- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеалният подарък за едно момиче?
Ахахаха лудПървоначално написано от Hakel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Hakel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Get what you can and never get back
Готварска книга, белезници + пухчето, дето ги омекотява, камшик и тн..
The Spark
амиии може би една голяма плюшена играчка :P
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Зависи от човека. Аз бих се зарадвала на всичко щом е от любимия и е от сърце. Падам си много по бижута, тъй че някое бижу би ме зарадвало много. Букет от 17 червени рози; Хубав парфюм; Вечеря на хубаво място и след това цяла нощ с него ( нямам предвид секс); плюшена играчка... но понякога ми се струва много баналноМоже някакви ХУБАВИ шоколади, бонбони... които да изядете заедно; .... Зависи от интересите, но аз бих предпочела нещо от изброените да получа някой ден
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
аз по принцип не си падам по плюшените играчки обаче преди малко видях едни огромни сърца мен тва много би ме зарадвало аз обичам ТОЛЕМИТЕ плюшени играчки![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
аз по принцип не си падам по плюшените играчки обаче преди малко видях едни огромни сърца мен тва много би ме зарадвало аз обичам ТОЛЕМИТЕ плюшени играчки![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Ааа .. ти си мечтаеш, на мен ми се сбъдва ... кви са тия?!!Първоначално написано от bybit0o0
![]()
![]()
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab
Ednoposochen bilet do Havaitehehehe bazikam se....
podari i prusten srebyren...ako nosi srebro de![]()
ili sindjir4e s tvoita bukvi4ka ili da pishe ILY ... iliiii
Parfium Blue Lady - preporu4vam ti go,ne e skyp i e STRAHOTEN,za po nejno momi4e...![]()
Kfo drugo... zaduljitelno kupi cvetq...ne si misli 4e e prekaleno romanti4no,...naprotiv mnogo e sladko
moje i belio da i kupish .... 4erveno! 6toto neznam kakuv vkus imash.. hehe :P be preceni sam..no tova sa neshtata na koito biha se zaradvali pove4eto momichetaDori i az :P :P :P
AMa az edva li shte polu4a neshto![]()
AIde jelaq ti USPEH !![]()
зависи от нейните интересни.АЗ лично обичам романтиката и най-много бих се зарадвала на 1 букет с червени рози ,а иначе най-важен е жеста и щом е от любимия човек винаги би ме трогнало и би ми харесало.![]()
Руса кукличка
Еми за момиче,което само харесваш,а не ходите...може би е подходящо нещо малко...някаква плюшка или дори само цвете... не знам и аз![]()
според мен 1 червена роза ще е страхотно.Не мислиш ли,че това с плюшените мечки е направо изтъркано...а никой не се сеща,колко любов крие 1 цвете.Но все пак си зависи от човека.Първоначално написано от rapitof
Руса кукличка
възглавничка във формата на сърце .. или нещо такова .. плюшена играчка .. Св.Валентин е .. вкарай малко въображение!![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
ОБУВКИ
Сори, това беше първото, което изкряска главата ми.
Ако нямате връзка, мисля че изискано цвете и шоколадово сърце си е класиката.
П.П. Но както виждаш и знаеш сам, хората не се слагат под общ знаменател. Аз се радвам на обувки, тя може да се радва на парфюми, гривни, мечета и какво ли не. А защо не и нещо, което е извън стереотипа.. примерно запазен час за масаж![]()