначе братовчедка ми постоянно ги пуска някви...
Стринка беше бременна с по-малката и по-голямата:
мамо,и аз сега какво ще имам-братче или сестричка?
Ами сестричка..а ще я обичаш ли ?
Нее,няма..тя само ще реве,аз ще ида да спя при баба..не издържам този живот повече..![]()
![]()
иначе като почне да я целува и да и вика Бубон слядъъъкккк,колко те обичааам ..![]()
![]()
Ами значии сещам се в м0мента за братовчедката на една моя приятелка.Седим си тая вечер у тях и мънинк0то се разхожда покрай нас със някакви б0ички за рисуване и си дърд0ри нещ0 ии по едн0 време " Мотанячка" приятелката ми : "Кво кво каза Дара? " Дара: Как0 Гибалятк0 (Gabrielke) мотанячка Габит0 : Кой ти го каза тва Дара? (mejdy dryg0to az napikana 0t smqh) Дара: Баба Гуданка вика кака Гибалятка мотанячка-- Baba Grozdanka vika na kaka Gabriela smotanqkchkaАа и като изцапа нещ0 стои мирна сери0зна и вика : Сичкооо Бом-бок
![]()
Аа като има няква рана нещо и вика "како имам гъх гъх "
Ааа сега за брат ми хуах Бил малък и аз кат0 съм се родила е викал все айде няма ли да го махате тва бебе вече колко време ще стои 0ще вкъщи
Викал на мама : Носете си го от където сте го докарали
Ааа и друго понеже ние живеем точн0 до църквата и като чуел камбаната викал " Мити тах банкатаа" тоест Митк0 го е страх от камбанката
аа също и Мити тах петиту-Митк0 го е страх от петелаа...Аа една моя фр е викала на сиренето - цинци
![]()
Аз като съм била малка 3-4 годинки не ми е харесвала думата "фотьойл" и му казвала "столовер"А на кака ми вместо Гергана съм казвала "ганга". Малката ми братовчедка, която е на 5 месеца се е научила от баща си да прави някакви странни работи с устата и като й е смешно и изведнъж започва да прави тея неща
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Сестра ми неможе да казва ШВЕПС.. а казва шЛЛЛепс.. с много звучно ШШШ
![]()
Оо...много са ама не мога да си спомняМама ми е разказвала,че като съм била малка и сме били на село в едно кафене се е налагало да ми смени памперса и аз съм се разкрещяла пред всички "Не ми махай ПАНЦЕРААА! "
![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Като беше по-малък, когато слагах племенникът ми да спи и докато го завивах ме питаше: "А ти, обичаш ма ли?" Ставаше ми много мило.
А иначе не можеше да казва ягоди и казваше "ябудки". Или пък"Лазглавница" вместо възглавница.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Като малка съм казвала "Бебе Сaшо фют ако." Превод: "Бебе Сашо пие мляко"![]()
![]()
![]()
Дрън-дрън
племеницата ми казва на камиона "Чиомче" вместо камионче, на река Дунав - "Дуван"
аз като съм била малка сме имали някакви гости и аз само се цепя: -Како гейовете като станат гейове режат ли си пишките..?
![]()
![]()
![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Веднъж си стоя на една пейка две билзначета на 2г идват и почват да ми говорят нещо на техния си език едното пръдна и майка им от съседната пейка вика "Кой какво направи" едното близначе почна да тупа другото (това дето се изтърва) по дупето и вика "Мишето пука"![]()
![]()
![]()
Ох днес си говоря с братовчед ми ( на около 2г. и 10 м.) ...и нали тия сокчета ,дето са в чашки по 10-20 ст. ги заледяват и ги продават така...и сестра ми идва с едно такова и аз обяснявам на бебчо ;д че това е гадно и т.н....а то ''Не! Аз обичам ледено йокче''Карах го да каже сок,ама все си повтаря йок,много ми е смешно
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Аз като съм била малка съм била дебеличко бебе и като сме ходили на гости при съседката съм я питала:
Аз: Дошла съм ти ма гости. Сека какво ще ме вчерпиш?
Тя: Какво искаш?
Аз: Имаш ли капот (компот)?
Тя: Имам
Аз: А имаш ли булка (ябълка)?
Тя: Имам
Аз: И капот и булка.
![]()
![]()
![]()
![]()
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.