.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Цитирай Първоначално написано от Hakel
    вържи си на хуя една панделка и влез с копието от плът в ръка
    Ахахаха луд
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...486706#3486706 - Луда Тема
    Обичал съм и преди, но не ТАКА

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Hakel
    вържи си на хуя една панделка и влез с копието от плът в ръка
    +1
    Get what you can and never get back

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Готварска книга, белезници + пухчето, дето ги омекотява, камшик и тн..
    The Spark

Всички момичета са различни, но пък 99% са романтички, така че... заложи на любовна тематика- сърчица, мечета и т.н. Всяко момиче би се зарадвало.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    амиии може би една голяма плюшена играчка :P
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Мега фен Аватара на SunSmile
    Зависи от човека. Аз бих се зарадвала на всичко щом е от любимия и е от сърце. Падам си много по бижута, тъй че някое бижу би ме зарадвало много. Букет от 17 червени рози; Хубав парфюм; Вечеря на хубаво място и след това цяла нощ с него ( нямам предвид секс); плюшена играчка... но понякога ми се струва много банално Може някакви ХУБАВИ шоколади, бонбони... които да изядете заедно; .... Зависи от интересите, но аз бих предпочела нещо от изброените да получа някой ден
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Супер фен Аватара на galu6a
    аз по принцип не си падам по плюшените играчки обаче преди малко видях едни огромни сърца мен тва много би ме зарадвало аз обичам ТОЛЕМИТЕ плюшени играчки
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

аз по принцип не си падам по плюшените играчки обаче преди малко видях едни огромни сърца мен тва много би ме зарадвало аз обичам ТОЛЕМИТЕ плюшени играчки
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    втората звезда вдясно и все направо до сутринта!!
    Цитирай Първоначално написано от bybit0o0
    ми не знам за нея какво би и размекнало сърчицето ама аз много бих искала едноо огроооооомно мече със сърце в ръчичките и да пише обичам те..Ох размечтах сеее
    Ааа .. ти си мечтаеш, на мен ми се сбъдва ... кви са тия?!!
    ... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Много сте зле, бе!
    Момичето не ще да прави секс на 14, като всички останали пикли!

Ednoposochen bilet do Havaite hehehe bazikam se....
    podari i prusten srebyren...ako nosi srebro de
    ili sindjir4e s tvoita bukvi4ka ili da pishe ILY ... iliiii
    Parfium Blue Lady - preporu4vam ti go,ne e skyp i e STRAHOTEN,za po nejno momi4e...
    Kfo drugo... zaduljitelno kupi cvetq...ne si misli 4e e prekaleno romanti4no,...naprotiv mnogo e sladko
    moje i belio da i kupish .... 4erveno! 6toto neznam kakuv vkus imash.. hehe :P be preceni sam..no tova sa neshtata na koito biha se zaradvali pove4eto momicheta Dori i az :P :P :P
    AMa az edva li shte polu4a neshto
    AIde jelaq ti USPEH !

Град
    Велико Търново
    зависи от нейните интересни.АЗ лично обичам романтиката и най-много бих се зарадвала на 1 букет с червени рози ,а иначе най-важен е жеста и щом е от любимия човек винаги би ме трогнало и би ми харесало.
    Руса кукличка

Еми за момиче,което само харесваш,а не ходите...може би е подходящо нещо малко...някаква плюшка или дори само цвете... не знам и аз

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от rapitof
    Еми за момиче,което само харесваш,а не ходите...може би е подходящо нещо малко...някаква плюшка или дори само цвете... не знам и аз
    според мен 1 червена роза ще е страхотно.Не мислиш ли,че това с плюшените мечки е направо изтъркано...а никой не се сеща,колко любов крие 1 цвете.Но все пак си зависи от човека.
    Руса кукличка

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    възглавничка във формата на сърце .. или нещо такова .. плюшена играчка .. Св.Валентин е .. вкарай малко въображение!
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    ОБУВКИ

Сори, това беше първото, което изкряска главата ми.

Ако нямате връзка, мисля че изискано цвете и шоколадово сърце си е класиката.

П.П. Но както виждаш и знаеш сам, хората не се слагат под общ знаменател. Аз се радвам на обувки, тя може да се радва на парфюми, гривни, мечета и какво ли не. А защо не и нещо, което е извън стереотипа.. примерно запазен час за масаж

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    nqkoq sladka plu6ena igra4ka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си